Розділи

Скоро в школу: 7 кращих аксесуарів і гаджетів для учня

Скоро в школу: 7 кращих аксесуарів і гаджетів для учня

Олена Калинчук
16.08.2021
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3907 лайків
Кількість
перeглядів
9247 переглядів

 

Давно минули ті часи, коли підготовка дитини до навчального року обмежувалася лише покупкою канцтоварів, портфеля і шкільної форми 

 

Сучасна навчальна програма стала більш різносторонньою. А нові дисципліни та  інтерактивні форми викладання припускають зовсім інший підхід до “спорядження” учня. 

Та й самі діти стали більш просунутими. Першокласники, які віртуозно користуються комп’ютерами, смартфонами та планшетами, вже нікого не дивують. Збір дитини до школи реально вийшов на новий – технологічний – рівень.

 

То що першочергово варто купити сучасному школяреві, аби забезпечити йому комфорт під час навчання, відпочинку, занять спортом та прогулянок? Корисні поради та ідеї для батьків – у свіжому огляді від МТА БЛОГ.

 

Кольоровий міні-рюкзак Mi Casual Daypack

 

Функціональний та стильний аксесуар у 8 яскравих кольорах – для будь-якого стилю і настрою дитини. Тканина цього рюкзака виконана шляхом поєднання віскози і поліефірного волокна, вона міцна та демонструє водовідштовхувальний ефект. 

Об’єм виробу становить 10 л, при тому, що його вага – всього 165 г. Основне відділення підійде для зберігання планшета, нетбука, книг і особистих речей. У бічні кишені можна покласти ключі, навушники, телефон та інші необхідні дрібниці. Є зручна кишеня для зберігання пляшки з водою. 

Міні-рюкзак Mi Casual Daypack можна взяти з собою в школу, на прогулянку або на будь-який захід. Цей аксесуар залишається вдалим варіантом вибору активних дітей, які люблять постійний рух та не зважають на погодні сюрпризи.

 

Перші спортивні досягнення з фітнес-браслетом Xiaomi

 

Феноменальною популярністю серед підлітків браслети Xiaomi Mi Band 6 зобов'язані поєднанню: 

  • невеликого розміру, 
  • практичного дизайну,
  • функціональності, 
  • дивовижної автономності 
  • швидкості роботи.

 

Особливо актуальним цей аксесуар є для активних та непосидючих школярів, які займаються спортом. Пристрій має багато фітнес-режимів та охоплює 30 різних видів тренувань.

Мініатюрний, заокруглений і комфортний за своєю формою – корпус Xiaomi Mi Band 6 Black дозволяє використовувати його в будь-який час доби, без перерви. Він відмінно виглядатиме з джинсами, спортивним одягом або шкільною формою. Яскравий дисплей з AMOLED-матрицею забезпечує чудову палітру відтінків, щоб вибране зображення виглядало барвисто та привабливо.

Xiaomi Mi Band 6 пропонує понад 60 різноманітних циферблатів. Всі вони доступні безкоштовно і встановлюються лише кількома натисканнями клавіш. Крім цього, дитина може вибрати бажаний додатковий ремінець. А збільшений за розміром дисплей здатний вмістити багато корисної інформації, виведеної одночасно. 

Міцний і герметично закритий з усіх боків корпус Xiaomi Mi Band 6 Black дозволяє не хвилюватись про те, що гаджет намокне і вийде із ладу. А силіконовий ремінець гарантує надійну фіксацію на руці.

 

Електронна книга – альтернатива паперовим підручникам

 

Електронна книга PocketBook 616 створює комфортні умови для читання. Стандартний за розміром 6-дюймовий дисплей, з хорошою роздільною здатністю, відображає чіткий текст, який добре видно при будь-якому освітленні. Підсвітка книги не б'є в очі, а освітлює екран збоку, не напружує зір, тож дитина зможе читати декілька годин поспіль без відчуття втоми.

Підтримка 17 книжкових і 4 графічних форматів дозволяє використовувати рідер для застосування карт, атласів, навчальних підручників і книг з ілюстраціями. 8 Гб вбудованої пам'яті з можливістю розширення до 32 Гб – вміщають велику кількість файлів різних форматів і розмірів. А сучасна технологія E Ink Carta перетворює екран в абсолютний аналог класичної паперової сторінки. Дисплей PocketBook 616 не підтримує сенсорне керування. Щоб перегорнути сторінку або змінити параметри читання, слід користуватися зручними кнопками внизу.

Головною фішкою рідера – є його фізична компактність. Дитина тепер не змушена носити важкезний рюкзак із підручниками. Всі книги та посібники помістяться у невеличкому гаджеті. 

