Розділи

Рейтинг найкращих повербанків 2024 року: ТОП-7 повербанків для повсякденного використання

Рейтинг найкращих повербанків 2024 року: ТОП-7 повербанків для повсякденного використання

Максим Дущак
29.09.2023
5 хв
24.05.2024
Було
цікаво?
1849 лайків
Кількість
перeглядів
19401 перегляд

 

Знайти оптимальний повербанк для себе та не переплатити за непотрібні опції. Звучить просто, поки не заходиш у якийсь магазин із сотнями моделей у каталозі та незрозумілими характеристиками.

 

Але що, якщо прибрати китайські ноунейми, невиправдано дорогі моделі та відверті підробки? Залишиться всього декілька десятків хороших повербанків. У цьому рейтингу ми покажемо лише кілька з них, але найтоповіших. Є тут і бюджетні Power Bank, і ультракомпактні, і преміальні, і візуально дуже цікаві. Кожен знайде собі аксесуар до душі.

 

Як ми складали рейтинг павербанків

 

Трохи нудних характеристик, щоб ви зрозуміли нашу логіку) Практика показує, що при виборі моделі Power Bank потрібно дивитися на 4 головні показники:

  • 🔋 Місткість. Чим більше ємність у повербанка, тим більше разів ви зможете підзарядити телефон або інше девайс. Але велика місткість збільшує вагу повербанку та ускладнює його транспортування. Ми вважаємо, що оптимальна ємність – 20 000 мАг.
  • 🎨 Дизайн. Power Bank має бути досить компактним, легким та, бажано, із захистом від падінь. Зрештою, він повинен вам просто подобатися)
  • 🔌 Порти. Чим більше у Power Bank входів, тим більше різних гаджетів ви зможете заряджати, причому одночасно. Ще важливо враховувати для яких аксесуарів ці порти підходять.
  • 🔧 Додаткові технології. Швидка зарядка, дисплей, світлодіодний індикатор – все це плюс у карму повербанку. Особливо круто, якщо пристрій захищений від перезарядки, короткого замикання, перегріву та інших неприємностей.

Нарешті, модель має бути по кишені навіть студенту. Адже кому потрібні повербанки за ціною електрогенератора.

Тепер до рейтингу найкращих моделей Power Bank 👇

 

Xiaomi MI BHR5121GL

 

Що за ТОП повербанків без бренду Xiaomi. Знайшли вам ідеальну модель середнього цінового сегмента на всі випадки життя.

Power Bank має стандартну ємність – 20 000 мАг із вихідною потужністю 50 Вт. Це дозволяє заряджати навіть ноутбуки, ігрові приставки та планшети. Для малопотужної техніки передбачено зовнішні виходи USB-A – можна безпечно заряджати фітнес-браслети, навушники, годинники. Однак одночасно підключати до повербанку більше 3 пристроїв не рекомендуємо.

Захист у цього Power Bank просто ТОП – є багато чутливих датчиків та мікросхем. Вони стежать за процесом зарядки, тому гаджети захищені від перенапруги, короткого замикання, перезаряду, перегріву та інших неприємностей. Виробник не згадує про які-небудь технології швидкої зарядки, але вона тут швидка сама по собі) Дивіться, ми зарядили смартфон на 4600 мАг всього за 50 хвилин, і це дуже швидко. Сам повербанк теж відновлює енергію за дуже короткий час – менше ніж за 5 годин, якщо використовувати фірмовий кабель, що йде в комплекті.

Дизайн у цієї моделі повербанка дуже стриманий – ніяких яскравих елементів, що випирають. Навіть світлодіодної індикації залишкового заряду немає, що нас трохи засмутило. Зате розміри корпусу дуже компактні, а вага всього 500 г. Це реально хороший Power Bank для подорожей.

