Розділи

Смарт-годинники, які найчастіше обирають дівчата

Смарт-годинники, які найчастіше обирають дівчата

Олена Калинчук
21.01.2022
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
9932 лайки
Кількість
перeглядів
15904 перегляди

 

Яким ви уявляєте собі кращий жіночий розумний годинник? Як правило, це невеликий, елегантний і дуже функціональний гаджет у ніжній кольоровій тональності

 

Існує ще декілька характеристик, які суб’єктивно дозволяють ідентифікувати деякі моделі smart watch як жіночі: 

  1. Компактність – смарт годинник для дівчат частіше всього невеликий за розміром. А ще він не має бути надто важким, щоб не навантажувати тендітну жіночу руку.
  2. Гламурний дизайн – крім фізичних параметрів гаджета, для сучасної дівчини важлива й естетична складова. Годинник має поєднуватися з образом і стилем, він повинен бути модним, доповнювати гардероб та інші аксесуари. Дуже часто ця вимога навіть актуальніша, ніж функціонал.
  3. Впізнаваний бренд – дівчата й жінки полюбляють обирати саме той годинник, чиє ім’я вони добре знають. Можливо, навіть під тим же брендом, що і смартфон, яким вони користуються. 
  4. Захист – розумні годинники, зазвичай, добре захищені від потрапляння пилу, вологи, пошкоджень і подряпин дисплею.
  5. Фітнес-трекінг – важливо, щоб смарт годинник володів достатнім функціоналом, щоб сприяти ефективним спортивним активностям. Так, гаджет може вираховувати витрачені калорії під час занять, вимірювати пульс, повідомляти про пройдену відстань тощо.

Рейтинг жіночих розумних годинників, насправді, умовний, адже не існує конкретно жіночих чи чоловічих моделей. Проте розробники вміють створюють девайси, які просто зачаровують і здатні максимально задовольнити всі запити примхливих дівчат. 

Сьогодні розповімо про 10 найпопулярніших жіночих смарт-годинників, які дійсно дуже круті. 

 

Amazfit Bip S – вбудований GPS та приголомшливий дисплей

 

Одна з найсильніших якостей розумного годинника Amazfit Bip S – автономність батареї. Модель має квадратний корпус і за своїм дизайном нагадує Apple Watch. Захист від води, точний датчик підрахунку частоти серцебиття та покращений дисплей.

Девайс не приймає дзвінки й не дає змоги встановлювати сторонні програми. Його програмне забезпечення є найпростішим. Проте цей годинник оснащений безліччю фітнес-функцій для відстеження тренувань. Серед популярних режимів: біг вулицею та на доріжці, їзда на велосипеді, ходьба та плавання. Bip S має рейтинг захисту 5 ATM – гаджет витримає занурення у воду на глибину до 50 м.

 

Вишуканий і бюджетний Amazfit Gts 2 mini 

 

Пристрої лінійки GTS обирають завдяки вдалому дизайну, привабливому і стильному зовнішньому вигляду. А модель AMAZFIT GTS 2 mini продається і в рожевому кольорі, тож виглядає просто чудово.

Цей годинник буквально заповнений найрізноманітнішими функціями: від вимірювання кисню в крові та рівня стресу до запису маршрутів GPS і голосового асистента. Додайте сюди чудовий AMOLED-екран, алюмінієвий корпус, непогану автономність і може здатися, що Amazfit GTS 2 mini – найкращий смарт-годинник у своїй ціновій категорії.

Лицьова сторона прикрита загартованим склом, трохи вигнутим по краях. Алюмінієві рамки дуже тонкі і складається враження, що всю лицьову поверхню займає екран. Та при погляді під кутом можна помітити симетричні рамки навколо дисплею, завтовшки приблизно 3 мм.

Основні характеристики:

  • Розміри 40.5 x 35.8 x 8.95 мм, вага 19.5 г
  • Матеріали: алюміній, скло та пластик
  • Вологозахист – 50 метрів (5 атмосфер)
  • Екран AMOLED 1.55″, 354 x 306 (301 ppi)
  • Датчик руху: акселерометр + гіроскоп
  • Датчики: BioTracker 2 (пульс + кисень у крові), GPS, компас, датчик освітлення
  • Bluetooth 5.0 (LE) 

 

Amazfit GTS 3 

 

Незважаючи на те, що годинник оснащений операційною системою андроїд, він може використовуватись і в тандемі з яблучними гаджетами.

