Розділи

ТОП 10 найпопулярніших аксесуарів для авто

ТОП 10 найпопулярніших аксесуарів для авто

Олена Калинчук
28.07.2021
5 хв
14.02.2024
Було
цікаво?
5970 лайків
Кількість
перeглядів
12544 перегляди

 

Автомобіль для багатьох – це не просто металевий корпус з чотирма колесами. Сучасне авто – уособлення драйву, комфорту й романтичних подорожей, втілення ділового, спортивного чи молодіжного стилю. 

 

Найголовніше – в деталях! Виробникам автомобільних аксесуарів це добре відомо. Кілька вдало підібраних нюансів – і машина випромінюватиме бездоганний індивідуальний характер

 

У цій статті ми радо поділимося інсайтами про технологічні аксесуари, якими варто оснастити автомобіль. Вибрали для вас ТОП 10 найпопулярніших товарів цієї сфери.

 

Пошуковий брелок

 

Gelius Pro iMarker Plus – брелок для ключів, що має функцію пошуку та синхронізується зі смартфоном з допомогою спеціального додатку. Крихітний милий гаджет – для людей, які цінують свій час.

 

Автокомпресор 

 

Універсальний автокомпресор Xiaomi 70Mai Air має ергономічний стильний корпус і класичний інтерфейс. Він компактний, зручний у застосуванні. 

Цей компресор гарантує швидке й правильне підкачування шин завдяки потужності та сучасним технологіям. Шина середнього розміру буде накачана за 5 хвилин, адже пристрій забезпечує високу швидкість потоку – 25 л на хвилину. А додаткові насадки роблять 70Mai Air універсальним помічником водія: прилад легко можна використовувати для підкачування спортивного спорядження, велосипедів, біговелів, самокатів, м'ячів, плавальних кіл, матраців та ін. Стандартний конектор автокомпресора підходить для більшості транспортних засобів.

Ефективний 70Mai Air Compressor Lite оснащений цифровим манометром. Тому він використовується не тільки для перекачування повітря, а й для перевірки тиску. Слід просто підключити компресор до мережі та ввімкнути. На дисплеї відобразиться показник тиску в шині на поточний момент. Задати необхідне значення тиску можна за допомогою кнопок під екраном.

 

Автомобільний ароматизатор

 

Baseus Little Fatty in-vehicle Fragrance – стильний автомобільний ароматизатор. Він встановлюється в повітропровід автомобіля і наповнює салон свіжим приємним ароматом, «вбиваючи» запахи сигаретного диму, їжі, нагрітого на сонці пластику тощо. Baseus Little Fatty in-vehicle Fragrance має круглий алюмінієвий корпус, лицьова сторона якого обтягнута цупкою якісною тканиною. 

 

Пристрій круто виглядає у салоні сучасного авто. Закріплення в дефлектори здійснюється за допомогою універсального тримача-прищіпки. Аксесуар досить компактний, але спрацьовує швидко. 

Комплектація передбачає, окрім самого тримача, ще 5 видів парфумованого наповнювача. Їх почергове використання може тривати до двох років. 

 

Органайзер 

 

Baseus Elegant Car Storage Box – міцний і продуманий органайзер для автомобіля, для розташування між сидіннями. Виготовлений з високоякісних матеріалів: зверху м'яка шкіра, а всередині приємна на дотик фланелева підкладка. Створює додаткове місце для зберігання смартфона, гаманця, пляшки з водою, тощо. 

Конструкція має 3 відділення, що дозволяють зручно розсортувати речі та скласти їх окремо одна від одної. Функціональним бонусом став спеціальний виріз, який дає можливість вільно під’єднувати зарядний кабель до смартфона. 

Органайзер Baseus Elegant Car Storage Box – зручне рішення для зберігання різних важливих дрібничок в салоні автомобіля.

 

Водовідштовхувальна плівка

 

Baseus 0.15 мм for Car Rear-View Mirror Oval – захищає скло бічного вигляду від крапель і бризок. Застосування цієї плівки забезпечує чіткий огляд в дощовий або туманний день, що важливо для безпечного і зручного водіння. У нічний час – ефективно усуває відблиски у дзеркалі. Плівка зносостійка і стійка до подряпин. А комплектація передбачає дві плівки для правого і лівого дзеркал та набір для їх чищення.

 

Мінімийка

 

Baseus Clean Guard Multifunctional – універсальний шланг із насадкою у формі швабри, за допомогою якого можна помити машину або плитку у дворі, полити квіти в саду тощо. 

Ширину розпорошення водяного струменя можна регулювати. Щоб поміняти її, потрібно прокрутити кільце на водяному пістолеті:

  • для того, щоб помити колеса або плитку на вулиці, краще підійде перший режим. Сильний і прямий натиск води допоможе спрямувати струмінь у певну ділянку й очистити бруд, який засох;
  • для миття машини або поливання квітів більше підійде 2 режим. Потік води розпорошується у формі парасольки та допомагає охопити значну площу.

Конструкція водяного пістолета створена з алюмінію, тому він стійкий до корозії, міцний, легкий і комфортний у застосуванні.

 

Відеореєстратор

 

Відеореєстратор 70mai Dash Cam Pro Plus вражає якістю зображення та дозволяє розглянути картинку в деталях, отримавши роздільну здатність 1944P HD (в 2.5 рази краще, ніж 1080). Відтепер номерні знаки та інші важливі деталі не вислизнуть з кадру. Відеофіксація відбувається на передню і задню камери, це забезпечує повний огляд простору навколо. Камера заднього виду RC06 стане ідеальним доповненням до 70mai Dash Cam Pro Plus. Відеореєстратор дарує захист з усіх боків, а паркування стає ще простішим.