 

найкраще поєднання ціни та якості;
висока вихідна потужність, що підходить для ноутбуків;
одночасне підключення 3-х гаджетів;
швидка зарядка;
багатоступінчастий захист;
компактний та легкий корпус.
|
немає індикації заряду;
пластиковий корпус може не витримати сильних ударів.

 

Gelius PRO Edge GP-PB10-013

 

Це найбюджетніший powerbank, який зараз можна купити на ринку. І це, на секунду, не китайський ноунейм, а добротний Gelius.

10000 мАч вистачає, щоб зарядити середній смартфон близько 3-х разів. Вести контроль за кількістю заряду Power Bank можна за допомогою 4 мініатюрних світлодіодів, які розташовані біля роз'ємів. Повербанк має середню вихідну потужність, тому підходить для смартфонів, навушників, смарт-годинників і навіть планшетів. Але рекомендуємо одночасно заряджати не більше 2-х гаджетів.

Дизайн у цієї моделі – справжнє втілення мінімалізму, нічого зайвого. Приємно, що аксесуар має кілька кольорів на вибір. Корпус металевий та зроблений на совість. Невеликі падіння та удари Power Bank має витримувати. Із зовнішніх виходів тут є USB, microUSB і Type-C, тому можна підключати практично будь-який гаджет. Цей Powerbank ще й один із найкомпактніших, тому легко поміщається в кишені. Хоча вага трохи відчувається.

Навіть незважаючи на доступну ціну, у цій моделі Power Bank використовується сучасний тип акумулятора – літій-полімерний. Він безпечний, легкий і майже не втрачає заряду, якщо не використовується. Для бюджетних повербанків – це прям рідкісна рідкість.

Ще нас здивувала наявність у гаджета технології захисту від короткого замикання, надлишкового струму та перезаряджання. Це теж не часто зустрінеш у бюджетних моделях.

 

найбюджетніша ціна серед повербанків;
4 порти для різних пристроїв;
міцний металевий корпус;
мінімальна вага 250 г;
безпечне заряджання.
|
немає технології швидкої зарядки.

 

Hoco J94 Overlord

 

Заряду цього повербанку вистачить, щоби зарядити всі пристрої в будинку, причому кілька разів.

Це справді унікальний Power Bank, адже за відносно невелику ціну ви отримуєте аж 75 000 мАг. Наприклад, зарядити стандартний смартфон можна приблизно 20 разів. Вихідна потужність цього повербанка дозволяє одночасно заряджати до 4 пристроїв – будь то планшет, телефон, смарт-годинник чи навушники. У цього Power є захист від перевантаження, перегріву та перепадів напруги.

Девайс має кілька виходів: USB Type-A, USB Type-C та Micro-USB. Причому вони розташовані досить віддалено один від одного, що дуже зручно. Приємно, що залишковий заряд можна контролювати на маленькому дисплеї. А для любителів швидкої зарядки у Power Bank передбачено одразу кілька популярних протоколів – Qualcomm Quick Charge, Adaptive Fast Charging, Power Delivery, Huawei SCP та FCP.

Корпус цієї моделі Power Bank, очікувано, масивний та досить важкий – близько 1,5 кг. Такий у кишеню не покладеш, але в сумку модель поміщається легко. Є зручний ремінець, який додатково полегшує транспортування.

 

рекордна ємність серед портативних акумуляторів – 75 000 мАг;
одночасна зарядка 4 пристроїв;
безпечна зарядка;
кілька протоколів швидкого заряджання;
залишкова енергія Power Bank відображається у відсотках.
|
важкуватий;
корпус хоч і міцний, але все ж таки пластиковий.

 

Remax RPP-310

 

Це повербанк із чудовим запасом акумулятора, який підходить для всіх портативних гаджетів.

Фішка у максимальній вихідній потужності цього Power Bank – аж 65 Вт, при тому, що 25 Вт вже вважається дуже добре. Це дозволяє заряджати не тільки смартфони та навушники, а й потужніші гаджети, наприклад, ноутбуки, відеокамери, вентилятори.

