Розділи

Огляд трендової техніки й аксесуарів для студентів: навчання на ізі

Огляд трендової техніки й аксесуарів для студентів: навчання на ізі

Олена Калинчук
16.11.2021
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2811 лайк
Кількість
перeглядів
7987 переглядів

МТА.БЛОG продовжує рубрику #щовтопі і в переддень Дня студента покажемо вам 5 гаджетів, які здатні зробити навчання ще ефективнішим

Мобільність у різних сферах набуває все більшого значення. Обираючи техніку в еру дистанційного навчання, люди часто звертають увагу саме на цей параметр. Що ж можна назвати справжніми помічниками студентів у 21 столітті? Читайте далі...

З планшетом – завжди на зв’язку

Lenovo Tab M10 HD – 10.1-дюймовий планшет 2-го покоління. Він оснащений дисплеєм стандарту HD і металевим корпусом преміум-класу. Модель забезпечує чудову якість аудіо та відео, має безліч корисних функцій для навчання, сертифікат захисту очей TÜV Rheinland. 

8-мегапіксельна основна камера з автофокусом та 5-мегапіксельна повнофокусна фронтальна камера дозволять знімати яскраві моменти у відмінній якості. А восьмиядерний процесор та швидкий модуль Wi-Fi забезпечують потужну і швидку роботу. 

Lenovo Tab M10 HD  для навчання

TWS-навушники: власні правила – власна музика

Новинка від Xiaomi – Redmi Airdots 3 – чітко завойовує позиції популярності. Молодь залюбки обирає ці навушники завдяки їх ефективності, сучасній ергономіці й лаконічному дизайну. Аксесуар відтворює крутий звук, має стильну обтічну форму, три версії кольорового рішення. 

Навушники поставляються в спеціальному зарядному кейсі. Якщо без нього вкладиші мають близько 7 годин заряду для роботи, то разом з батареєю на 600 мАг у футлярі, можна слухати все, що завгодно цілих 30 годин! 

Смартфон 

Студентські роки – чудова пора, коли життя вирує подіями. Щоб завжди бути на зв'язку, ділитися враженнями у соціальних мережах та встигати з навчанням, студенту потрібен відносно недорогий , але багатофункціональний смартфон.

Саме таким ми бачимо Samsung Galaxy A12. 6.5-дюймовий HD+ дисплей в оточенні непомітних рамок забезпечує багато місця для ігор, спілкування та розваг. Зображення чудово деталізоване і насичене кольорами. 

Тонкий корпус цього гаджета має зручні пропорції, смартфоном легко керувати навіть однією рукою. Та головне – розкішний квадромодуль для зйомки! Камера 48 Мп знімає атмосферні фото за будь-якої освітленості. Надширококутна камера 5 Мп з кутом огляду 123 градуси створює чудові групові та пейзажні знімки. Датчик глибини на 2 Мп вміє фокусуватися на головному. А батарея ємністю 5000 мАг забезпечує цілий день роботи Samsung Galaxy A12 на одному заряді.

Настільна лампа

Як правило, у кімнаті, де стоїть письмовий стіл, вже є верхнє світло – люстра або стельовий світильник, проте це не відкидає необхідності мати локальне освітлення. Студенту потрібне добре обладнане робоче місце. Адже засиджуючись над домашніми завданнями або курсовими, він повинен концентрувати свою увагу на суті роботи, а не напружувати зір, щоб розглянути що-небудь у підручнику й на екрані.

Грамотна конструкція лампи Baseus дозволяє плавно розподіляти освітлення на весь робочий простір. М’яке і рівномірне джерело світла, підходить для вечірньої роботи і читання книг:

  • 40+ годин автономної роботи
  • великий акумулятор на 1800 мАч
  • регулювання головки лампи в межах 120°
  • подвійне рівномірне природне світло і захист очей

Ноутбук – студентський маст хев

Чому ноутбук, а не стаціонарний комп’ютер? Все просто! Лептоп – гарний баланс між продуктивністю, автономністю та портативністю. А якщо знадобиться додатковий робочий простір, завжди можна докупити монітор.

Перед тим, як вибирати оснащення, форм-фактор та інші параметри моделі, важливо проаналізувати за яким саме напрямком ви навчаєтесь. Кожна спеціалізація передбачає певні технічні моменти. 

 

Універсальним рішенням може стати ноутбук LENOVO. Вдале поєднання технічних характеристик і актуального дизайну вигідно доповнюється дуже демократичною ціною. І, якщо у випадку з незнайомими брендами, підсвідомо шукаєш, де криється підступ, то з Lenovo Ideapad 3 все надійно і просто. Так, це бюджетна лінійка, але виробник відмінно вміє економити на тих речах, які не позначаються на швидкості і надійності для різноманітних завдань.

Студентський час покликаний приносити не лише професійні знання, а й задоволення, захоплення, відкриття. Не втрачайте світоглядних можливостей, ловіть хвилю позитиву.

А круті гаджети шукайте в МТА, тут вміють дивувати технологіями. Успіху вам у навчанні і легких сесій! 

Було
цікаво?
2811 лайк
Кількість
перeглядів
7987 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2811 лайк
Кількість
перeглядів
7987 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Планшет Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen LTE 4/64GB Iron Gray LTE 10.1

    7583 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi AirDots 3 Blue вакуумні з мікрофоном

    1349 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy A12 A125F 4/64GB Red

    5899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy A12 A125F 4/64GB Red

    5899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Настільна лампа Baseus i-wok Series Charging Office Reading White (DGIWK-A02)(Spotlight)

    1049 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ноутбук Lenovo Ideapad 3 15ADA05 81W101BTRA Black

    13198 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!