Розділи

Рейтинг дитячих смарт-годинників: ТОП-10 від експерта МТА

Рейтинг дитячих смарт-годинників: ТОП-10 від експерта МТА

Максим Дущак
25.11.2022
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
8066 лайків
Кількість
перeглядів
30534 перегляди

 

Дитячі смарт-годинники дозволяють бути в тренді не тільки дорослим, а й дітям. За допомогою стильного гаджета можна виділятися серед друзів, розважатися, спілкуватися. А батьки не перейматимуться, коли дитина не вдома

 

Річ у тім, що датчики відстежують місцеперебування та стан здоров'я дитини. Вони убережуть малюка від неприємних ситуацій у школі, на дитячому майданчику або дорогою додому. Але який гаджет вибрати, щоб і дизайн був стильним, і функції корисними? Саме в цьому ми вам допоможемо!

Огляд підготував експерт з продажу смарт-годинників, тому ви дізнаєтесь про всі плюси та мінуси кожного пристрою. А наприкінці чекають рекомендації, які не дадуть помилитися з вибором. Поїхали)

 

Gelius GP-PK006

 

Годинник відстежує геолокацію за останніми технологіями: GPS+LBS+WI-FI. Місцеперебування дитини визначається з точністю 5-50 метрів та відображається у мобільному додатку.

У корпус годинника вмонтовано фронтальну камеру для відеодзвінків з мікрофоном. Будь-якої миті можна зв'язатися з дитиною і дізнатися чи все гаразд.

У разі небезпеки дитина може натиснути кнопку SOS і батьки отримають екстрене сповіщення. На телефоні має бути встановлена ​​безкоштовна програма SeTracker.

 

Смарт-годинник Gelius GP-PK006

 

Дизайн девайсу виконаний у синьо-жовтих кольорах. Дитячий годинник підходить до будь-якого стилю. Корпус захищений від вологи та пилу за стандартом IP67, а отже з ними можна плавати. Екран з технологією IPS чітко відображає інформацію при будь-якому освітленні.

Завдяки літій-іонному акумулятору на 680 мАг Gelius GP-PK006 активно працює протягом кількох днів.

 

Smart Baby Fz6

 

Прекрасний представник бюджетного годинника з сенсорним керуванням. Вбудований GPS-датчик точно визначає місцеперебування дитини, достатньо лише заглянути в мобільний додаток. Також є можливість встановлювати геозони, якщо дитина вийде за їхні межі, батьки отримають повідомлення.

У разі небезпеки, діти мають можливість відправити батькам екстрене повідомлення, натиснувши кнопку SOS. Вбудований мікрофон дозволяє непомітно активувати прослуховування оточення малюка.

А ось ще кілька корисних функцій розумного годинника:

  • Повідомлення про SMS, дзвінки, події календаря, за допомогою Bluetooth;
  • Акселерометр;
  • Лічильник кроків;
  • Розумний будильник;
  • Пошук телефону та ін;
  • Ліхтарик та ін.

Smart Baby Fz6 мають IPS матрицю та щільність пікселів 261 ppi, тому інформація чітко відображається при будь-якому освітленні. За допомогою камери можна робити знімки, зберігаючи їх у пам'яті телефону. Годинник надійно захищений від пилу та вологи, а значить не підведе дитину у відповідальний момент.

 

Смарт-годинник Smart Baby Fz6

 

Вбудована SIM-карта дозволяє здійснювати дзвінки. Для цього потрібно налаштувати кнопку виклику та ввести потрібні номери через сенсорний екран, діагоналлю 1,44”.

Вбудованої батареї, місткістю 400 мАг, вистачає на 2 дні. Заряджається годинник Smart Baby Fz6 через кабель microUSB, що йде в комплекті.

 

Gelius Pro Care GP-PK004

 

Універсальний дизайн дитячого годинника чудово вписується в будь-який стиль хлопчиків і дівчаток. Є захист від вологи та пилу стандарту IP65.

Приємна особливість Gelius Pro Care GP-PK004 – можливість вимірювати температуру тіла. Дані надходять у мобільний додаток на телефоні батьків.

Розробники обладнали дитячий годинник GPS-датчиком, WI-FI-модулем та LBS. Тепер можна дізнатися про місцеперебування дитини з точністю до 5 метрів.

 

Смарт-годинник Gelius Pro Care GP-PK004

 

2-х ядерний процесор ARM CortexTM A7MP дозволить забути про лаги та затримки. Здійснювати відеодзвінки на швидкості 4G можна за допомогою камери та технології VoLTE.

