Розділи

Порівняння Airpods 2 та Airpods pro: чим відрізняються – МТА

Порівняння Airpods 2 та Airpods pro: чим відрізняються – МТА

Олена Калинчук
22.09.2022
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
4585 лайків
Кількість
перeглядів
10782 перегляди
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

AirPods – одна із кращих розробок Apple. Лінійка бездротових навушників нещодавно поповнилась розкішною моделлю Apple AirPods Pro 2. Тож ми підготували детальний огляд-порівняння AirPods pro 2, Airpods 2 vs Airpods pro.

Останні дві моделі відомі та ду-у-уже популярні. Але новинка також яскраво заявила про себе.

 

То які із навушників краще вибрати? Їх функціонал, дизайн, характеристики звуку, ціни відрізняються між собою? Давайте з’ясуємо

 

AirPods pro 2, Airpods pro і Airpods 2 – що відомо про ці навушники?

 

Кожна із моделей має відданих фанатів. Про всі переваги, характеристики й відмінності Ейрподс про 2, Ейрподс 2 та Про читайте далі. 

 

Airpods 2

 

Apple сміливо заявляє, що це найпопулярніші безпровідні навушники у світі. А люди дійсно обожнюють Airpods 2 за якість, відмінний звук, ергономічну форму, кращий дизайн та функціональність. Друге покоління Airpods найбюджетніше із тих, про які розповідаємо сьогодні. Ці навушники можна побачити практично у кожного другого прихильника техніки Епл. 

 

Airpods 2 – МТА

 

Зовнішній вигляд тут дуже впізнаваний: глянцевий пластиковий корпус, хромований елемент на ніжці. Конструктивно ця модель не підлаштовується індивідуально під вухо слухача і має фіксований розмір корпусу.

5 годин для музики і 3 години для розмов – непогана автономність. Якщо додати допомогу зарядного футляра, то час використання навушників зросте більш ніж у 5 разів. Є підтримка швидкої зарядки. За 15 хвилин вона дає до 3 годин активної роботи гаджета. 

AirPods 2 швидко підключаються до iPad, Macbook Pro, iPhone. Вони дають звукопередачу без спотворення під час розмов. Підтримують Bluetooth 5.0. Зручно, що навушники мають усі необхідні характеристики для того, щоб насолоджуватись якісною музикою, дивитись фільми на смартфоні, спілкуватись.

 

Airpods 2 – МТА

 

AirPods Pro

 

AirPods Pro – продукт, який донедавна вважався однозначним бестселлером безпровідних навушників True Wireless усього світу. Його обожнюють користувачі та повторюють у своїх лінійках конкуренти. 

За дизайном ця модель відрізняється від своїх “яблучних” попередників. Корпус став трохи більшим, змінилась форма та додалось оснащення силіконовими насадками. Ніжка навушників не торкається вуха, це комфортно.

 

AirPods Pro створені для роботи з iPhone та іншими гаджетами Apple. Проте вони однаково якісно підключаються до Android. Перше, що відзначають користувачі, які обрали цю модель – функція шумопоглинання, яка дозволяє впевнено концентруватися в гамірному офісі, слухати музику в метро, поїзді, літаку. 

Водночас, є прозорий режим. Він забезпечує можливість краще чути не лише музику в навушниках, але й орієнтуватися в ситуації довкола себе. Перемикатися між цими режимами можна завдяки кліку на ніжку гаджета. 

 

AirPods Pro – МТА

 

Слухати музику на AirPods Pro можна до 4.5 годин. Швидка зарядка всього за 2 години на 100% поновить заряд.

 

AirPods pro 2

 

AirPods pro 2 – навушники, які лише на початку цього місяця представила нам Apple. Новенькі і круті! Меломани захоплено відгукуються про якість звуку. Що логічно, адже над гарнітурою добре попрацювали розробники, покращили її технічні характеристики й додали декілька привабливих фішок. 

 

AirPods pro 2

 

Дизайн навушників AirPods Pro 2

 

Цікаво, що візуально вони ніяк не змінились. Це класичні навушники-вкладиші. Для створення їх корпусу Apple застосувала безпечний для довкілля пластик білого кольору. Аксесуар гармонійно виглядає зі спортивними, повсякденними і діловими образами. 

