Розділи

ТОП бездротових навушників 2023 року: рейтинг від МТА

ТОП бездротових навушників 2023 року: рейтинг від МТА

Олена Калинчук
26.07.2022
15 хв
27.10.2023
Було
цікаво?
43678 лайків
Кількість
перeглядів
67828 переглядів

 

У свіжу підбірку бездротових навушників потрапили TWS з найкращим звуком, крутим функціоналом, комфортним використанням.

 

Ми випробували й протестували 10 різних моделей від популярних виробників: Baseus, Anker, Apple, Huawei, JBL, Oppo, Xiaomi, Gelius.

Детально розповімо про можливості та фішки кожної із них 👇

 

Рейтинг бездротових навушників

 

Оцінювали ключове: дизайн, якість звучання, комфорт використання. І про вартість зорієнтували також.

 

Це наша експертна рекомендація – лише найкращі бездротові навушники. Аби було легко вибрати, що підходить та подобається найбільше.

 

Рейтинг бездротових навушників

 


 

1. Apple AirPods Pro 2

 

AirPods – продукт, який задає тональність моделей безпровідних навушників True Wireless усього світу.

 

AirPods Pro 2 – бестселлер серед безпровідних навушників “яблучного” бренду. За дизайном майже не відрізняється від свого попередника. Хіба що додались динаміки і з’явилось кріплення для ремінця. Самі вкладиші щільно та надійно фіксуються, не випадають. 

 

Apple AirPods Pro 2

 

Спеціально для цієї моделі, розробники Епл створили чіп Н2, додали широкоамплітудний 11 мм драйвер, підсилювач, мікрофони та інші програмні покращення. 

Щоб не заглиблюватись ще більше в технологічні нетрі, скажемо просто – звук тут на нереально високому рівні! Просто любов)

 

2. Xiaomi AirDots 4 Pro

 

AirDots 4 Pro доступні за ціною і мають багато класних фішок.

 

Xiaomi комплектує свою коробку навушниками, кейсом, трьома наборами амбушюр різного розміру, кабелями USB Type-C і необхідними документами.

Футляр овального формату створений з якісного матового пластику, має покриття “софт тач”, приємний на дотик і практичний, в плані того, що не залишає відбитків і подряпин.

Індикатор та кнопка розташовані на передній панелі. Порт для заряджання – внизу. Кришка відкривається з невеличкими зусиллями, та й самі вкладиші міцно тримаються в корпусі. Це – завдяки внутрішнім магнітам.

 

Xiaomi AirDots 4 Pro

 

Особливість звуку – відмінне шумозаглушення, 99,3% зовнішнього шуму зникнуть! Разом із цим, є й режим подвійної прозості – вмикайте його, коли хочете поруч із музикою чути і навколишні звуки.

Плюсом гарнітури є можливість підключення кожного із навушників до різних пристроїв. Це дозволяє в одному вусі слухати відтворення музики (наприклад, із ноутбука чи планшета), а в іншому – спілкуватися по телефону. З зарядним футляром автономність AirDots 4 Pro сягає 28 годин. Словом, мінуси ми не знайшли)

 

3. AirPods 2‑го покоління

 

Apple AirPods 2 – найпопулярніші навушники в світі. Так стверджує компанія-виробник і ми схильні довіряти їй. 

 

AirPods 2 мають впізнаваний дизайн, відмінний звук. Вони автономні, функціональні і дуже круті. Але ціна – той чинник, який спонукає добре зважити всі “за” і “проти”. 

Втілюють у собі мрію меломанів. Легенькі, довго працюють без підзарядки та швидко поновлюють енергію. Безперервно слухати музику можна до 5 годин, або 3 години розмовляти по телефону. Із зарядним кейсом автономність зростає більш ніж у 5 разів.

 

AirPods 2‑го покоління

 

Дизайнери Apple втілили візуал AirPods 2 покоління у стриманому фірмовому стилі. Корпус створений з якісного пластику. Він оснащений зручним механізмом для керування відкриванням кришки, механічною кнопкою, що переключає навушники на інші гаджети, портом для зарядки, захистом.

Кейс AirPods дуже зручний, він легко вміщається в кишені. Але, для певності, краще одразу придбати для нього захисний чохол. Так точно вбережете свої навушники від пошкоджень та вологи.

 

4. Huawei Freebuds 5i

 

Навушники від відомого бренду Huawei. Приємне враження починається з моменту розпаковки Freebuds 5i.

 

Коробка містить, крім самої гарнітури, зарядний кабель USB Type-C, необхідні інструкції та додаткові амбушури різних розмірів. 

Професійне звучання з широким діапазоном частот, глибина потужного біта і чиста тональність високих звуків. Так, це все про  Freebuds 5i, які підтримують формат студійного звуку.

Є 3 варіанти фактурного забарвлення: Nebula Black, Isle Blue, Ceramic White. Усі виглядають дуже елегантно. Вибирати ідеальний серед них будете довгенько)

 

Huawei Freebuds 5i

 

Керувати гарнітурою можна з допомогою сенсорів, які розташовані на зовнішній стороні. А технологія AI Life створена для того, щоб гнучко і швидко синхронізуватись з різними пристроями.

Обов’язково напишемо окремий огляд цієї моделі – вона крутезна!

 

5. Anker Soundсore Life Note

 

Якість зв’язку Soundсore Life Note – одна із найкращих серед бездротових навушників. І не тільки ми так думаємо)

 

Завдяки чотирьом вбудованим мікрофонам і підтримці функції активного шумозаглушення, телефонні розмови можна вести навіть у дуже гучній обстановці. А для керування чіткістю передачі голосу розробники впровадили індивідуальні алгоритми ШІ.

