Розділи

ТОП-10 розумних гаджетів для дому або крок у майбутнє

ТОП-10 розумних гаджетів для дому або крок у майбутнє

Олена Калинчук
01.11.2022
5 хв
20.06.2023
Було
цікаво?
5082 лайки
Кількість
перeглядів
13503 перегляди

 

Концепція Smart house стала звичною річчю. Ми живемо за часів, коли «розумне майбутнє» вдома, яке колись показували лише у фільмах – вже настало

Звісно, треш, який ми проживаємо у 2022 році в Україні, ніяк не відповідає чомусь нормальному. Але,попри все, важливо оберігати власний комфорт у справах, планах чи побутових речах. Затишок, зручність, цікаві гаджети для дому дозволяють насолоджуватися часом, корисно проведеним у домашній обстановці.

 

Розумні гаджети для дому

 

Нові розумні гаджети, які здатні спростити життя, постійно з'являються у магазинах та на сайтах. І вони неймовірно швидко набувають популярності, отримують хороші відгуки. Ці пристрої дистанційно автоматизують значну частину рутинних побутових справ.

Ми зробили цікаву добірку розумної техніки для дому з каталогу МТА, яка вас точно потішить.

 

Датчик відчинення дверей та вікон

 

Mijia Window and Door Sensor 2 створений спеціально для того, щоб мати можливість на відстані контролювати чи закриті двері-вікна вашого будинку або кімнати. Технологія багатофункціональна, оснащена розумним датчиком руху. У режимі реального часу ви можете перевіряти стан дверей та вікон через мобільний додаток Mi Home.

Пристрій інтегрований у загальну систему Smart Home. Ви можете поєднувати його з іншими необхідними датчиками й налаштовувати відповідне спрацювання сигналізації. Є можливість дистанційного розумного голосового керування. Для цього знадобиться підключення до колонки Xiaomi AI. Вона не входить у комплект, тож потрібно купити окремо, але справді розширює функціонал датчика, бо транслює історію. Навіть без смартфона, а лише через колонку, можете дізнатися про стан відчинення вікон і дверей у будинку протягом дня.

 

Датчик відчинення дверей та вікон

 

Додатково є функція інтелектуального освітлення у темну пору доби. Якщо непрохані гості відвідають ваш будинок, ввімкнеться потрібний світловий сигнал – виробник цього пристрою подбав про ваш спокій.

 

Додатковий акумулятор на 30000mAh

 

Рятівник для гаджетів, коли вимикають світло надовго. Велика ємність акумулятора цього повербанка дає маневреність у використанні. Baseus Bipow Digital Display 15W 30000mAh підтримує розумну технологію швидкої зарядки. Оснащений 4 портами (2 USB, Micro та Type-C), тому підходить для підключення смартфонів, планшетів, навушників, смарт-годинників, ігрових приставок тощо. Три гаджети можете заряджати навіть одночасно. Додатковий акумулятор має індикатор, що показує рівень заряду. Це зручно, можна контролювати необхідність підзарядки.

 

Додатковий акумулятор на 30000mAh

 

9 рівнів захисту пристрою означають, що пристрій автоматично контролює силу струму та визначає, який гаджет до нього підключено. Так техніка захищена від надмірної зарядки, високої електричної напруги, коротких замикань. Гаджети не нагріватимуться під час заряджання.

Великий об'єм акумулятора вбудований у компактний корпус. Павербанк можна купити, щоб використовувати вдома, але за необхідності його зручно носити із собою. Навіть у поїздки та подорожі брати, завдяки відповідності міжнародним стандартам повітряних перевезень. Однозначно позитивний відгук від нас.

 

Інтелектуальна камера відеоспостереження

 

Ще один корисний пристрій для розумного будинку від дочірньої компанії Xiaomi - виробника Mijia. Xiaomi Mi Home Security Camera 360 2K Pro має привабливий дизайн і реально багато функцій, зокрема аудіозв'язок і точне відстеження руху навіть у темряві.

Якість її збірки дуже хороша, є захист від ударів та пошкоджень корпусу. Об'єктив розумної камери може рухатися горизонтально, а також вгору або вниз. Відбувається це плавно та безшумно. Роз'єм MicroSD розташований під об'єктивом. А позаду сферичного корпусу-пігулки працює динамік, є кнопка скидання налаштувань та порт Micro-USB.

