Розділи

Життя в стилі х’юге: 7 секретів затишної осені з МТА

Життя в стилі х’юге: 7 секретів затишної осені з МТА

Олена Калинчук
30.09.2021
5 хв
20.06.2023
Було
цікаво?
3065 лайків
Кількість
перeглядів
8311 перегляд

Ми по-новому інтерпретували таємницю данського щастя hygge. Це атмосфера комфортного спілкування, затишку, добробуту і задоволення. 

Осінь – ідеальна нагода влаштувати... наприклад, вечірку найближчих друзів з настільними іграми, атмосферними фільмами, смачною їжею і теплими розмовами.

Всього 7 простих кроків допоможуть наблизитись до відчуття х’юге. А підбірка гаджетів від МТА.БЛOG подарує вам ідеї для нової комфортної осені.

Зробіть дім та офіс затишними

Мінімалістичний інтер’єр у світлих відтінках варто доповнити м’яким освітленням. Свічки, декор, симпатичний обігрівач на ніжці, м’які подушки, фото, полиці з улюбленими книгами – такі дрібнички створюють затишок і комфорт.

При цьому елементи декору не повинні бути вигадливими або розкішними. Швидше, вони мають тішити око, залишаючись непомітними. Важливі і тактильні відчуття. А ще – тепла атмосфера. Не забудьте купити керамічне джерело цього тепла.

Данці віддають перевагу натуральним матеріалам, до яких приємно доторкнутися, – дереву, вовні, льону, глині. Спробуйте за допомогою нехитрих прийомів зробити будинок і офіс місцем, куди хочеться приходити, і ви відразу відчуєте себе щасливішою людиною. На це дійсно варто витратити час і сили.

Запрошуйте гостей

Спілкування в соціальних мережах ніколи не замінить реального. "Експерт із щастя" Майк Вікінг знайшов цьому факту просте пояснення: 

«Хтось обіймає – і вас негайно наповнює спокійна радість».

Х’юге яскраво відчутне в колі близьких людей. З ними можна розслабитися, ввімкнути на медіаплеєрі романтичний фільм і побути собою... Чим не привід завести традицію збиратися всією сім’єю на вечерю або запрошувати друзів суботнім вечором пограти в настільні ігри

Навчіться смачно готувати

Ароматні пироги з корицею, рагу, пряний глінтвейн і гарячий шоколад. Та навіть просто звук чайника, який от-от закипить, легко здатний подарувати задоволену усмішку. 

Крім того, готувати їжу по-данськи – це значить насолоджуватися неквапливістю і всіма етапами процесу. Вибрати рецепт з книги, піти на ринок і купити найкращі інгредієнти, залучити до готування інших членів сім’ї, а потім усім разом насолоджуватися приголомшливим ароматом, що доноситься з духовки.

Додайте більше активності

Рух на свіжому повітрі – доречна ідея в будь-який сезон. Але восени така активність особливо приємна. Можна влаштувати сімейні прогулянки горами, поїздки за місто, велосипедні походи. А ранкові пробіжки так класно поєднуються з улюбленими треками в навушниках

До слова, на роботу більшість данців воліє добиратися на велосипеді. Клімат в цій країні, як і у нас, не надто для цього сприятливий. Але пробки на дорогах і штовханина в громадському транспорті – це стрес, велосипед – це х’юге. А все інше – питання правильного екіпірування.

Насолоджуйтесь простими радощами

Найкращі речі в житті нам дістаються неочікувано. Красива природа чи архітектура, безпосередність навколишніх людей, їх посмішки, спокійний вечір вдома з коханою людиною або з хорошою книгою – саме ці моменти складають щастя.

Помічати й цінувати їх найкраще вдається за чашкою ароматного напою в термокружці. 

Заведіть хобі

Життя не може обмежуватися тільки роботою і сімейними клопотами. Дуже важливо, мати творче заняття, яке приносить задоволення, – орігамі, акварельний живопис, монтаж відео для соцмереж. 

Бонус: поки руки зайняті, ви можете побути наодинці зі своїми думками. А з прибиранням чудово впорається робот-пилосос.

Знайдіть технологічний баланс

З гаджетами й Techno-новинками осінній настрій можна зробити ще більш комфортним. Дні х’юге в МТА тривають, а це означає, що сезонні знижки на навушники, електрочайники, обігрівачі, колонки для телефона, настільні ігри та багато інших крутих штук чекають своїх щасливих власників.

Було
цікаво?
3065 лайків
Кількість
перeглядів
8311 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3065 лайків
Кількість
перeглядів
8311 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Настільна гра Hobby World Манчкін (Munchkin) ( 1031 )

    Купити
  • Товари зі статті:

    Обігрівач UFO Star 1800 Silver

    5199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Теплова гармата Neo Tools 90-062 Black керамічний

    1099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Медіаплеєр Xiaomi Mi TV Stick MDZ-24-AA Black

    1699 ₴ 1539 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Настільна гра Hobby World Манчкін (Munchkin) ( 1031 )

    Купити
  • Товари зі статті:

    Електрочайник MiJia Smart Kettle Pro MJHWSH02YM White

    2699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Huawei FreeBuds 4i White

    2699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Електронна книга PocketBook 628 Touch Lux 5 Black

    5599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос Roborock S5 Max White

    14129 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!