Ця модель Power Bank має ємність батареї 40 000 мАг, тому зарядити, наприклад, ноутбук можна приблизно 7-8 разів. У корпусі є виходи USB Type A та USB Type-C з підтримкою технології швидкого заряджання. Наприклад, MacBook Pro ми повністю зарядили майже за 1 годину. До речі, сам повербанк заряджається дуже швидко – приблизно за 4 години. Для такої ємності це рекордний показник.

Корпус девайса пластиковий і досить масивний. Є зручний LED дисплей, який показує запас заряду акумулятора та параметри заряджання. Виробник Power Bank заявляє, що повербанк захищений від короткого замикання, надмірного заряду, перегріву, перепадів напруги та інших неприємностей. В цілому, це ідеальний девайс для стаціонарного домашнього використання, якщо вага 900 г вас не бентежить.

 

ємність 40 000 мАг;
вихідна потужність 65 Вт;
кілька портів із функцією швидкої зарядки;
6-рівневий захист зарядки.
|
вага 900 г;

 

Borofone BJ21

 

А ось вам ще одна бюджетна модель, яка ідеально підійде для активних homo sapiens.

Важить Power Bank навіть менше, ніж смартфон – всього 160 г. А розмір – трохи більше сірникової коробки. Такий можна і на роботу взяти, і в кругосвітку вирушити. Корпус зроблений із міцного вогнетривкого пластику, який досить складно подряпати. В цілому, дизайн дуже солідний із округленими кутами, на вигляд і не скажеш, що це бюджетний повербанк)

Здається, що ємність батареї Power Bank невелика – всього 10 000 мАч. Але для таких компактних розмірів це рекорд. Вихідна потужність дозволяє заряджати смартфони, навушники, смарт-годинник та інші невеликі гаджети. Ще у повербанка є зручна світлодіодна індикація залишкового заряду та навіть технології швидкого заряджання – Qualcomm Quick Charge 3.0 та Power Delivery 2.0. Це рідкість для бюджетника.

Для зарядки є роз'єм Micro-USB, USB-C, USB-A. Рекомендуємо одночасно підключати до цього Power Bank не більше двох пристроїв.

 

рекордна компактність та мінімальна вага;
бюджетна вартість;
міцний корпус;
технології швидкої зарядки;
кілька виходів.
|
Power Bank не має захисту від короткого замикання.

 

Baseus Amblight Quick Charge PPLG-A01

 

Це преміальний пристрій від перевіреного бренду, який увібрав у себе все найкраще, що є в сучасних повербанках.

Перше, що нас зачепило – при місткості 30 000 мАг повербанк важить лише близько 500 грамів. Це найлегший Power bank, який здатний зарядити смартфон 7-8 разів. Корпус має матове напилення, тому не ковзає. Та й подряпати повербанк складно. Є ще доволі цікавий круглий дисплей, який відображає заряд зовнішнього акумулятора та інші характеристики.

Пристрій отримав аж 7 роз'ємів для заряджання різних гаджетів. Але рекомендуємо одночасно підключати не більше 3-х девайсів. Power bank видає 65 Вт, тому заряджати можна не лише гарнітуру та телефони, а й ноутбуки з відеокамерами.

Powerbank захищений від перепадів напруги, перегріву, короткого замикання та інших неприємностей. Приємно, що є підтримка багатьох популярних технологій швидкої зарядки. Наприклад, айфон Х ми зарядили на 50% лише за 30 хвилин, а повна зарядка Samsung S20 зайняла 50 хвилин. Сам повербанк заряджається приблизно за 3 години. Враховуючи його ємність, це дуже швидко.

Ще одна перевага повербанку в тому, що він вміє автоматично підбирати напругу під різні пристрої, що робить зарядку безпечнішою.

 

ємність 30 000 мАг;
вага всього 500 г;
5 виходів для підключення;
вихідна потужність 65 Вт, підходить для ноутбука;
підтримка технологій швидкого заряджання;
захист.
|
ціна вища за середню.