 

Додатковий акумулятор: дитина завжди на зв'язку

 

Baseus Wireless power bank – потужний і функціональний Power Bank, який оснащений акумулятором ємністю 10000 мАч, модулем бездротової передачі енергії Qi і цифровим індикатором рівня заряду. У школі складно знайти можливість зарядити телефон. Саме тому необхідно брати з собою портативний зарядний пристрій, який підживить гаджет у будь-який момент. 

Baseus Dual Coil ємністю 10000 маг може 2-3 рази зарядити класичний смартфон. Він не потребує допомоги проводів, які плутаються, часто губляться і зношують роз'єми мобільних девайсів. Power Bank може похвалитися модулем бездротової передачі енергії Qi та інтерфейсом USB Type-C. Пристрій оснащений цифровим індикатором рівня заряду, який дозволяє переглянути інформацію з точністю до 1%.

 

Яскраві домашні завдання

 

Настільна лампа Xiaomi Yeelight LED Charging Clamp з витягнутим плафоном і сенсорним управлінням вважається «розумним» світлодіодним освітлювачем професійного рівня. Рівномірне м'яке світло без мерехтіння не має шкідливого впливу на очі, сприяє збереженню зору при тривалому сидінні за уроками. 

Лампа має 3 режими включення, вона компактна і стильна на вигляд. Xiaomi Yeelight LED Charging Clamp працює в автономному режимі від акумуляторної батареї USB та дуже допомагає маленьким розумникам з виконанням “домашки”. Гнучка ніжка цього пристрою повертається на 360 градусів і, дозволяє змінювати потік світла в потрібному напрямку. Світильник можна ставити безпосередньо на стіл або кріпити до краю стільниці спеціальним затискачем. Завдяки стандартному порту USB, для зарядки лампу найзручніше підключати до комп'ютера або ноутбука. Користуватися світлом можна просто під час зарядки. 

 

Смартфон

 

Школяреві необхідно мати власний смартфон, який дозволить завжди бути на зв’язку із батьками. Дитячий смарт повинен бути надійним: з ємним акумулятором, міцним корпусом, що передбачає хоча б мінімальний захист від вологи і пилу. Також важлива і ціна смартфона для дитини – не варто обирати занадто дорогі моделі, щоб не надто перейматися можливими випадковими пошкодженнями або втратою.

Класний варіант – Galaxy A02 з великим 6,5-дюймовим екраном та класичним дизайном. Задня панель – текстурована матовою смужкою. Смартфон зручно лягає в руку і має тонкий 9.1 мм корпус.

Основна 13-мегапіксельна камера створює деталізовані якісні фото. А акумулятора, ємністю 5000 мАг, вистачить для цілого дня активного використання гаджета. З такою автономністю можна не хвилюватися, що дитина раптом залишиться без зв’язку.

 

Ноутбук для вундеркінда

 

Ще один корисний в навчанні гаджет – це персональний комп’ютер для дитини. Учні, особливо старшокласники, потребують серйозного та професійного оснащення для навчання. HP 15S – нове покоління ноутбуків доступного цінового сегменту. Його якісний набір характеристик та елегантний дизайн здатні скласти гідну конкуренцію навіть більш дорогим рішенням. 

Щоб домогтися ідеального балансу між ціною, швидкістю роботи і автономністю розробники HP 15S віддали перевагу останнім поколінням процесорів. Це не гонка озброєнь, просто нові процесори продуктивні, вміють грамотно використовувати своє призначення та споживати мінімум енергії батареї. Ноутбук оснащений зручною клавіатурою. Повнорозмірні клавіші з чітким і коротким ходом забезпечують друк без помилок навіть сліпим методом. HP 15S виглядає дуже компактно. Товщина корпусу цієї моделі дійсно становить 18 мм, а вага – всього 1,7 кг. Завдяки використанню батареї нового покоління і переробленої системи охолодження – корпусу вдалося істотно “схуднути”. 

 

Початок навчального року вже зовсім скоро. А всі моделі крутих гаджетів, про які ми сьогодні розповіли, вже очікують маленьких розумників в інтернет-магазині МТА.

Крокуйте у світ знань технологічно!

 

Ще більше ідей і корисних порад шукайте в МТА.БЛОГ. Підпишіться й читайте лише найсвіжіші новини

Було
цікаво?
3907 лайків
Кількість
перeглядів
9247 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3907 лайків
Кількість
перeглядів
9247 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Рюкзак для ноутбука Xiaomi Mi Casual Daypack Black 34х22.5х13 см

    399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Рюкзак для ноутбука Xiaomi Mi Casual Daypack Black 34х22.5х13 см

    399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black

    999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black

    999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Електронна книга PocketBook 616 Black

    4224 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Електронна книга PocketBook 616 Black

    4224 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Додатковий акумулятор Baseus WXHSD-D01 Black 10000mAh

    949 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Додатковий акумулятор Baseus WXHSD-D01 Black 10000mAh

    949 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy A02 A022 2/32GB Blue

    4199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy A02 A022 2/32GB Blue

    4199 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!