Розділи

ТОП-7 найкращих смарт-годинників цього літа

ТОП-7 найкращих смарт-годинників цього літа

Олена Калинчук
21.05.2021
1 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
3460 лайків
Кількість
перeглядів
8700 переглядів

 

Сучасний наручний годинник, з приставкою "смарт" – це переносний портативний комп'ютер. Такі пристрої підтримують встановлення допоміжних додатків, можуть містити у собі камеру, датчики для відстеження стану здоров'я, важливих для життя показників, компас, телефон тощо. 

Кожен виробник наповнює свої моделі чимось особливим. Тож арсенал пристрою залежить, насамперед, від бренду, моделі, року випуску й ціни. Чим новіша модель, тим ширшими є її можливості та різноманітність опцій.

Наша підбірка об’єднала 10 кращих смарт-годинників, здатних зробити повсякденність ще крутішою й комфортнішою.

 

Apple Watch SE

 

Apple Watch SE – розумний годинник, у якому потенційних користувачів приваблює все: функціонал, дизайн, ціна. Годинники цієї серії оснащені процесором S5, акселерометром, оптичним датчиком серця, висотоміром та компасом. Apple Watch SE фіксують серцевий ритм (ЧСС), кількість пройдених кроків і витрачених калорій, фази сну та інші показники роботи організму. Усі стандартні функції смарт-годинника також присутні: оповіщення про вхідні дзвінки та повідомлення, голосовий помічник Siri, безконтактні платежі й інше. Для комфортного використання Apple Watch SE є безліч ремінців (оригінальних від Apple та копій), серед яких і монобраслети.

 

Huawei Watch Fit

 

Це перший годинник компанії з прямокутним екраном. Стильна та практична ідея перегукується з дизайном пристроїв із Купертіно, які вважаються ідеалом та “барометром” громадської думки.

Huawei Watch Fit  мають діагональ – 1,64-дюйма, тип матриці – AMOLED.

Інша фішка цього годинника – мінімльна вага (всього 39 грамів). Він точно сподобається тим, хто займається спортом. Гаджет оснащений 96 програмами для фітнесу  та 12 анімованими відеоуроками Quick-workout Animations. 

Автономність – один із очевидних плюсів годинника. У класичному режимі він здатний працювати без підзарядки до 5 днів, в режимі економії – до 10. А опція швидкої зарядки дозволяє поповнити необхідний заряд енергії всього за 5 хвилин.

 

Apple Watch Series 6

 

І ще один годинник від Apple! Apple Watch Series 6 – особистий тренер та лікар в одному «флаконі». Цей наручний гаджет, окрім стандартних показників, відстежує ще й серцеву ЕКГ і рівень кисню у крові. Apple Watch Series 6 дозволять отримати детальну картину стану здоров'я свого власника.

Корпус годинника виконаний з алюмінію, а дисплей Retina підтримує режим Always-on. Шостий Apple Watch доступний відразу у 5 кольорах корпусу, з незліченною кількістю ремінців на вибір.

 

Elari FixiTime Lite

 

Розумні годинники подобаються не тільки дорослим – є моделі, призначені спеціально для діток. Elari FixiTime Lite оснащені GPS-навігатором і слотом для SIM-карти, щоб ви завжди могли підтримувати зв'язок зі своїм чадом та стежити за його переміщеннями. 

Можна вибрати годинник у темному кольорі для хлопчика, і в яскраво-рожевому для дівчинки. Веселий принт на ремінці неодмінно сподобається маленьким користувачам!

 

Realme Watch

 

Функціональний і доступний Realme Watch моніторить частоту серцевих скорочень цілодобово і визначає рівень кисню в крові. Годинник підійде і для фітнесу – він пропонує 14 видів вправ. Єдиний мінус моделі – відсутність GPS.

Параметри екрану класичні для годинників 2021 року. Діагональ – 1,4 дюйма, роздільна здатність – 320 х 320 пікселів, щільність – 323 пікселі на дюйм. Справа на корпусі знаходиться кнопка управління.

Realme Watch можна використовувати і як пульт управління для смартфона, керувати музичним плеєром, камерою. Корпус оснащений захистом за стандартом IP68.

 

Xiaomi Mi Band 6

 

Нововведень в оновленому браслеті два:

  1. збільшений екран
  2. можливість заміру рівня кисню в крові.

Дисплей тепер займає майже всю поверхню передньої панелі. Від фізичної кнопки компанія відмовилася. Тепер на екран поміщається на 50% більше інформації, текст став більший. Щільність пікселів зросла з 290 до 326 ppi. Тип матриці – AMOLED, діагональ – 1,56 дюйма.

 

Samsung Galaxy Watch Active

 

Samsung Galaxy Watch Active – багатофункціональний гаджет від найближчого конкурента Apple за обсягами продажів розумних годинників. Цей смарт-девайс стане у пригоді у багатьох аспектах повсякденної діяльності. Вони оснащені датчиками для відстеження необхідних показників фізичної активності, що зробить їх незамінним «помічником» на тренуваннях або пробіжках. Крокомір, відстеження пройденої відстані та спалених калорій – все це дозволяє стежити за тонусом організму й виявляти проблемні аспекти.

Дизайн гаджета – універсальний, Samsung Galaxy Watch Active може трансформуватися у звичайний годинник, стильно доповнюючи діловий або вечірній образ.

 

Будь-який із представлених  девайсів очікують своїх власників на сайті МТА. Літо обіцяє подарувати багато вражень, тож саме час додати технологічних барв до свого стилю. 

Було
цікаво?
3460 лайків
Кількість
перeглядів
8700 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3460 лайків
Кількість
перeглядів
8700 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch SE 44mm Space Gray Aluminium Case with Black Sport Band (MYDT2)

    13999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Huawei Watch Fit Graphite Black (55025871)

    2999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch Series 6 GPS 40mm Rose Gold Aluminium Case with Pink Sand Sport Band (MG123)

    10099 ₴ 9199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Elari FixiTime Lite Black дитячий (ELFITL-BLK)

    999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black

    999 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!