Розділи

ТОП 3: відеоігри 2022 року з найкращою графікою

ТОП 3: відеоігри 2022 року з найкращою графікою

Максим Дущак
29.12.2022
1 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
2376 лайків
Кількість
перeглядів
7669 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

З кожним роком графіка в сучасних іграх стає реалістичнішою. Причому настільки, що її часом складно відрізнити від реальності

 

Саме такі ігри викликають сильні емоції, змушуючи забути про все у світі. І саме про такі ігри ми сьогодні розповімо.

 

Horizon Forbidden West

 

Перша у нашому списку та будь-якому іншому рейтингу. Тут є все – відкритий світ, захопливі пригоди та таємниці, які головному герою доведеться розгадати. Дія відбувається у недалекому майбутньому, де жорстокі бурі та різні напасті знищують залишки людства. природа переплелася з високотехнологічними машинами, які вистежують свою жертву. По всій Землі панує хаос зі смертю і ніхто не знає, що стало причиною цього всього.

 

Horizon Forbidden West

 

Врятувати світ належить молодій дівчині Елі. По дорозі вона знайде багато нових друзів, бойових товаришів, але головне –  розкриє історію стародавнього минулого. І весь цей час їй треба бути розумнішою за ворога, якого майже неможливо перемогти.

 

Horizon Forbidden West

 

У Horizon Forbidden West кожна деталь промальована на 100%. Стародавні ліси, затонулі міста, могутні гори – все це оповите таємницею і дуже затягує. Хочеться постійно досліджувати фантастичний світ, відкриваючи нові землі та персонажів. Не варто забувати й про ворогів. Можна зустріти як цілком людиноподібного вершника, так і величезного залізного мамонта чи люту змію. Всі персонажі мають свої сильні та слабкі сторони, про які можна дізнатися за допомогою спеціального візора. Зброї у грі теж вистачає: списи, луки, пращі, рукавички з шипами та багато іншого. Кожен вид має різні боєприпаси, а також потребує спеціальних навичок, які потрібно прокачувати.

 

Gran Turismo 7

 

У цій грі можна змагатися, колекціонувати автомобілі, вигадувати крутий тюнінг чи просто робити гарні фотографії. Доступно понад 400 машин, серед яких є як класичні моделі, так і сучасні суперкари. Ось деякі з них:

  • Toyota GR Supra RZ '20;
  • Dallara SF19 Super Formula;
  • Porsche 917K '70;
  • Porsche 917.

 

Gran Turismo 7

 

Кожен автомобіль має свій “характер” та дарує унікальні відчуття від поїздки. Моделі пропрацьовані до найдрібніших деталей, тому не відрізняються від реальних машин. Графіка виглядає настільки реалістично, що здається ніби справді сидиш за кермом улюбленого авто.

 

Gran Turismo 7

 

Ще одна особливість Gran Turismo 7 – чарівні локації. Для перегонів доступно 90 трас з постійно мінливою погодою. Вони не вигадані, а віртуальні копії найкрасивіших місць планети. У грі є навіть спеціальний режим Scapes, який дозволяє фотографувати автомобіль з будь-яких ракурсів, прямо під час перегонів.

 

The Last of Us Part I

 

Це ремейк гри на виживання, що вже всім полюбилася. Все ті ж самі залишки цивілізації, де люди борються з численними зараженими по всьому світу. Головному герою Джоелу потрібно таємно вивезти 14-річну дівчинку Еллі з військової бази. Але ніхто й подумати не міг, що таке просте завдання перетвориться на справжню боротьбу за життя.

 

The Last of Us Part I

 

Гра повністю перероблена під можливості консолі PS5. Від чіткої та деталізованої графіки неможливо відірвати погляд. Гарні пейзажі викликають не тільки захоплення, а й бажання нескінченно досліджувати ігровий світ.

 

The Last of Us Part I

 

Сюжет залишився таким же захопливим та емоційним. Гра складається з повної кампанії для одного гравця The Last of Us, а також прологу Left Behind, в якому відбуваються події, що змінили життя обох подруг – Еллі та Райлі.

У порівнянні з попередніми версіями, The Last of Us Part I має розширені можливості, більш сучасний ігровий процес та реалістичну графіку. Додані також нові анімації, ефекти та можливості для битв.

Яка з цих трьох ігор вам сподобалася найбільше?

 

Було
цікаво?
2376 лайків
Кількість
перeглядів
7669 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2376 лайків
Кількість
перeглядів
7669 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Гра для PS5 Sony Horizon Forbidden West Blu-ray диск

    2099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS4 Sony Gran Turismo 7 (9765196)

    2099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS5 Sony The Last of Us Part I

    2049 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!