 

Anker Soundсore Life Note

 

Звук – живий, глибокий, об’ємний. Є відчутне переважання низьких частот, stereo можна налаштувати під себе з допомогою еквалайзера. Мінуси – не про цю гарнітуру.

Life Note E – маленькі і надлегкі навушники в компактному футлярі. Вони комфортно фіксуються та пропонують до 32 годин автономної роботи.

 

6. JBL Wave 100

 

У 2021 році вийшли навушники від знаного бренду JBL. Їх дизайнерською особливістю став незвичайний відкритий кейс. 

 

Комплектація містить всі необхідні елементи, навіть стильний помаранчевий зарядний кабель. Матовий корпус, як і самі навушники, має дуже приємну тактильну фактуру і буває в 4 варіантах кольору: синій, чорний, сірий, фіолетовий. А логотип на корпусі зробили глянцевим,  для підвищення контрасту.

 

JBL Wave 100

 

Якість звучання JBL Wave 100 – на висоті. 8 драйверів демонструють хороший частотний баланс: розкритий звук, впевнений та приємний бас. 

Вкладиші мають ергономічну форму, тож надійно фіксуються у вухах і не викликають дискомфорту, навіть якщо довго не знімати їх.

 

7. Anker Soundсore A25i

 

Бюджетна модель із дуже гідними технічними параметрами. Anker Soundcore A25i  дійсно варті покупки. Вони максимально укомплектовані.

 

Крім класичного зарядного кейсу (у білому, чорному чи фіолетовому кольорах), отримаєте ще й кабель для зарядки та 3 пари додаткових амбушур. 

Можете не сумніватися у бездоганному звучанні. Девайс оснащено найновішою технологією приєднання до смартфона – Bluetooth 5.3. Про неї говорять – “це найкращі блютуз навушники”. Висока гучність з плавним регулюванням, мікрофон, глибокий бас та чистий вокал без спотворень. Якщо зважати, що ці TWS одні із найдешевших у своїй категорії, така якість звуку – чудова. 

 

Anker Soundсore A25i

 

Ці бездротові навушники мають відчутну вагу – 41 г. Але класичний дизайн обтічної форми та додатковий ремінець дозволяють зручно носити їх з собою.

 

8. Oppo Enco Buds 2 W14

 

Модель зацікавила нас своїми технічними можливостями та помірною ціною.

 

Виробник оснастив Oppo Enco W31 вбудованими 10 мм титановими драйверами. А система шумозаглушення з ШІ та мікрофон допомагають комфортно розмовляти по телефону, навіть у людних місцях. 

Бездротова передача звуку – бездоганна. Ці навушники полюбляють використовувати навіть геймери. Динамічний драйвер Titanized видає солідні баси. А ще тут є готові звукові пресети: 

  • оригінальний звук,
  • підсилення басів,
  • чіткий вокал.

 

Oppo Enco Buds 2 W14

 

Керування звучанням Buds 2 W14 зручне, кнопки запрограмовані на 4 прості команди. Можна відповідати на дзвінки, вмикати-вимикати прослуховування музики і, навіть, робити фото на смартфон й регулювати налаштування з допомогою кнопки навушника.

 

9. Gelius Incredible Clear Wiew

 

Серед найцікавішого:

  • Дизайн Clear Wiew дуже лаконічний, без великої кількості кнопок та інших елементів. Це приваблює зручністю і красивим візуалом.
  • Звучання оптимізоване. Воно враховує анатомічну форму вуха та положення вкладиша.
  • Є заглушення зовнішніх шумів для ідеального голосового зв’язку у ролі Bluetooth-гарнітури.

 

Gelius Incredible Clear Wiew

 

10. Baseus Bowie Wm02

 

На десяту позицію рейтингу “Безпровідні навушники ТОП 10” потрапив чудовий супербюджетний варіант – Bowie Wm02. 

 

За деякими технічними характеристиками його, навіть, порівнюють із AirPods 2. Цікаво, цікаво…

Мініатюрний корпус зроблений з приємного на дотик пластику. А у верхню частину вмонтували прозоре віконце. Виглядає дуже круто! 

Вакуумні Baseus Bowie Wm02 надійно кріпляться, не випадають, не чіпляються за одяг чи волосся. Мають якісну звукоізоляцію та добре підходять для застосування під час спортивних тренувань, прогулянок тощо. Є вологозахист.

 

Baseus Bowie Wm02

 

Основна характеристика, якою пишається ця модель – відмінна деталізація звуку. Є також і насичене звучання низьких частот. Словом, гарнітура якісно відтворює звуковий контент, підходить для запису голосових повідомлень. Щодо дизайну – ду-у-уже нагадує AirPods Pro.

 

Знаємо про найкращі бездротові навушники ще дуже багато. Без перебільшення) Сьогодні розповіли вам лише про декілька варіантів із усього асортименту, який можна вибрати з наявності. Запрошуємо в МТА)

 

Було
цікаво?
43678 лайків
Кількість
перeглядів
67828 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
43678 лайків
Кількість
перeглядів
67828 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods Pro 2 White

    11499 ₴ 9299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black

    2449 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods 2 White (MV7N2)

    4499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Huawei FreeBuds 5i Nebula Black

    2999 ₴ 2549 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Anker SoundСore Life Note E Black

    1399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники JBL Wave 100 Black

    1499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Anker SoundСore A25i Black

    999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Oppo Enco Buds 2 W14 White

    1299 ₴ 949 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Incredible GP-TWS033 Clear Wiew

    1299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Baseus Bowie WM02 Blue

    899 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!