Розділи

Подарунок мамі на 8 березня: найкращі ідеї що купити

Подарунок мамі на 8 березня: найкращі ідеї що купити

Олена Калинчук
27.02.2023
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3554 лайки
Кількість
перeглядів
8783 перегляди

 

На свято Міжнародного жіночого дня особливо хочеться показати нашим мамам, наскільки вони важливі й неповторні, як сильно ми любимо їх ❤

 

Подарунки, букет, подарунковий сертифікат, цукерки, приємні слова – ефектні способи висловити свою подяку та показати, що ми цінуємо мамину турботу, працю та неосяжну любов.

 

Подарунок-мамі-на-8-березня

 

Якщо заздалегідь готуєте привітання, але поки не знаєте, що конкретно подарувати мамі, ви потрапили в потрібне місце)

 

Експерти інтернет-магазину МТА підготували передсвятковий гайд для того, щоб ви змогли підібрати ідеальний подарунок

 

Подарунок на 8 березня мамі

 

Дарувати мамі техніку – чудова ідея! Сучасні технології допомагають керувати щоденними завданнями легко та швидко, а домашня техніка спрощує виконання домашніх справ. З гаджетами життя жінок стає комфортнішим.

Тому якщо ви шукаєте інсайд – приходьте в магазин МТА. Сміливо та з любов'ю даруйте мамі техніку – не лише оригінальний, а й корисний подарунок.

 

Технологічний подарунок

 

Samsung Galaxy Tab S7 FE – це потужний планшет із чудовим дизайном та високою продуктивністю. Він оснащений 12.4-дюймовим екраном, який демонструє чітку та яскраву картинку. Завдяки технології S Pen ваша мама може зробити нотатки, малювати, редагувати документи прямо на дисплеї.

 

Подарунок-мамі-на-8-березня

 

Samsung Galaxy Tab S7 FE ідеально підходить жінці для будь-яких завдань: від роботи та читання книг до перегляду фільмів та ігор. Він оснащений потужним 8-ядерним процесором та 4 ГБ оперативної пам'яті, що дозволяє швидко виконувати всі необхідні завдання. Крім того, планшет має чималий обсяг вбудованої пам'яті (64 ГБ), який можна розширити до 1 ТБ за допомогою картки пам'яті microSD.

Tab S7 FE – це не тільки зручний та багатофункціональний планшет, але й чудовий інструмент для комунікації. Оснащений 5-мегапіксельною фронтальною камерою та 8-мегапіксельною основною камерою, що дозволяє робити високоякісні знімки та відео для публікації у соцмережах.

 

Подарунок-мамі-на-8-березня-планшет

 

Подаруйте мамі Samsung Galaxy Tab S7 FE, щоб порадувати і ви відкриєте для неї нові можливості в галузі технологій та розваг. Цей варіант стане надійним помічником у роботі та повсякденному житті. Мила мама, незалежно від віку, точно оцінить такий класний подарунок.

 

Ідея для сучасного комфорту у домі

 

Помічник, який зробить прибирання будинку простішим та зручнішим для мами. Робот оснащений найновішою технологією LDS-сканування, яка дозволяє оптимізувати маршрут, щоб досягти максимальної ефективності та скоротити час збирання.

Roidmi EVE Plus чудово очищає килими, ламінат, паркет, плитку також і інші типи підлог, завдяки високій потужності всмоктування до 2700 Па. Крім того, він оснащений турбощіткою, щоб добре прибирати навіть найдрібніші частинки пилу. А HEPA-фільтр затримує до 99,99% алергенів!

 

Подарунок-мамі-на-8-березня-робот-пилосос

 

Ваша мама більше не витрачатиме свій день на банальне прибирання будинку) Автоматичний режим роботи робота-пилососа дозволить їй цікавіше планувати своє дозвілля. А потужний акумулятор дозволить йому працювати до 250 хвилин на одній зарядці, забираючи будинок площею до 250 квадратних метрів.

Мама буде в захваті від того, що вона зможе проводити більшу частину дня зі своєю сім'єю і займатися улюбленими справами. Подаруйте їй такий сюрприз, і точно не пошкодуєте про покупку.

 

Кухонні подарунки для мами на 8 березня

 

Коли йдеться про вибір подарунка на восьме березня, ми завжди хочемо купити оригінальні речі, що сподобаються та стануть у нагоді в повсякденному житті. Млин для спецій Xiaomi Circle Joy – чудовий подарунок з категорії "бюджетні". Ця річ стане естетичним та функціональним доповненням кухонної колекції.

Xiaomi Circle Joy – електричний млин для спецій, виготовлений з високоякісних матеріалів. Стильний дизайн та простота використання роблять її чудовим подарунком для мами, яка любить готувати.

 

Подарунок-мамі-на-8-березня-млинок-для-спецій

 

За допомогою млина Xiaomi Circle Joy можна швидко та легко подрібнити перець, коріандр, кардамон, кумін тощо. 

