Розділи

Перший розумний дверний замок із вбудованою камерою і дисплеєм від Xiaomi

Перший розумний дверний замок із вбудованою камерою і дисплеєм від Xiaomi

Максим Дущак
15.03.2023
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2177 лайків
Кількість
перeглядів
7448 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

З розумним замком від Xiaomi не потрібен ні ключ, ні килимок, щоб його заховати. А подивитися, хто стоїть за дверима можна прямо на вбудованому дисплеї. 

 

Які ще фішки є у Smart Door Lock M20? О, їх досить багато, читайте уважно :)

 

Що особливого в Smart Door Lock M20 

 

Перше, що привертає увагу – звісно ж, 3,97 дюймовий IPS-дисплей, який дає змогу побачити, хто стоїть за дверима. Зі зворотного боку є камера з роздільною здатністю 2К і кутом огляду 180 градусів, тому побачити гостя можна, навіть якщо той стоятиме збоку. Камера добре знімає при поганому освітленні та навіть вночі. 

Замок синхронізується зі смартфоном і будь-яким іншим пристроєм, тому побачити, що відбувається за дверима можна не встаючи з дивана. 

Конструкція замка дуже міцна й ударостійка, а лаконічний дизайн чудово вписується в будь-який інтер'єр. Технологія IML запобігає примусовому відкриттю.

Smart Door Lock M20 

Доступно кілька способів відкриття. Можна використовувати відбиток пальця, пароль, розблокування через NFC і Bluetooth за допомогою смартфона чи фітнес-браслета, наприклад.

Усі дані розпізнавання зашифровані та зберігаються локально, що гарантує повну безпеку.

Живиться модель від 8 батарейок типу АА. Їх вистачає приблизно на 10 місяців роботи. У Smart Door Lock M20 також передбачений роз'єм USB-C для аварійного живлення.  

Поки що новинка доступна за попереднім замовленням, ціна 275 євро. Ну а якщо вам хочеться обладнати будинок розумним замком прямо зараз, то є схожий аналог, який вже доступний для покупки.

 

Aqara Smart Lock N100 

 

Цей замок хоч і дешевший за попередній, але в надійності не поступається. Відкрити двері можна 7 способами. Є можливість встановити фізичний цифровий пароль від 6 до 10 чисел. Допускається 5 спроб введення, після чого клавіатура блокується і доведеться використовувати інші способи розблокування.

Відкрити замок за допомогою відбитка пальця теж можна. Просто прикладаєте палець до дактилоскопічного датчика і натискаєте на ручку. Фішка в тому, що датчик зчитує відбиток із глибинним 3D аналізом. Тому відкрити замок як у фільмах, за допомогою підробленого відбитка на скотчі, не вийде.

Aqara Smart Lock N100

Aqara Smart Lock N100 легко синхронізується з іншими компонентами розумного будинку: контролером штор, розеткою, настінним вимикачем і тд. І ось уявіть, приходьте ви додому, відчиняєте двері, а разом з цим розсуваються штори, вмикається світло, обігрівач, зволожувач повітря та й будь-які інші пристрої. Хіба це не чудово :)

До речі, в мобільному застосунку можна зручно налаштовувати роботу замка: додавати й видаляти користувачів, заводити відбитки пальців, паролі та інше. Також є можливість подивитися, хто і коли відчиняв двері та чи не забули ви самі їх закрити перед виходом. Крім пароля і відбитка пальця доступно ще кілька варіантів відкриття замка:

  • фізичним ключем;
  • через застосунок "MiHome";
  • через застосунок "Apple HomeKit";
  • за допомогою NFC;
  • за допомогою тимчасового пароля;

Живиться модель від 8-ми батарейок типу АА, яких вистачає на цілий рік.      

А тепер загадка: починається на "Р", закінчується на "озсилка". Підпишіться і ми обіцяємо тримати вас у курсі всього технологічного, що відбувається на планеті :)

Було
цікаво?
2177 лайків
Кількість
перeглядів
7448 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2177 лайків
Кількість
перeглядів
7448 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Розумний замок для дверей Aqara Smart Door Lock N100 ZNMS16LMBlack

    10099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Розумний замок для дверей Aqara Smart Door Lock N100 ZNMS16LMBlack

    10099 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!