650 мАг заряду, вистачає на 2 дні активного використання. Дитячий годинник заряджається за допомогою простого магнітного кабелю, що йде в комплекті.

 

Gelius Pro GP-PK001

 

За допомогою годинника дитина може здійснювати дзвінки, надсилати голосові повідомлення, активувати SOS-сигнал, фотографувати та розважатися. Спортивні режими, логічні ігри дозволять рухатися та розвиватися в ногу з часом.

Технології GPS, LBS, Wi-Fi дають можливість дізнатися точне розташування дитини. Є датчик зняття та можливість встановлювати безпечні зони. При їх перетині батьки отримують повідомлення.

Дитячий годинник надійно захищений від вологи, пилу та ударів. Ремінець із гіпоалергенного силікону приємний на дотик і не викликає дискомфорту навіть після тривалого використання.

Серед додаткових функцій варто зазначити:

  • Контроль фізичної активності;
  • Підтримку SIM-картки;
  • Оповіщення про дзвінки та смс;
  • Лічильник кроків;
  • Лічильник калорій і т.д.

 

Смарт-годинник Gelius Pro GP-PK001

 

Через програму SeTracker можна віддалено підключатися до камери та мікрофону розумного годинника. Батьки мають можливість дистанційно прослуховувати оточення малюка і робити фото.

Батарея на 500 мАч підживлює розумний гаджет 24 години, але й заряджається досить швидко.

 

Gelius Pro GP-SW006 Old School

 

Ці smartwatch отримали високий рейтинг серед користувачів завдяки своєму класичному дизайну. Годинник надійно захищений від вологи, можна сміливо гуляти під дощем.

Gelius Pro GP-SW006 Old School відстежують частоту серцебиття дитини 24/7 та формують звіти. Вони також автоматично визначають час засинання, його глибину та час пробудження. Є тут і лічильник кроків із GPS-датчиком, тож діти можуть змагатися з друзями, скільки кілометрів вони пройшли за день.

Годинник заточений під активний спосіб життя та заняття спортом, тому має 13 режимів.

На дисплеї годинника виводяться вхідні дзвінки з можливістю скидання, повідомлення з соцмереж та перемикач плейлистів. Для зв'язку з телефоном є Bluetooth-модуль версії 5.0.

 

Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW006 Old School

 

В активному режимі батареї вистачає на 7 днів, а при помірному – на 30 днів. Ідеальний варіант для тривалих мандрівок.

Додатково можна вибрати циферблат, який сподобався, з 30 варіантів, відрегулювати яскравість і всіляко персоналізувати годинник.

 

Canyon Sandy KW-34

 

З GPS-модулем та SIM-картою місцеперебування дитини визначається з точністю до 5 метрів, а всі дані надходять у додаток Canyon Life та залишаються в пам'яті. Для екстрених випадків у годиннику передбачена кнопка SOS з моментальним повідомленням батьків. У мобільному додатку можна встановлювати безпечні зони (школа, садок, дитячий майданчик).

Canyon Sandy KW-34 підтримує двосторонні дзвінки, голосові та текстові повідомлення. Тепер батьки завжди зможуть бути на зв'язку зі своєю дитиною.

Є можливість віддалено під’єднуватися до мікрофона розумного годинника і чути все, що відбувається навколо дитини. При необхідності можна зробити віддалене фото. Завдяки сучасній системі шифрування перехопити сигнал годинника неможливо, а значить усі дані в безпеці.

 

“Гарний та недорогий годинник з необхідними функціями контролю за дитиною”

 

Живиться гаджет від літій-полімерного акумулятора на 400 мАг. Його вистачає на 2 дні активної роботи та 4 дні очікування.

Ось додаткові функції Canyon Sandy KW-34 Gray Pink:

  • Лічильник кроків;
  • Будильник;
  • Гра;
  • Ліхтарик.

 

Смарт-годинник Canyon Sandy KW-34

 

Годинник із сенсорним керуванням сумісний з iOS та Android. Можна налаштувати спільний доступ для батька та матері.

Лаконічність і елегантність – це те, що відрізняє цей дитячий годинник від інших. Особливого захисту від вологи та пилу немає. Проте гаджет практично не відчуваються на руці.

 

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite

 

Смарт-годинник вдало вписується під будь-який стиль хлопчиків та дівчаток, добре сидить на зап'ясті та надійно захищений від вологи. З ними можна гуляти під дощем, плавати у басейні. Екран із загартованого скла витримує падіння та удари.