Дизайн втілено у цифровому дисплеї та силіконовому ремінці з регульованою довжиною й можливістю заміни. Годинник може працювати в активному режимі до 56 годин, а час роботи в режимі очікування становить більше 1000 годин.

Є можливість читати текстові повідомлення, переглядати контент з деяких соціальних мереж. Екран стійкий до подряпин, а сучасне підсвічування не заважає комфортній роботі з гаджетом навіть під прямим сонячним промінням. Є зв'язок із супутниками та фіксація маршруту, можна відстежити показники сну та фізичної активності. Amazfit GTS 3 оснащений датчиком освітлення і підлаштовує яскравість підсвічування самостійно.

Основні характеристики:

  • Операційна система – Android.
  • Корпус із нержавіючої сталі.
  • Силіконовий ремінець.
  • Активна робота упродовж 56 годин.
  • Час зарядки – 210 хвилин.

 

Gelius Pro GP-SW002: Neo Star Line

 

Роздільна здатність дисплею 320 x 320 пікселів забезпечує чудове візуальне відображення. Завдяки цьому заставки Watchface, фотографії, завантажені на головний екран, повідомлення і нагадування стають більш яскравими, насиченими та чіткими. Класно, що в активному режимі Neo Star Line може працювати до 10 днів на одному заряді. 

 

Основні характеристики:

  • Невелика вага і зручність у застосуванні
  • Контроль серцевого ритму та вимірювання рівня кисню в крові
  • Вправи для дихання, великий вибір тренувань будь-якого виду спорту
  • Водонепроникність за технологією IP68
  • Стабільний час роботи батареї 

У розпорядженні власниці – 4 кольорові варіанти годинника, змінні ремінці і більше 100 змінних видів екрану. 

 

Apple Watch Series 7

 

Модель сподобається прихильницям активного способу життя, які звикли завжди бути на зв'язку.

Сучасний гаджет з корпусом із міцного алюмінію та зручним силіконовим ремінцем зручно розташовується на руці й забезпечує впевнену синхронізацію з телефоном. “Яблучний” смарт-годинник оснащений великим та яскравим сенсорним дисплеєм, на якому нескладно прочитати текст повідомлення, або сповіщення, навіть при яскравому освітленні.

Годинник здатний працювати в активному режимі до 18 годин, є функція бездротової зарядки. А завдяки високому класу водонепроникності він здатний витримати тиск у п'ять атмосфер.

Керувати гаджетом можна за допомогою голосу, є функція відтворення аудіо. А велика кількість датчиків дозволяє оптимізувати роботу пристрою і якісно спостерігати за станом власного здоров'я.

Основні характеристики:

  • Операційна система – Watch OS.
  • Корпус із алюмінію.
  • Силіконовий ремінець.
  • Час активної роботи – 18 годин.
  • Час заряджання – 90 хвилин.

 

Samsung Galaxy Watch Active 2 

 

Витончений і легкий смарт-годинник з алюмінієвим корпусом та силіконовим ремінцем, який майже невідчутний на руці. Ця модель, з функцією безконтактної оплати, сумісна з гаджетами на основі двох операційних систем. 

Watch Active 2 відрізняється гарною автономністю та може в активному режимі пропрацювати до 43 годин. Заряджати годинник можна за допомогою бездротових технологій. Є можливість завантажити додаткові програми та ігри від розробників.

Модель оснащена мікрофоном та динаміком, може відтворювати велику кількість аудіо-форматів, записувати та прослуховувати голосові повідомлення. Стануть у нагоді спеціальні трекери для тренувань адже годинник від Самсунг  має кілька унікальних програм для занять спортом, відстежує фізичну активність і стан здоров'я.

Основні характеристики:

  • Операційна система – Tizen.
  • Корпус із алюмінію.
  • Силіконовий ремінець.
  • Час активної роботи – 43 години.
  • Час зарядки – 170 хвилин.