 

Baseus Star Lord Digital Display PPXJ20

 

Ще один середньоціновий Power bank з купою технологій під капотом, який більше заточений під мандрівки.

Розміри моделі трохи більші за смартфон, а вага – приблизно 450 г. Ємність стандартна – 20 000 мАг. Переносити повербанк легко, а зарядити телефон можна щонайменше 4 рази. Це хороша модель для тих, хто постійно рухається. Також Power має великий екран для контролю кількості залишкового заряду.

Power bank має 4 роз'єми, але рекомендуємо за раз підключати не більше 3 пристроїв. Підтримується швидка зарядка Qualcomm Quick Charge – відновити енергію середньому смартфону можна за 1 годину. Вихідна потужність дозволяє заряджати гарнітуру, телефони, смарт-годинник та інші невеликі пристрої. Процес заряджання повністю безпечний завдяки датчикам, які кожну секунду контролюють 9 показників Power Bank.

До речі, цю модель повербанку ми зарядили за майже 6 год, це середні показники швидкості.

 

всього 450 г ваги;
4 роз'єми;
підтримка швидкого заряджання;
датчики безпеки.
|
не можна зарядити ноутбук.

 

Найкращі Power Bank 2023 року

 

Модель Power Bank

Ємність

Вага

Максимальна вихідна потужність

Кількість портів

Безпечна

зарядка

Швидка зарядка

Gelius PRO Edge

10 000 мАч

245 г

37 Вт

4

так

ні

Hoco J94 Overlord

75 000 мАч

1,5 кг

22,5 Вт

5

так

так

Remax RPP-310

40 000 мАч

900 г

65 Вт

3

так

так

Borofone BJ21

10 000 мАч

160 г

20 Вт

3

ні

так

Xiaomi MI

20 000 мАч

500 г

50 Вт

3

так

так

Baseus Amblight Quick Charge PPLG-A01

30 000 мАч

550 г

65 Вт

7

так

так

Baseus Star Lord Digital Display PPXJ20

20 000 мАч

450 г

22,5 Вт

4

так

так

 

А на цьому все. Беріть наш рейтинг на замітку, адже в господарстві все знадобиться) А якщо хочете ще більше цікавих та надійних моделей, то переходьте до каталогу повербанків. Менеджери МТА допоможуть підібрати найкращий павербанк безпосередньо під вас, ще й дадуть гарантію на 1 рік.

 

P.S На деякі моделі повербанків зараз діє гарна знижка

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
1849 лайків
Кількість
перeглядів
19401 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1849 лайків
Кількість
перeглядів
19401 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Xiaomi Mi PB 50W 20000mAh Black (BHR5121GL)

    2859 ₴ 2199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Gelius GP-PB10-013 10000mAh Black 10W Pro Edge

    799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Hoco J94 75000mAh Black Overlord 22.5W

    2999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Remax Dinba 40000mAh White QC + PD 65W (RPP-310)

    1699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Borofone BJ21 10000mAh White 20W

    1299 ₴ 799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Baseus Amblight Digital Display Quick Charge 30000mAh Black 65W (PPLG-A01)

    4614 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Baseus Star Lord Digital Display 20000mAh 22.5W White (PPXJ060002)

    1299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Gelius GP-PB10-013 10000mAh Black 10W Pro Edge

    799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Hoco J94 75000mAh Black Overlord 22.5W

    2999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Remax Dinba 40000mAh White QC + PD 65W (RPP-310)

    1699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Borofone BJ21 10000mAh White 20W

    1299 ₴ 799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Xiaomi Mi PB 50W 20000mAh Black (BHR5121GL)

    2859 ₴ 2199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Baseus Amblight Digital Display Quick Charge 30000mAh Black 65W (PPLG-A01)

    4614 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Baseus Star Lord Digital Display 20000mAh 22.5W White (PPXJ060002)

    1299 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!