У пам'яті дитячого годинника є понад 100 спортивних режимів для тренування, включаючи біг, плавання, йогу, веслування тощо. Пульс дитини можна дізнатися будь-якої миті, а при його порушенні – отримати оповіщення. Контроль сонної активності дозволить дізнатися точну причину втоми: biotracker фіксує усі фази організму та час їх проходження. Рівень сатурації крові також вимірюється.

Ось ще кілька функцій годинника:

  • Погода;
  • Таймер;
  • Сповіщення бездіяльності;
  • Пошук телефону;
  • Керування музикою через Bluetooth;
  • Гіроскоп;
  • Лічильник калорій;
  • Компас та ін.

 

Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 2 Lite

 

Місцеперебування дитини визначається за допомогою чіпів GNSS, ГЛОНАСС, GPS, BDS, Galileo.

Батарея на 262 мАг забезпечує до 10 днів роботи. Магнітна зарядка легко стикується з годинником і швидко відновлює енергію.

 

Xiaomi Poco Watch

 

Дизайн годинника досить мінімалістичний, дуже схожий на знамениті Apple Watch. Тип екрана змінюється в кілька кліків: можна вибрати готовий або створити свій. Дитячий смарт-годинник дуже легкий і має вологозахист.

Датчики точно відображають частоту серцевих скорочень та рівень кисню у крові (сатурацію). Якщо пульс дитини різко змінитися - ви відразу отримаєте повідомлення. Система також відстежує сонні фази організму, дозволяючи виробити правильний режим. Заряд бадьорості та енергії забезпечений. Дізнатися розташування малюка допоможе GNSS-система, яка підтримує супутникову навігацію через GPS, GLONASS, Galileo та BeiDou.

 

Смарт-годинник Xiaomi Poco Watch

 

З екрана Xiaomi Poco Watch Black можна перемикати улюблені пісні, контролювати дзвінки та вхідні повідомлення. Існує функція пошуку телефону. А понад 100 спортивних режимів допоможуть досягти найкращих результатів у спорті.

Вбудованої батареї, місткістю 225 мАг, вистачає на 14 днів роботи годинника.

 

Samsung Galaxy Watch 4 small

 

Смарт-годинник з елегантним зовнішнім виглядом та міцним алюмінієвим корпусом. Вага складає всього 26 грамів, що практично не відчувається на зап'ясті. Є аналоговий та цифровий циферблати. Дитині доступні різні комбінації кольорів, шрифтів, віджетів.

Дитячий годинник відстежує вміст кісткової, м'язової та жирової тканин, а ще – кількість води в організмі та інші важливі медичні показники. Доступно понад 90 видів вправ, а в електронний щоденник заносяться дані про спалені калорії та пройдену відстань. Найкращі результати можна показати друзям за допомогою функції “Спільні тренування”. GPS відстежує переміщення дитини та передає всі дані в мобільний додаток.

 

Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 4 small

 

Вбудований трекер Samsung BioActive відстежує дані щодо ЕКГ та кров'яного тиску. Є функція аналізу сну: фіксуються фази, зчитується рівень кисню у крові.

Годинник взаємодіє зі смартфонами на базі Android та IOS. З зап'ястя можна запускати музичні сервіси, календар, нотатки та інші програми.

 

Kieslect K10

 

Дитячий смарт-годинник міцний і легкий - корпус зроблений з цинкового сплаву і полікарбонату. Є захист від вологи та пилу ступеня IP68, тому з девайсом можна плавати. Сенсорний дисплей, діагоналлю 1,32” з технологією AMOLED чітко відображає дані навіть у сонячний день. Зовнішній вигляд циферблата можна налаштувати на свій смак або завантажити вже готовий. Завдяки широкому силіконовому ремінцю, дитячий годинник не викликає дискомфорту, навіть після тривалого використання.

Датчики Kieslect K10 цілодобово стежать за станом пульсу та повідомляють про порушення ритму. За допомогою розумного годинника можна відстежувати сон дитини, його ритми та якість, а ще – отримувати пропозиції щодо його покращення.

 

Смарт-годинник Kieslect K10

 

Для занять спортом є 13 режимів: ходьба, біг, скелелазіння, веслування та ін. Детальний звіт щодо кожного режиму передається на смартфон. Хороша допомога у досягненні нових цілей.

Заряду 330 мАч вистачає на 7 днів активного використання та на 30 днів у режимі очікування.