 

Apple Watch SE

 

Стильний смарт-годинник, представлений у жовтому, чорному та білому кольорах. Корпус виготовляється з алюмінію, є силіконовий ремінець, який регулюється по довжині та може замінюватись.

Apple Watch SE витримує тиск у неймовірні п'ять атмосфер, підтримує бездротову зарядку, а автономність в активному режимі становить 18 годин. Завдяки яскравому підсвічуванню дисплея, ви завжди зможете прочитати повідомлення, навіть якщо перебуватимете на вулиці в сонячний день.

За допомогою встановленого динаміка можна прослухати голосове повідомлення або аудіо. Внутрішній обсяг пам'яті становить 32 ГБ.

Є доступ до магазину програм, щоб, за потреби, завантажити необхідні програми. Є безконтактна оплата, зв'язок із супутниками, можливість відстежувати показники здоров'я.

Основні характеристики:

  • Операційна система – Watch OS.
  • Корпус із алюмінію.
  • Ремінець із силікону.
  • Час активної роботи – 18 годин.
  • Час заряджання – 90 хвилин.

 

OnePlus Watch Classic Edition

 

OnePlus Watch – перший розумний годинник від бренду OnePlus, який поєднує у собі привабливий дизайн та неабиякі технічні характеристики. Він дозволяє коли завгодно стежити за часом, вчасно читати важливі сповіщення з месенджерів та додатків, продуктивно тренуватися, а також контролювати ключові показники організму у режимі 24/7. При цьому яскрава 1,39-дюймова OLED-панель з роздільною здатністю 326 пікселів на дюйм робить перегляд інформації на екрані комфортним у будь-яку пору доби.

Цю модель обов'язково оцінять шанувальники активного способу життя, адже в OnePlus Watch передбачено понад 110 режимів тренувань. Постійно відстежуючи та розпізнаючи ваші активності, розумний годинник ретельно систематизує всю зібрану інформацію і відображає її у барвистих та зрозумілих інфографіках. При цьому ви можете встановлювати собі цілі й контролювати їх досягнення.

Синхронізуючись зі смартфоном, годинник дає можливість не лише переглядати повідомлення з месенджерів та інформацію про вхідні виклики, а і повноцінно приймати дзвінки. Інтерфейс Bluetooth 5.0, вбудовані динаміки та мікрофон дають можливість спілкуватися по гучному зв'язку, при цьому залишаючи руки вільними. Місткий акумулятор забезпечує до 14 днів автономності при стандартному використанні, до 5 днів при цілодобовому моніторингу насичення крові киснем, а при постійно активному GPS пристрій пропрацює до 25 годин. Швидка зарядка дозволяє всього за 20 хвилин поповнити запаси енергії для 7 днів використання.

Смарт-годинник – не лише стильний аксесуар, але й функціональний гаджет. Він дозволяє займатися своїми справами, не відволікаючись на телефон щодо кожного дзвінка чи повідомлення. Багато сучасних жінок уже не уявляють свого життя без smart watch.

А в МТА представлено стільки годинників і аксесуарів до них, що просто очі розбігаються. Тож озброюйтесь інформацією з цієї статті та звертайтесь за консультацією до наших продавців. Вони радо допоможуть обрати найкращу модель.

 

Більше цікавого: “Які смартфони обійшли конкурентів у 2021 році?”

 

Було
цікаво?
9932 лайки
Кількість
перeглядів
15904 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
9932 лайки
Кількість
перeглядів
15904 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Amazfit Bip S Warm Pink

    2499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTS 2 mini Flamingo Pink (727820)

    3049 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Amazfit GTS 3 Terra Rosa Global (A2035TR)

    4499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Amazfit GTS 3 Terra Rosa Global (A2035TR)

    4499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW002 Gold Neo Star Line

    1799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW002 Gold Neo Star Line

    1799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch Series 7 GPS 41mm Blue Aluminum Case with Blue Sport Band (MKN13)

    16599 ₴ 14299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch Series 7 GPS 41mm Blue Aluminum Case with Blue Sport Band (MKN13)

    16599 ₴ 14299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Black Stainless steel

    5383 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch SE 44mm Silver Aluminium Case with White Sport Band (MYDQ2)

    13599 ₴ 12399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник OnePlus Watch Classic Edition Black (CN)

    6177 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!