Розділи

Що потрібно знати про Mijia 1S – найтехнологічніший пилосос від Xiaomi

Що потрібно знати про Mijia 1S – найтехнологічніший пилосос від Xiaomi

Максим Дущак
01.12.2022
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2333 лайки
Кількість
перeглядів
7514 перегляди
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Нещодавно суббренд Mijia представив свій новий пилосос для сухого та вологого збирання. Спочатку він коштував 555 доларів, тепер же ціна почала знижуватися.

 

Модель майже не потребує обслуговування, а її можливості справді дивують. Давайте розглянемо все детальніше.

 

Повністю автоматичне вологе прибирання

 

Завдяки невеликій зарядній станції, пилосос сам набирає чисту воду і зливає брудну. Періодично запас чистої води потрібно поповнювати, але краще під'єднати станцію до водопостачання та не перейматись цим питанням. Виробник заявляє, що пилосос зливає всю відпрацьовану рідину за 10 секунд. Для сміття передбачено контейнер на 2,5 літри. Його рекомендується випорожнювати раз на місяць. Швабра автоматично очищається за допомогою мийних засобів та сушиться 2 години.

Mijia 1S обладнаний камерою та сучасним штучним інтелектом. Він швидко складає план приміщення та визначає оптимальний маршрут прибирання. Модель не стикається з предметами інтер'єру, дитячими іграшками та домашніми улюбленцями. Положення сходів визначається заздалегідь.

У мобільному додатку можна переглядати та коригувати маршрути прибирання, складати розклад, встановлювати віртуальні стіни. Робот-пилосос підтримує голосове керування. Просто скажіть: "Прибери в коридорі", - і ваше бажання відразу здійсниться :)

 

Модель можна зв'язати з іншими пристроями Xiaomi, наприклад, із дверним замком чи сигналізацією. Це зробить прибирання простіше та швидше.

 

Потужність всмоктування рекордна – 4000 Па, є 4 режими роботи для різних поверхонь. Для порівняння: середньостатистичний пилосос має потужність 2000-2500 Па. Mijia 1S легко очищає підлогу як від пилу, так і від великих частинок сміття. Велика V-подібна щітка збирає шерсть та волосся навіть з ворсистих килимів. А для кутів та плінтусів передбачена бічна насадка з довгими щетинками.

Mijia 1S отримав подвійну швабру, яка робить 180 обертів на хвилину. Тепер навіть старі плями від кави та їжі не мають шансів на виживання. Коли робот-пилосос повертається на зарядну станцію, швабра підіймається, щоб не забруднити вимиту підлогу.

150 хвилин роботи від батареї, вистачає для будинку площею 150 квадратів. Коли заряд падає до 20%, пилосос повертається на док-станцію і заряджається за кілька годин.

А ось ще кілька важливих особливостей Mijia 1S:

  • Фільтр НЕРА. Він уловлює мікроскопічний пил та алергени, тому дихати після прибирання дуже легко;
  • Подолання 2-сантиметрових перешкод. Модель без проблем заїжджає на килими та невеликі пороги;
  • Продовження прибирання після заряджання. Робот-пилосос почне роботу з моменту минулої зупинки;
  • Низький рівень шуму. Навіть активне прибирання створює не більше 65 дБ шуму, що можна порівняти з розмовою;

Дизайн моделі майже не відрізняється від попередників – все у стилі Xiaomi. Пластиковий корпус, висотою 97 мм, легко проникає під шафи та дивани. Є бампери для м'якого стикування та кнопки живлення. Завдяки прогумованим колесам пилосос швидко пересувається на гладкому покритті (плитці, ламінаті, кахлі), не залишаючи слідів.

 

Кому точно підійде Mijia 1S

 

Ми радимо купувати цей робот пилосос тим, у кого:

  • Великий будинок. Місткості батареї та пилозбірника вистачає на 150 м²;
  • Домашні тварини. Щітка з V-подібними щетинками відмінно вловлює шерсть та волосся;
  • Багато килимів. 4000 Па всмоктувальної потужності забезпечують глибоке очищення килимів навіть з довгим ворсом;
  • Багато кімнат на різних поверхах. Штучний інтелект розпізнає кімнати та зберігає їх карти.

 

На ринку зараз дуже багато цікавих роботів-пилососів як від Xiaomi, так і від інших брендів. Як думаєте, Mijia 1S перевершує їх? Пишіть у коментарях :)

Було
цікаво?
2333 лайки
Кількість
перeглядів
7514 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2333 лайки
Кількість
перeглядів
7514 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!