Посадка у вухо – щільна й комфортна. Можна не хвилюватися, що навушник випаде і загубиться. Тим більше, що виробник подбав про комплектацію різними розмірами амбюшюр: Extra Small, Small, Medium, Large. Така увага до деталей від Apple приємна, адже навушники вдало підійдуть чоловікам і жінкам, підліткам чи людям поважного віку. 

 

Зарядний кейс та його функціонал

 

На відміну від самих навушників, кейс таки має декілька оновлень. Він отримав петельку для кріплення. Змінилось і звучання сигналів про низьку зарядку чи відключення від смартфона. 

Загалом кейс виглядає лаконічно. Він має вологозахист на рівні IPX46 та оснащений внутрішніми магнітами для надійного кріплення гарнітури. 

 

AirPods pro 2

 

Параметри звуку

 

Про якість звуку розповідаємо з особливою насолодою. Тривимірне звучання в AirPods pro 2  – розкішне. Все завдяки можливостям нового чіпа Н2: стійке сполучення з телефоном, розумна функція шумозаглушення, жодних провисань і затримок, адаптивний режим прозорості.

До переліку інновацій належить і технологічний аудіодрайвер, який працює для того, аби звук не зазнавав жодних спотворень. Є ще підсилювач з налаштуваннями, завдяки йому можемо досягти чистого звуку з вираженими та насиченими басами.

Якщо часто використовуєте гарнітуру для розмов, вас зацікавить факт, що AirPods pro 2 має мікрофон, спрямований всередину. Він налаштований так, що певні алгоритми покращують звук вашого голосу. Він звучить дуже природньо та приємно для співрозмовника. 

 

Як керувати?

 

Ніжка гарнітури обладнана кількома сенсорами, призначеними для виконання функціональних команд. Щоб регулювати гучність – застосовуйте свайп вгору або вниз. Потрібно відтворити чи зупинити музику, відповісти на виклик або зателефонувати – застосуйте легке натискання. Щоб перемкнутись між режимами прозорості й шумозаглушення – треба натиснути та утримати кнопку.

 

Автономність і зарядка

 

Стосовно автономної роботи, новинка показує на півтори години кращий результат, ніж попередні моделі гарнітур Епл. На одному заряді AirPods pro 2 працює до 6 годин. Якщо максимально задіяти всі функції, увімкнути шумозаглушення та опцію відстеження рухів голови людини – гаджет триматиме заряд більше 5 годин. 

 

AirPods pro 2

 

Всього 5 хвилин заряджання в кейсі дають цілу годину автономного використання, уявляєте? Загалом, ці навушники можна заряджати через класичний кабель Lightning, магнітну MagSafe та з допомогою “шайби” розумного годинника Apple.

 

Підсумки

 

Характеристика Airpods 2 Airpods pro AirPods pro 2
Колір білий білий білий
Аудіотехнології - шумопоглинання, адаптивний режим прозорості звучання, відстеження рухів голови, драйвер широкої амплітуди шумопоглинання, адаптивний режим прозорості звучання, відстеження рухів голови, драйвер широкої амплітуди, модернізований мікрофон, тривимірне звучання
Захист від вологи і поту - IPX 4 IPX46
Процесор H1 H1 H2
Автономність 5 год (24 год з футляром) 4.5 год (24 год з футляром) 6 год (30 год з футляром)
Розміри 53,5 × 44,3 × 21,3 мм, вага 38,2 г 45,2 × 60,6 × 21,7 мм, вага 45,6 г. 45.2 x 60.6 x 21.7 мм, вага 50.8 г.
Ціна 5399 грн 8799 грн новинка – доступне передзамовлення

 

В МТА завжди в наявності повний асортимент оригінальних навушників Apple. А продавці допоможуть із вибором та налаштують техніку

 

Вказані ціни – актуальні на момент публікації статті

 

Було
цікаво?
4585 лайків
Кількість
перeглядів
10782 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
4585 лайків
Кількість
перeглядів
10782 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods 2 White (MV7N2)

    4799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном

    8599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods Pro 2 White

    11499 ₴ 9199 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!