 

Як вибрати найкращі дитячі смарт-годинники

 

Перед покупкою обов'язково зверніть увагу на кілька моментів:

🎨 Дизайн та конструкція. Дизайн дитячого годинника може бути як лаконічним, так і досить яскравим, який привертає увагу. Тут уже все залежить від смаку дитини. Головне, щоб корпус був міцним та захищеним від вологи. З деякими годинниками можна навіть плавати.

🔋 Акумулятор. Один день автономної роботи – це мінімум для гарного смарт-годинника. Трапляються моделі, здатні працювати 7-10 днів на одному заряді. Ключову роль відіграє активність використання GPS-датчика, адже він потребує найбільшої енергії. У середньому час заряджання батареї – 1-3 години.

🗺️ Відстеження геолокації. Більшість годинників взаємодіють із GPS та іншими супутниками. Вони дозволяють відстежувати як місцеперебування дитини, а й швидкість її пересування. Усі дані залишаються у пам'яті.

⚕️ Контроль здоров'я. Кращий сучасний годинник вміє відстежувати пульс, рівень сатурації, сонні фази, а також рахувати калорії. Уся інформація зручно відображається у мобільному додатку. Також можна отримувати сповіщення про різку зміну стану здоров'я.

📞 Дзвінки. Для цього хороший дитячий годинник підтримує sim-карту і мікрофон. В окремих моделях є камера для відеодзвінків. До телефонної книги можна внести близько 10 номерів та обмежити вхідні дзвінки з незнайомих номерів.

📌 Додаткові функції. Будильник, ліхтарик, календар, таймер, гіроскоп, пошук телефону, керування музикою, Bluetooth, ігри та ін. Такі опції точно знадобляться малюку.

 

ТОП-10 дитячих смарт-годинників

 

Модель Дзвінки  Акумулятор Геолокація Кнопка SOS Вологозахищеність
Gelius GP-PK006 + 680 мАч + + IP67
Smart Baby Fz6  + 400 мАч + + IP67
Gelius Pro Care GP-PK004 + 650 мАч + + IP65
Gelius Pro GP-PK001  + 500 мАч + + IP67
Gelius Pro GP-SW006 Old School  - 170 мАч + - IP67
Canyon Sandy KW-34 + 400 мАч - + -
Xiaomi Redmi Watch 2 Lite  - 262 мАч + - 5 АТМ
Xiaomi Poco Watch  - 225 мАч + - 5 АТМ
Samsung Galaxy Watch 4 small -  247 мАч + - 5 ATM
Kieslect K10 - 330 мАч - - IP67

А який параметр найважливіший для вас? Пишіть у коментарях.

Сподіваємося, що рейтинг складений фахівцем зі смарт-годинників, був вам корисний! А якщо залишилися питання – наші найкращі менеджери з радістю дадуть на них відповідь.

У нас постійно діють хороші знижки, тому купити дитячий годинник можна дуже вигідно. Переходьте до інтернет-магазину та робіть свій вибір. Ми пишаємось своїм асортиментом.

Вказані ціни – актуальні на момент публікації статті

Було
цікаво?
8066 лайків
Кількість
перeглядів
30534 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
8066 лайків
Кількість
перeглядів
30534 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius GP-PK006 IP67 Ukraine

    2999 ₴ 2499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro Care GP-PK004 Pink (LTE/VoLTE/Temperature control)

    2999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro GP-PK001 Black Silver дитячий GPS

    2199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW006 Old School Red (2099900863585)

    1049 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Canyon Sandy KW-34 Gray Pink дитячий (CNE-KW34PP)

    1599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Ivory Ivory (BHR5439GL)

    1899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Xiaomi Poco Watch Black BHR5725GL

    2199 ₴ 1799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 4 small 40mm Black

    6999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Kieslect K10 Silver

    1599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius GP-PK006 IP67 Ukraine

    2999 ₴ 2499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius GP-PK006 IP67 Ukraine

    2999 ₴ 2499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro Care GP-PK004 Pink (LTE/VoLTE/Temperature control)

    2999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro GP-PK001 Black Silver дитячий GPS

    2199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW006 Old School Red (2099900863585)

    1049 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Canyon Sandy KW-34 Gray Pink дитячий (CNE-KW34PP)

    1599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Ivory Ivory (BHR5439GL)

    1899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Xiaomi Poco Watch Black BHR5725GL

    2199 ₴ 1799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 4 small 40mm Black

    6999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Kieslect K10 Silver

    1599 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!