Розділи

Купити ідеальні TWS навушники для літньої відпустки: Done

Купити ідеальні TWS навушники для літньої відпустки: Done

Олена Калинчук
05.07.2021
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
2371 лайк
Кількість
перeглядів
7235 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

У новому спекотному ТОП-10 ми ретельно відібрали популярні моделі навушників TWS літа 2021 року, врахували якість звуку від різних брендів, комфорт посадки, функціонал, ціну та інші параметри.

Бездротові навушники-гарнітури – атрибут нашого динамічного життя. Спорт, музика, подорожі, прогулянки, затишний відпочинок наодинці з собою або активне спілкування – всі ці сфери вдало доповнює цей компактний милий аксесуар.

Що таке TWS 

TWS, або True Wireless Stereo – незалежні бездротові навушники, які працюють в стерео-тандемі. Роз'ємів на них немає, заряджаються від футляра, в якому продаються. Кожен навушник живиться від власної автономної акумуляторної батареї, тому їх можна використовувати окремо один від одного. 

TWS навушники часто обирають любителі активностей та занять спортом. Проте їх можна успішно використовувати і вдома, на вулиці, у поїздках чи будь-якому іншому місці.

Вибір – в “десятку”

Навушники від TOP-брендів для тих, хто прагне отримати чимало преміальних характеристик бездротових навушників за стриману ціну. Широкі технологічні можливості, витончений мінімалістичний дизайн та безкомпромісна якість звуку.

1. APPLE AIRPODS PRO. Відчуття музики, а не навушників

Навушники високого класу: комфортні, з реалізованою технологією активного шумозаглушення і можливістю обирати вкладиші свого розміру. Усередині кожного вкладиша є особлива конічна порожнина, яка допомагає йому краще адаптуватися до геометрії вуха і надійніше тримати навушник. А отвори у вкладишах дозволяють вирівняти тиск, тому вони абсолютно непомітні під час застосування.

AirPods Pro – відмінно заглушають зовнішні шуми, тому ви можете повністю зануритися в музику. Активне шумозаглушення аналізує аудіо з частотою 200 разів на секунду. Тож ніщо не буде відволікати вас від музики, подкастів і телефонних розмов. 

AirPods Pro захищені від поту і води, тому можна користуватися ними де завгодно. А зовнішній мікрофон закритий сіткою, завдяки якій звук у розмові буде чітким, навіть під час сильного вітру. Адаптивний еквалайзер автоматично регулює параметри звуку з урахуванням форми вуха, створюючи незмінно багате звучання. Потужний бас досягається за допомогою драйвера з широкою амплітудою і низьким рівнем спотворень. Підсилювач допомагає драйверу компенсувати фонові шуми, а чіпу H1 – регулювати гучність. Бездротовий зарядний футляр дає можливість користуватися AirPods Pro більше 24 годин. Як і будь-які інші AirPods, AirPods Pro абсолютно чарівно працюють з iPhone і Apple Watch.

2. APPLE AIRPODS 2 – жодних проводів, тільки переваги

AirPods 2 налаштовуються одним дотиком – автоматично вмикаються та встановлюють з’єднання. Користуватися ними дуже просто. Навушники обладнано спеціальними сенсорами, які зупиняють відтворення, якщо їх зняти. Крім того, AirPods чудово взаємодіють як з iPhone, так і з Apple Watch, iPad чи Mac.

Акселерометр і оптичні датчики взаємодіють між собою й автоматично керують різними функціями аудіо: активують мікрофон для викликів і дають змогу AirPods 2 відтворювати звук, коли навушники вже у вухах. Крім того, ви можете використовувати як один навушник, так і обидва. А також відтворювати або пропускати треки подвійним дотиком.

Заряджати AirPods 2 дуже просто: покладіть бездротовий зарядний футляр із навушниками на док-станцію бездротового заряджання стандарту Qi. Ось і все. Світлодіодний індикатор на передній панелі футляра вказує, що AirPods заряджаються. А якщо ви не маєте поруч док-станції бездротового заряджання, футляр можна зарядити через порт Lightning.