Не сумнівайтеся, мама оцінить турботливий подарунок, який вона використовуватиме щодня та згадуватиме про улюблену дочку з посмішкою.

 

Неймовірний фен Dyson

 

Dyson Supersonic – це може бути подарунок для мам різного віку, які люблять балувати себе. Він оснащений потужним двигуном, тому швидко сушить волосся та дозволяє використовувати різноманітні насадки для створення різних стилів зачісок. Фен дуже простий у використанні, що робить його ідеальним стайлером для зайнятої людини.

 

Подарунок-мамі-на-8-березня-дайсон

 

А ще ця річ відома своїм елегантним і впізнаваним дизайном. Працює тихіше, ніж інші фени, тож ваша красива мама може використовувати його, не розбудивши інших людей у домі)

 

Смартфон – подарунок, який завжди у тренді

 

Можна зробити подарунок на 8 березня, який дозволить мамі залишатися на зв'язку та насолоджуватися гарними фото. Смартфон Samsung Galaxy A73 –  хороший вибір. Гаджет має безліч переваг, які роблять його чудовим подарунком жінкам.

Galaxy A73 має великий 6,7-дюймовий дисплей, який дозволяє мамі насолоджуватися яскравими і чіткими зображеннями, переглядати відео і грати в ігри. Крім того, він оснащений потужним процесором, що забезпечує швидку та ефективну роботу пристрою.

 

Подарунок-мамі-на-8-березня-смартфон

 

Камера тут якісна, вона допоможе мамі робити красиві фото та записувати відео у високій якості. Є різні режими та налаштування, які дозволяють отримати цікаві знімки.

Якщо мама хоче бути в тренді та отримувати задоволення від використання сучасного гаджета, дочці чи синові варто подарувати цей смартфон.

 

Практичний вибір: відпарювач Philips 3000

 

Парова праска Philips 3000 – ідеальний подарунок для мам, які хочуть, щоб їхній одяг завжди виглядав свіжим та чистим. Маючи потужну функцію пари, пристрій може видалити заломи навіть на жорстких тканинах.

 

Подарунок-мамі-на-8-березня-парова-праска

 

Завдяки спеціальній насадці, жінка може використовувати відпарювач Philips 3000 для видалення запахів і бактерій, догляду за одягом. Це особливо корисно подарувати мамам, які мають маленьких дітей або тварин, тому що прилад допоможе зберегти одяг у чистоті та гігієнічному стані.

Рекомендуємо подарувати – парова праска точно сподобається вашій мамі.

 

Що подарувати мамі на 8 березня: підсумуємо ідеї

 

Основна мета нашої рекомендаційної статті – надихнути тих, хто ламає голову над тим, що краще подарувати мамі

Кухонний комбайн, набір косметики, інструменти для макіяжу або манікюру, красива і функціональна кавомашина, жіночий гаманець з натуральної шкіри – в магазинах точно знайдуться товари для мами на будь-який смак)

 

Назва Рейтинг Ціна
Ноутбук Hp 250 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 15499 ₴
Электронна Книжка Pocketbook ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 4799 ₴
Смартфон Samsung Galaxy M33 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 8999 ₴
Машинка для відстригання ковтунців Philips ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 660 ₴
Паропилосос Rowenta ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 9999 ₴

 

Ми вважаємо, що подарувати мамі на день 8 березня варто гарні квіти, продуманий та практичний презент чи подарунковий сертифікат. Не потрібно хвилюватися) Постаралися знайти приклади подарунків, які можуть вразити кожну з наших мам. Нехай рідні жінки не лише у свято чи на День народження, а завжди почуваються улюбленими та найціннішими.

 

Подаруйте посмішки, гарний настрій, листівки, квіти, солодощі та люблячі обійми. А класний гаджет разом з своєчасною доставкою від МТА стане ідеальним доповненням атмосфери на Міжнародний жіночий день.

 

Було
цікаво?
3554 лайки
Кількість
перeглядів
8783 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3554 лайки
Кількість
перeглядів
8783 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Планшет Samsung Galaxy T735 Tab S7 FE Pink LTE 12.4

    21399 ₴ 18999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос Roidmi EVE Plus White EU (SDJ01RM+JCZ01RM)(1С601EUW)

    15299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Млин для спецій Xiaomi Circle Joy CJ-EG02 White

    789 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фен Dyson HD07 Supersonic Iron Fuchsia (386732-01)

    17099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy A73 A736 5G 8/256GB White

    20699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Відпарювач Philips 3000 Series STE3150/20 Blue

    5199 ₴ 4399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ноутбук HP 250 G8 (2V0P2ES) Asteroid Silver

    16999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Електронна книжка PocketBook 617 White

    4999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy M33 M336 5G 6/128GB Green

    9499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Машинка для відстригання ковтунців Philips GC026/00 Дубль

    699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Пилосос Rowenta RY8561WH Blue White

    14999 ₴ 10999 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!