Розділи

ТОП 5 цікавих фільмів про технології для незабутнього вечора

ТОП 5 цікавих фільмів про технології для незабутнього вечора

Максим Дущак
26.05.2023
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
1938 лайків
Кількість
перeглядів
6654 перегляди

 

Вирішили подивитися хороший фільм і зрештою витратили 2 години на його пошуки? О, нам це так знайомо. 

 

Підготували добірку крутих фільмів та серіалів про технології, які затягнуть вас із головою?

 

Імперія спокуси

 

Перед тим, як подарувати всьому світу комп'ютери, Стіву Джобсу довелося пройти непростий шлях, усіяний глузуваннями, труднощами та знущаннями. У фільмі показано, наскільки важливо приймати правильні рішення, ризикувати і просто мріяти. Після перегляду ви не тільки дізнаєтесь, як створювалась найуспішніша компанія світу, а й отримаєте вибуховий заряд мотивації.

 

Тетріс

 

Майже через 40 років після створення тетріс залишається найпопулярнішою грою в історії. Майже півМІЛЬЯРДА офіційних копій було продано за цей час. Але вона так і могла залишитись у невідомості, якби не декілька підприємців, які поставили на карту все, включаючи гроші, свободу і навіть життя.

 

Перевага

 

Геніальний вчений Вілл Кастер розробляє штучний інтелект, який має перевершити колективний розум усіх людей землі разом узятих. Але така ідея  подобається не всім. Вчений стає жертвою нападу, внаслідок якого вмирає. На щастя, друзі Вілла встигають завантажити його свідомість у мережу. Тепер вчений сам перетворюється на вищий розум із необмеженою владою над світом, зупинити його вже неможливо.

 

Першому гравцю приготуватися

 

2045 рік, світ занурений в хаос і перебуває на межі колапсу. Люди шукають порятунок у віртуальному всесвіті OASIS, який дозволяє відволіктися від проблем у реальності. Все змінюється коли геніальний творець гри вмирає, залишаючи після себе "Пасхальне яйце". Той, хто знайде його, отримає повний контроль над OASIS і стане найбагатшою людиною на землі. Нічим не примітний хлопець Оуен вирішує взяти участь у квесті, не розуміючи, чим це для нього обернеться.

 

Містер Робот

 

Молодий Еліот не любить спілкуватися з людьми, проте він геніальний хакер. Вдень хлопець працює на провідну компанію, яка займається кібербезпекою, а вночі – співпрацює з підпільними угрупованнями, жорстко караючи злочинців. У вільний час хакер відвідує психолога і розмірковує над проблемами сучасного суспільства. Але все змінюється, коли правляча еліта почала на нього полювання. Принаймні хлопцеві так здається...

 

Було
цікаво?
1938 лайків
Кількість
перeглядів
6654 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1938 лайків
Кількість
перeглядів
6654 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!