Розділи

Xiaomi RoboRock S8 Pro Ultra – новинка 2023, яку всі чекають

Xiaomi RoboRock S8 Pro Ultra – новинка 2023, яку всі чекають

Віталіна Чимчинська
03.08.2023
1 хв
Теги:
Було
цікаво?
2160 лайків
Кількість
перeглядів
9091 перегляд

Для когось прибирання – сеанс у психолога, а для інших – справжня рутина. Зовсім скоро вийде оновлена модель хітового пилососа Roborock S8 Pro Ultra, яка зробить цей процес швидшим та приємнішим.

Робот-пилосос поєднав у собі найсучасніші технології, які тільки є у 2023 році. Детальніше про них читайте далі)

 

Дизайн нової флагманської моделі

 

Roborock S8 Pro Ultra має стильний зовнішній вигляд, який пасує до будь-якого інтер’єру. Він буде доступний у двох кольорах: чорному та білому. На корпусі розміщено датчики та три механічні кнопки, а під верхньою кришкою – пилозбірник. Ці деталі практично непомітні та не псують дизайн. Щодо форми, то тут виробник не заморочувався, вона стандартна для роботів-пилососів, кругла)

 

 

База самоочищення, подвійна щітка та ЗD-обхід перешкод

 

Нова флагманська модель представлена з покращеною базою самоочищення RockDock Ultra. Вона має бак для чистої та брудної води, пилозбірник. Станція заповнює водою резервуар робота та автоматично очищає його. Певно, через ці функції її і назвали базою “все в одному”.

Новою є і система щіток. На заміну одній резиновій щітці, як в  Roborock S8, “прийшли” дві. З їх допомогою, робот-пилосос краще поглинатиме бруд з килимів. Конструкція турбощіток має ще одну особливість – вони можуть підніматися під час мийки підлоги, щоб не забруднюватися.

Технологія обходу перешкод ReactiveAI 3D теж на найвищому рівні. Робот ідентифікує до 42 об’єктів на підлозі. Він завчасно бачить усі перешкоди  на своєму шляху й розуміє, як їх безпечно оминути.

 

 

Функція розумного вологого прибирання

 

Пристрій для комфортного прибирання має технологію звукової вібрації VibroRice 2.0. Ефект від такого миття дуже схожий на звичайне ручне вологе прибирання. Спеціальна насадка вібрує з частотою до 3000 разів на хвилину та видаляє не тільки пил, а й стійкі забруднення. А стикаючись з килимами, робот-пилосос автоматично піднімає швабру на 5 мм, щоб не намочити килимовий ворс. 

 

 

Плюси та мінуси девайса

 

Roborock S8 Pro Ultra має свої переваги та недоліки. Розберемося, які саме)

 

інноваційна база самоочищення RockDock Ultra;
технологія обходу перешкод ReactiveAI 3D;
вологе прибирання VibroRice 2.0;
подвійна система щіток;
стильний та сучасний дизайн.
|
висока ціна;
станція самоочищення займає багато місця;
одноразовий пилозбірник.

Комплектація робота-пилососа

 

Разом з роботом-пилососом у комплекті отримаєте:

  • станцію Ultra Station;
  • кабель живлення;
  • бак для води VibraWash;
  • кріплення та мікрофібра для швабри;
  • два пилозбірника для станції самоочистки;
  • інструкцію та правила використання.

 

 

Поки будете зайняті власними справами Roborock S8 Pro Ultra тихо і непомітно творитиме магію – рутина відправиться в минуле, а відпочинок та затишок стануть реальністю. Тому, очікуйте на новинку в магазинах МТА)

Було
цікаво?
2160 лайків
Кількість
перeглядів
9091 перегляд
Поділитись: