Розділи

Samsung представила лінійку ігрових моніторів з футуристичним дизайном

Samsung представила лінійку ігрових моніторів з футуристичним дизайном

Олена Калинчук
28.06.2021
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2525 лайків
Кількість
перeглядів
7645 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

У червні 2021 року компанія Samsung Electronics вийшла на глобальні ринки з розширенням популярної лінійки гейм-моніторів Odyssey.

Ці ігрові моделі втілили в життя амбітне завдання розробників і поруч з високою якістю зображення презентували яскравий футуристичний дизайн. 

На відміну від моніторів з увігнутими екранами, випущених у 2020 році, нові – отримали плоскі екрани розмірами від 24 до 28 дюймів. До їх переваг належить нетривалий час відгуку і ергономічне управління. 

 

Серія Odyssey поповнилась одразу кількома моделями

 

Монітор Odyssey G7 (G70A) з екраном UHD 4К розміром 28 дюймів має сертифікат HDR400. Він підтримує технології адаптивної синхронізації Nvidia G-Sync Compatible і AMD FreeSync Premium Pro. Частота оновлення досягає 144 Гц, а час відгуку дорівнює 1 мс.

Сумісність з HDMI 2.1 забезпечує максимальну роздільну здатність і частоту оновлення не тільки при підключенні до ПК, але і при використанні спільно з консолями наступного покоління.

 

Основою Odyssey G5 (G50A) служить 27-дюймова панель QHD (2560×1440 пікселів). Цей монітор підтримує HDR10 і частоту оновлення 165 Гц. Час відгуку заявлено рівним 1 мс. Підтримуються технології адаптивної синхронізації Nvidia G-Sync і AMD FreeSync Premium.

 

Модель Odyssey G3 (G30A) випускається з екраном розміром 24 і 27 дюймів. Роздільну здатність виробник не повідомляє, ймовірно, вона дорівнює Full HD. Максимальна частота оновлення дорівнює 144 Гц, час відгуку – 1 мс. Монітор підтримує технологію AMD FreeSync Premium.

 

Ігрові монітори Samsung Odyssey G70A і G50A також демонструють інтуїтивно зрозумілих функцій та інструментів для управління екраном в режимі багатозадачності. Користувачі можуть  одночасно грати, переглядати контент і спілкуватися за допомогою режиму PBP (дві картинки поруч) або створювати віртуальний другий екран завдяки гнучкій функції PIP (картинка-в-картинці). Режим Easy Setting Box дозволяє геймерам управляти декількома екранами на одному моніторі – тепер більше не доведеться вибирати між переглядом стріму і самою грою.

З опцією Auto Source Switch+ користувачеві не потрібно самостійно перемикати входи, для цього достатньо включити комп'ютер або ігрову приставку, щоб монітор миттєво розпізнав активний вхід і переключився на нього.

Величезний асортимент ігрових моніторів від Samsung попередніх лінійок вже чекають своїх власників в інтернет-магазині МТА. А наші досвідчені консультанти розкажуть про всі переваги та порадять щодо вибору вдалої моделі.

 

Читайте більше: “Ajax – система для комплексного захисту майна”

Було
цікаво?
2525 лайків
Кількість
перeглядів
7645 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2525 лайків
Кількість
перeглядів
7645 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!