 

Інтелектуальна камера відеоспостереження

 

Встановлення, відгук та налаштування камери не потребують спеціальних навичок чи зусиль. Комплектація передбачає основу для кріплення, шурупи з пластмасовими ковпачками. Пристрій можна закріпити на стіл, стіну, стелю чи будь-яке інше місце в кімнаті, квартирі, будинку. Далі підключіть камеру до джерела живлення через USB-кабель та адаптер. Індикатор і голосовий сигнал подають інформацію про коректне увімкнення.

Аби почати переглядати відео в реальному часі, встановіть на смартфоні програму Xiaomi Home, яка однаково доступна для Android та iOS. Заведіть свій обліковий запис у кабінеті Mi. Wi-Fi з'єднання відбувається лише в діапазоні 2,4 ГГц, враховуйте це під час налаштування. Для завершення синхронізації відскануйте QR-код із програми та отримайте доступ до онлайн-трансляції.

 

Інтелектуальна камера відеоспостереження

 

Якість картинки, чіткість зображення Mi Home Security Camera 360 ° дуже хороші. Огляд камери охоплює горизонтально 360 градусів, вертикально – 96°. Головна суперсила цього розумного пристрою – його вміння записувати відео у темряві. Найкраще нічний режим працює у діапазоні 8-10 метрів.

Є функція голосового зв'язку. Динамік відмінно передає голос, з найкращим звуком та відкликанням мінімального шумового фону.

 

Зволожувач повітря

 

Baseus DHXX-02 White працює на розумній ультразвуковій технології. Він якісно зволожує повітря в будинку, квартирі протягом усього року: у опалювальний або кондиціонерний сезони.

Оптимальний рівень вологості приміщення має коливатися в межах 45-70%. Якщо не контролювати цей момент, можемо відчувати постійну втому, проблеми зі шкірою, зниження імунітету, навіть розвиток алергії.

 

Зволожувач повітря

 

Невеликий зволожувач чудово справляється зі своєю роллю рятівника домашньої атмосфери, покращення нашого здоров'я. А додатково прилад дозволяє позбутися неприємних запахів, зменшує кількість пилу та бактерій у квартирі. Тому купити на сайті mta такий корисний пристрій буде крутою ідеєю.

 

Робот пилосос

 

Наприклад, наш хітовий 360 Plus Vacuum Cleaner S6. Якщо у вас досі немає розумного робота-пилососа подібного типу, ви будете вражені, наскільки він полегшує життя).

Перед початком прибирання гаджет планує маршрут за допомогою вбудованого лазерного сканера, 24 ультраточних сенсорів. Так йому вдається точно розрахувати відстань до перешкод та не наштовхуватись на предмети у квартирі під час роботи. Штучний інтелект – один із найкращих винаходів з найкращими відгуками! Він може зберігати в пам'яті кілька варіантів карт, має 3 режими потужності, тому вдало підходить для прибирання багатокімнатних будинків.

Пересувається зигзагоподібно, щоб охопити всю площу прибирання. Долає висоту до 20 мм і добре справляється з чищенням килимових покриттів. Для гладких поверхонь є опція вологого прибирання.

 

Робот пилосос

 

Час автономної роботи цього розумного пристрою становить 2 години. Його літій-іонний акумулятор має об'єм 3200 мАг. Коли заряд наближається до мінімальної позначки, прилад подає про це звуковий сигнал і прямує на базу підзарядки. Продовжувати роботу зможе уже за 2.5 години.

 

Електроковдра

 

Електрична ковдра генерує комфортне тепло, допомагає краще розслабити м'язи, покращує кровообіг. Його можна використовувати для відпочинку після напруженого робочого дня. Або полегшення симптомів ревматичних захворювань. Тепло розподіляється рівномірно по всій поверхні розумної ковдри. А текстура матеріалу, з якого воно виготовлено, дуже приємна на дотик.

