Розділи

Які AirPods популярні у 2021 році?

Які AirPods популярні у 2021 році?

Олена Калинчук
12.07.2021
5 хв
20.02.2024
Було
цікаво?
3379 лайків
Кількість
перeглядів
8672 перегляди

 

Технічний гігант Apple позиціонує себе як надійний і статусний аудіобренд. Компанія представляє на ринку власну серію – AirPods – бездротові навушники, що стали стандартом у світі споживчих аудіопристроїв. 

 

Чому ці навушники такі популярні? 

 

Важливу роль відіграє іміджева складова – діставати з фірмового кейса продукцію Apple завжди приємніше, ніж дешеві аналоги від сторонніх компаній. До плюсів можна віднести відмінну підтримку всієї екосистеми виробника. Підключити AirPods легко можна до iPhone, iPad, iMac та інших пристроїв яблучної компанії – сумісність завжди була однією з ключових особливостей продукції Apple.

Ключова перевага – це, звісно, якість звуку. Попри компактний розмір, девайс дає змогу відчути повну гаму емоцій при прослуховуванні улюблених треків. Ми перелічили найбільш важливі переваги Аірподс, давайте ж розглянемо конкретні моделі більш детально.

 

AirPods 2

 

АірПодс другого покоління, що вийшли у 2019 році, не справили революцію, але без інновацій теж не обійшлося. Однією з таких стала поява версії із можливістю бездротової зарядки.

З цією метою можна використовувати спеціальний Qi килимок або ж реверсивну зарядку від смартфона. На корпусі навушників є спеціальний індикатор, який спалахує помаранчевим кольором під час підзарядки вбудованої батареї. 

Підключення навушників до iPhone не займе багато часу, досить просто піднести пристрої один до одного, і телефон сам запропонує встановити з'єднання, показавши при цьому рівень заряду вкладишів.

Ще зручнішим стало управління за допомогою голосового помічника Siri. Ви можете швидко відрегулювати гучність звуку або дізнатися назву треку, який щойно прозвучав. 

Переваги:

 

  • Фірмовий дизайн, хоча й без значних змін у порівнянні з попередньою версією пристрою.
  • Дуже просте налаштування й управління.
  • Можливість бездротової зарядки за покупки відповідної комплектації.

 

AirPods Pro

 

Нові внутрішньоканальні навушники від Apple шанувальники очікували з особливим нетерпінням. Особливо цікавили анонсовані виробником нові стандарти шумозаглушення для пристроїв подібного класу. Ця функція дійсно працює відмінно. Вбудований процесор пристрою аналізує зовнішні шуми і заглушає їх протифазними хвилями. Таким чином ви можете комфортно слухати музику навіть у вагоні метро, якість звуку буде залишатися на висоті. 

Ще однією цікавою фішкою AirPods Pro стала наявність у кожному навушнику зовнішніх мікрофонів. Така функція прозорості, як називає її сам виробник, дає можливість чути звуки навколишнього світу, не виймаючи вкладишів з вух.

Про-версія, як і 2 покоління AirPods, підтримує управління за допомогою голосового помічника Siri. 

Переваги:

  • Наявність функції шумозаглушення – більше ніщо не відволікає вас від улюбленої музики.
  • Прозорість – можливість не втрачати зв'язок із зовнішнім світом.
  • Використання бездротової зарядки.
  • Відповідність стандарту захисту від вологи IPX4.

 

AirPods Max: якісний звук у гармонії з традиційною зручністю

 

Повнорозмірні навушники від Apple призначені для справжніх поціновувачів якісного звуку, які не звикли йти на жодні компроміси в цьому питанні.

Повнорозмірна конструкція дала Apple можливість повноцінно пропрацювати частотний діапазон, що зробило навушники універсальними для прослуховування музики будь-яких жанрів. AirPods Max також підходять і для перегляду фільмів, серіалів чи будь-яких інших роликів на вашому пристрої або онлайн.

У кожен з навушників встановлено чіп Apple H1. Разом з передовим програмним забезпеченням, яке задіює всі 10 ядер, вони забезпечують найбільш реалістичний звук. Можна чути музику так, як її задумував автор, незважаючи ні на що.

AirPods Max оснащені як технологією активного шумозаглушення, що заглушає абсолютно весь шум, що відбувається навколо, так і функцією прозорості. Остання, навпаки, робить навколишні звуки більш яскравими і гучними, щоб ви не пропустили оголошення про посадку в аеропорту і не тільки.

Завдяки використанню вбудованих гіроскопа і акселерометра, AirPods Max вміють динамічно змінювати напрямок звуку, залежно від того, в яку саме сторону ви повертаєте голову. Навушники створюють враження, що ви перебуваєте у справжньому кінотеатрі на прем'єрі улюбленого блокбастера.

Цей гаджет готовий працювати до 20 годин без необхідності зарядки при прослуховуванні музики в режимі активного шумозаглушення або прозорості, перегляду відео онлайн, в режимі спілкування (як гарнітури). А всього 5 хвилин підзарядки подарують AirPods Max ще 1,5 години автономної роботи.

Чашки AirPods Max виконані з анодованого алюмінію, який може бути виконаний в одному з п'яти кольорів на вибір. Для дужки використовується нержавіюча сталь, обтягнута спеціальним м'яким матеріалом. Амбушюри і наголов'я виконані з м'якої сітчастої тканини, що зменшує тиск.

 

Поради щодо вибору навушників від Apple

 

Модельний ряд навушників Apple включає в себе не так багато пристроїв, але кожна категорія меломанів зможе підібрати собі тут відповідну акустику.

Для тих, хто хоче мати під рукою компактні й відносно недорогі навушники, підійдуть AirPods 2. Вони потішать відмінною якістю звуку в офісі або в кафе, де рівень навколишнього шуму невисокий. Якщо ж ви часто їздите в громадському транспорті, то кращим вибором стане Pro-модель, з її активною системою шумозаглушення. 

Якщо ж володієте дуже чутливим слухом і хочете отримати максимально якісні навушники, які при цьому "дружать" з вашим iPhone, найкраще придбати AirPods Max. Цей пристрій точно вартує своїх грошей. 

Які б навушники ви не вибрали, в МТА представлено всі моделі за привабливими цінами. А якість техніки Apple вже давно поза сумнівами споживачів.

 

Більше цікавого: “Як впевнено обрати вживаний смартфон”

 

Було
цікаво?
3379 лайків
Кількість
перeглядів
8672 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3379 лайків
Кількість
перeглядів
8672 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods 2 White (MV7N2)

    4799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном

    8599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Apple AirPods Max Pink (MGYM3)

    26999 ₴ 21999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Apple AirPods Max Sky Blue (MGYL3)

    26999 ₴ 22199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods 2 White (MV7N2)

    4799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном

    8599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Apple AirPods Max Silver (MGYJ3)

    26999 ₴ 22499 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!