5-мегапіксельна матриця дозволяє отримати ідеальну картинку з чіткою деталізацією в умовах відеоспостереження. Датчик підтримує режим сповільненої зйомки, якісно передає кольори, відмінно відпрацьовує як в умовах нормальної освітленості, так і в темряві.

Завдяки функціоналу ADAS пристрій може попереджати аварійні ситуації, фіксуючи наближення об'єктів, небезпечне випередження, раптове виникнення перешкод і повідомляючи водія про них. 

Використовуючи Wi-Fi підключення, можна оперативно переглядати відео в якості HD з мобільного телефону або планшета. Завантаження файлів просте і швидке. Система також запобігає заповненню пам'яті аварійного запису, блокуючи в «файлі подій» відеоролики.

 

Тримач в решітку

 

Baseus Gravity – зручний та функціональний помічник автомобіліста. Він надійно фіксує смартфон і дозволяє водієві користуватися усіма можливостями поїздки. Аксесуар не блокує огляд і гармонійно вписується у загальний дизайн салону. А його продумана конструкція дозволяє без зусиль встановлювати і знімати телефон з кріплення, легко регулювати кут огляду. 

Автотримач Baseus Gravity Car Mount сумісний з будь-якою маркою автомобіля. Він кріпиться до вентиляційної решітки за допомогою спеціального затиску з силіконовим покриттям, який надійно утримує девайс на місці, не пошкоджуючи при цьому сам дефлектор.

 

MP3 FM-модулятор

 

FM-трансмітер модулятор Baseus Energy Column MP3 Charger дозволить власникам автомобілів, де немає аудіосистем сучасного формату, використовувати переваги відтворення треків з зовнішнього пристрою (телефон, планшет, USB-накопичувач). Техніка міцно фіксується в роз'ємі прикурювача, підходить для взаємодії з будь-якими моделями смартфонів 12 В/24 В, має функціонал гучного зв'язку.

Особливістю Baseus Energy Column MP3 Charger є наявність двох портів типу USB. Вони призначені для поповнення енергії і для підключення зовнішнього накопичувача з підтримкою технології Plug and Play. У вашому розпорядженні маса аудіоформатів для відтворення: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC. Слухайте улюблені твори в будь-який час.

Корпус модулятора виконано в стильному металевому дизайні, вдосконаленому як для ергономіки, так і для естетичної насолоди. На верхній частині є сенсорний дисплей. На ньому можна контролювати вольтаж, а також взаємодіяти з аудіо: регулювати гучність, перемикати звукові доріжки, відповідати на голосові виклики.

Відтворення музики з телефона – один з найбільш зручних варіантів взаємодії з трансмітером. Для початку спільної роботи необхідно встановити його в прикурювач, включити, знайти в списку доступних пристроїв для бездротового з'єднання в Bluetooth-форматі. Також варто налаштувати FM-частоту автомобіля, аби хвиля збігалася з необхідними параметрами і не було перешкод від радіостанцій.

 

Адаптер автомобільний універсальний

 

У кожного водія в машині має бути зарядний пристрій. Baseus Grain Car Charger 3.1а 2USB Black має 2 стандартні USB входи. Це зручно для заряджання двох пристроїв одночасно. 

Аксесуар має стильний дизайн і повністю металевий корпус. Для безпеки гаджетів, вбудовано інтелектуальний захист, що запобігає перевантаженню, перегріву, короткому замиканню. А розширена сумісність робить адаптер універсальним для більшості автомобілів. 

Хочете дізнатися більше? Завітайте до нашого інтернет-магазину та підберіть комплект кращих аксесуарів і підкресліть індивідуальність вашого авто.

 

Більше цікавого: "Які AirPods вибрати у 2021 році?"

 

Було
цікаво?
5970 лайків
Кількість
перeглядів
12544 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
5970 лайків
Кількість
перeглядів
12544 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    GPS-трекер Gelius Pro iMarker Plus GP-BKF002 Black

    199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автокомпресор Xiaomi 70mai Air Compressor Midrive TP03 Black

    1399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автокомпресор Xiaomi 70mai Air Compressor Midrive TP03 Black

    1399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автомобільний ароматизатор Baseus Little Fatty In-vehicle Fragrance Black SUXUN-PD01

    309 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автомобільний ароматизатор Baseus Little Fatty In-vehicle Fragrance Black SUXUN-PD01

    309 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автомобільний органайзер Baseus CRCWH-01 Автомобільний органайзер між сидіннями Elegant Car Storage Box Шкіра Чорний (CRCWH-01) Black між сидіннями

    491 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автомобільний органайзер Baseus CRCWH-01 Автомобільний органайзер між сидіннями Elegant Car Storage Box Шкіра Чорний (CRCWH-01) Black між сидіннями

    491 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автомобільна водовідштовхувальна плівка Baseus Car Rear-View Mirror Oval Transparent 0.15 мм (135 х 95 мм)

    199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Мінімийка Baseus Clean Guard Multifunctional Black автомобільна (15m)

    2699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam Pro Plus A500S Global Black

    4399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam Pro Plus A500S Global Black

    4399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam Pro Plus A500S Global Black

    4399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Тримач в авто Baseus Gravity Holder Air type Black (SUYL-01)

    199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Тримач в авто Baseus Gravity Holder Air type Black (SUYL-01)

    199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    ФМ-модулятор Baseus Energy Column MP3 Charger Dark Gray CCNLZ-0G

    689 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    ФМ-модулятор Baseus Energy Column MP3 Charger Dark Gray CCNLZ-0G

    689 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автомобільний адаптер для телефона Baseus Grain CCALL-ML01 Black (2xUSB 3.1A Small Rice адаптер)

    149 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!