Розділи

Все про роботи-пилососи. Чому вони такі круті?

Все про роботи-пилососи. Чому вони такі круті?

Олена Калинчук
12.08.2021
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
4276 лайків
Кількість
перeглядів
9438 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Автоматичні роботи-пилососи давно перестали бути девайсами з фантастичного майбутнього. Вони надійно закріпилися в ужитку і стали одними з найбільш популярних гаджетів. Причина – у винятковій зручності! 

 

Керуєш дистанційно, навіть з офісу або авто. А повернувшись додому – voila – бачиш чисті килими й помиту підлогу.

 

Проте вибрати по-справжньому гарний пристрій для покупки не так уже й просто. Варіантів – очі розбігаються, але не кожна модель прибирає дійсно ідеально. 

Сьогодні поговоримо про роботи-пилососи, які не розчарували своїх власників. А ви зберігайте й собі в закладки (або конспектуйте ?) – актуальна ж інфа.

 

Трійка найпопулярніших роботів 2021

 

Проаналізувавши рейтинги, ми виділили 3 кращі моделі роботів-прибиральників. Вони користуються шаленим попитом, а відгуки власників – красномовні й переконливі. Отож, поїхали!

 

Високоточна навігація Mi Robot Vacuum-Mop 1С

 

Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 1С оснащений досконалими датчиками й технологіями для якісного і швидкого прибирання в будинку. Сучасна система навігації вибудовує оптимальні маршрути, продуктивний двигун забезпечує посилену, порівняно з попередніми моделями, потужність всмоктування. Ємна батарея дозволяє прибрати будинок без перерви на підзарядку. А керувати роботою пилососа можна дистанційно за допомогою фірмового додатка на своєму мобільному пристрої.

Mi Robot Vacuum-Mop 1С працює під управлінням чотирьохядерного процесора Cortex-A7, який забезпечує ефективне функціонування інтелектуальних алгоритмів VSLAM для побудови карти будинку в режимі реального часу. Професійний візуальний датчик OV посилає запити з частотою 50 разів на секунду, оцінює простір, щоб система побудувала точну карту приміщення.

Модель успішно виконує сухе і вологе прибирання. Резервуар для води об'ємом 200 мл оснащений інтелектуальною системою контролю подачі води, щоб серветка була достатньо вологою, а пилосос, під час прибирання, не залишав мокрі плями або розводи. 

 

Що за Roborock?

 

Це зовсім не ноунейм на ринку, а один із суббрендів відомої Xiaomi. Пристрої цієї компанії офіційно продаються в 28 країнах світу. А назва Roborock це щось на зразок iPhone на ринку пилососів. 

Найактуальніші моделі бренду – ROBOROCK S5 MAX та ROBOROCK S6 MAXV VACUUM CLEANER. Їх висока обчислювальна потужність і точна лазерна навігація означає, що пилосос зможе скласти точну карту Вашого будинку та прибрати всю квартиру, окремі кімнати або кімнату всього за пару натискань на смартфоні. Обладнаний високоточним лазерним далекоміром, що сканує кімнату зі швидкістю 300 об./хв, робот створює точну, аж до 98%, карту приміщення. Ви можете задати роботу прибирання однієї або декількох кімнат. 

Роботи серії S завжди точно знають, куди йдуть. Використовуючи потужні 32-розрядні чотириядерні процесори, аналогічні тим, якими оснащені смартфони, вони розраховують найбільш ефективний маршрут прибирання в кожній кімнаті, не пропускаючи жодного сантиметра. Масив сенсорів, серед яких акселерометр, одометр, інфрачервоні лідари, компас і багато інших, дають роботам серії S відчуття оточення на 360° навколо. 

Вони точно знають, де зараз знаходяться і які перешкоди перед ними. Для захисту цінних речей або просторів, встановіть віртуальні стіни в програмі. Ви можете визначити їх завдовжки від 0.4 до 10 метрів. Захистіть усе, від цінних підлогових ваз до цілих просторів. Просунута система звукоізоляції робить звук пилососа м'яким і спокійним, він не завадить навіть під час нічного прибирання. 

З Roborock не виникає проблем у використанні, а налаштувати його може навіть дитина. 

 

Інтелектуальний мийник скляних поверхонь Xiaomi Hutt Window Cleaning Robot

 

Якщо вам не подобається мити вікна і кухонні поверхні, відмінне рішення – купити робот для миття вікон Xiaomi. Цей пристрій призначений для миття вікон, стільниць, кухонних фартухів та інших поверхонь. Його потужний двигун забезпечує обертання двох дисків, на яких знаходяться ганчірочки. Пристрій надійно фіксується на склі, це виключає ймовірність падіння. Ємність об'ємом 100 мл дозволяє заправити гаджет водою, після чого він починає свою роботу. Результат – блискуча і чиста поверхня, адже апарат не просто вимиє її, а й повністю висушить без розводів. 

Управляти моделлю можна двома способами – за допомогою кнопок на корпусі або через пульт, що входить в комплект. Апарат самостійно визначає оптимальну траєкторію руху та рівень забруднення. Якщо поверхня дуже брудна, девайс автоматично встановить максимальну потужність, чи навпаки. 

Вбудований акумулятор ємністю 650 мАг забезпечує працездатність робота для миття вікон Xiaomi протягом 20 хвилин. Є можливість і  живлення від електромережі за допомогою кабеля.

Сподіваємось, розповідь була корисною й актуальною для вас. Більше інформації, традиційно, шукайте на mta.ua. А обирати свого технологічного майбутнього улюбленця приходьте до МУЛЬТИМЕDІА.

P.S. Залиште рутинні справи гаджетам, щоб просто насолоджуватись відпочинком)

 

Більше цікавого: "Рейтинг кращих роботів-пилососів 2021 року"

 

Було
цікаво?
4276 лайків
Кількість
перeглядів
9438 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
4276 лайків
Кількість
перeглядів
9438 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос MiJia Mi Robot Vacuum Mop 1C White

    9799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос MiJia Mi Robot Vacuum Mop 1C White

    9799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос Roborock S5 Max White

    14129 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос Xiaomi RoboRock S6 MaxV Vacuum Cleaner Black Дубль

    17590 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос Xiaomi RoboRock S6 MaxV Vacuum Cleaner Black Дубль

    17590 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос для вікон Xiaomi HUTT DDC55 White

    7299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос для вікон Xiaomi HUTT DDC55 White

    7299 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!