 

Електроковдра

 

Кабель живлення має довжину 2.4 м, він знімний, тому ковдру можна прати. Є теплорегулятор, захист від перегріву, смарт-контролер, автоматичний таймер із відключенням через 3 години, 10 температурних режимів.

 

Медіаплеєр

 

Портативний медіаплеєр – посередник між вашим телевізором та інтернетом. Він призначений для того, щоб відтворювати мультимедійний контент на великому екрані, тому здатний перетворити звичайний телевізор на повноцінну мультимедійну систему Smart TV.

Xiaomi Mi TV Stick, побудований на базі Amlogic S805Y, з 1 ГБ оперативної пам'яті та роздільною здатністю Full HD. Пристрій дуже мініатюрний і по конструкції схожий на звичайну флешку. Однак внутрішньо – потужний і функціональний.

 

Медіаплеєр

 

Розумний медіаплеєр сумісний із багатьма потоковими сервісами та сайтами (Netflix, Prime Video, Disney+, HBO, Youtube). Його підключають до проектора, телевізора, монітора за допомогою входу HDMI. Для зручності заряджання пристрій має роз'єм micro USB.

 

Автоматична сушарка для взуття

 

Якщо любите активний відпочинок, займаєтеся спортом або у вас є діти – купіть класний пристрій Deerma Shoes Dryer, він точно вам сподобається. Розумна сушарка має дуже простий функціонал та конструкцію. Але головне, що вона працює максимально якісно, ​​не деформуючи й не пошкоджуючи взуття. Розумний пристрій дбайливо висушує воду на взутті зі шкіри або інших матеріалів. Позбавляє запахів, грибків і т.д. Сушарка швидко стає незамінною вдома. І ви щоразу дивуватиметеся, як обходилися без неї раніше)

 

Автоматична сушарка для взуття

 

Портативна акустика

 

Apple HomePod mini – любовна любов! Портативна розумна колонка Apple відтворює звук неймовірно якісно. Вона оснащена продуктивним процесором Apple S5. Демонструє 360-градусну амплітуду розповсюдження звукових вібрацій.

Ергономічний дизайн, сферична форма. Верхня сенсорна частина – плоска. Зручний інтерфейс додатково підсвічується. Колонка має підтримку голосового помічника Siri та опцію керування плейлистом.

 

Портативна акустика

 

Крім усіх цих акустичних можливостей, Home Pod mini легко підключається до екосистеми розумного будинку Епл. Так колонка перетворюється на блок управління HomeKit.

 

Безконтактний диспенсер для рідкого мила

 

Mi Automatic Foaming Soap Dispenser – розумний автоматичний дозатор для рідкого мила. Він виглядає сучасно, красиво і є функціональною прикрасою ванної кімнати або кухні.

Пристрій створений з якісного матеріалу, тому працюватиме довго без поломок та збоїв. Ідея технології цього типу товарів у тому, що диспенсер спрацьовує на рух піднесеної руки і видає порцію мила безконтактно. Мийний засіб у вигляді гелю він спінює. Це зручно і вигідно, тому що робить розхід засобу більш економним.

 

Безконтактний диспенсер для рідкого мила

 

Корисні гаджети для дому

Усі топ девайси дистанційного керування, які ми показали у сьогоднішньому огляді, можна купити в інтернет-магазині mta.ua. Якщо у вас виникли питання, з радістю відповімо, допоможемо докладно у всьому розібратися, купити розумні гаджети для дому з найкориснішим набором функцій та за вигідною ціною. Ми дійсно обожнюємо розповідати про розумну техніку)

 

Вказані ціни – актуальні на момент публікації

 

Було
цікаво?
5082 лайки
Кількість
перeглядів
13503 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
5082 лайки
Кількість
перeглядів
13503 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Датчик відкриття Xiaomi Mijia Window and Door Sensor 2 White Bluetooth MCCGQ02HL

    649 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Камера відеонагляду Xiaomi Mi Home Security Camera 360 2K Pro White BHR4193GL

    1999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зволожувач повітря Baseus DHXX-02 White Elephant

    699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Електрогрілка Noveen EB655 Brown 180x130cm

    2999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Медіаплеєр Xiaomi Mi TV Stick MDZ-24-AA Black

    1699 ₴ 1499 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!