3. SAMSUNG GALAXY BUDS PRO: повне занурення у світ музики

Аудіотехнології професійного рівня й інтелектуальна система активного шумопоглинання в цій моделі забезпечують неперевершені відчуття від прослуховування та швидке переключення між режимами. Збільшений час автономної роботи, підтримка Wireless PowerShare і захист корпусу IPX7 дарують відчуття абсолютної свободи.

З Galaxy Buds Pro більше не потрібно регулювати гучність звуку, щоб контролювати навколишню ситуацію. На галасливій вулиці можна встановити високий рівень шумопоглинання, а в читальному залі знизити його до мінімуму. Внутрішні і зовнішні мікрофони відстежуватимуть навколишні шуми, щоб усунути до 99 % зовнішніх звуків.

4. XIAOMI MI AIR 2S – найчистіший бездротовий звук

Навушники Xiaomi Mi Air 2S – це ергономіка, стиль і бездоганне звучання в компактному бездротовому форматі. Вони побудовані на базі драйверів 14.2 мм, мають бінауральну синхронізацію, чудово показали себе в якості гарнітури. Мінімум перешкод при передачі сигналу за рахунок технології Bluetooth 5.0. Батарея з підтримкою заряду до 24 годин і бездротова зарядка.

Подачу звуку за допомогою технології бінауральної синхронізації забезпечує двоядерний чіп, який контролює сигнали, що надходять в обидва вуха. Таким чином виходить гармонійна звукова картинка без спотворень, реалістичний звук, максимум вражень від улюбленого аудіоконтенту. Об'ємний звук з точним позиціюванням – ідеально для сприйняття.

Кейс отримує живлення за рахунок бездротової і класичної зарядки. Він забезпечує повноцінний запас енергії для прослуховування музики до 24 годин. В основі кожного з навушників Xiaomi Mi Air 2S розташовується 14.2-міліметровий динамічний драйвер, що дозволяє звуку показати себе в наймасштабнішому вигляді: без втрати відтінків, з чітким звучанням, відсутністю шуму.

5. OPPO ENCO W11 – сенсорний контроль функцій

Створюючи нові повністю бездротові навушники Enco W11, компанія OPPO застосувала концепцію мінімалізму функціональності та кращої якості у всьому. Ці ультракомпактні навушники повноцінно реалізують себе у відтворенні музики, в телефонних розмовах, в емоційному супроводі занять спортом. 

Сучасні компоненти дозволяють гарнітурі довгий час працювати від акумуляторів, підтримувати якісне бездротове з'єднання з будь-яким джерелом сигналу по Bluetooth, а також мати захист від проникнення вологи.Весь бездротовий коннект Enco W11 грунтується на стандарті зв'язку Bluetooth 5.0. Цей покращений протокол забезпечує стабільне з'єднання гарнітури з джерелом звуку, дозволяє значно поліпшити якість переданого контенту і уникнути більшості видів перешкод.

6. GELIUS AIR AIRDOTS

Бездротові навушники Gelius Air Airdots – портативний аксесуар, який дарує свободу дій, не випадає під час ходьбі, бігу, занять спортом. Тому цей девайс дуже зручний, підходить до більшості сучасних смартфонів і є ефектним міксом мінімалістичного дизайну й передових технологій.

Gelius Air Airdots миттєво налаштовуються в один дотик, бездоганно відтворюють аудіо, автоматично з'єднуються з пристроями IOS і Android. 

Основні характеристики: 

  • інтерфейс передачі даних: версія Bluetooth: 5.0; 
  • діапазон частот навушників: 20-20000Гц; 
  • опір: 16 Ом; 
  • чутливість: 90 дБ; 
  • час зарядки: 1 година; 
  • час роботи: 3-4 години; 
  • радіус дії: 10-15 м; 
  • система активного шумозаглушення: немає; 
  • вага: 41 г.

7. BASEUS ENCOK TRUE WIRELESS EARPHONES W04 PRO

Навушники Baseus Encok TWS W04 Pro забезпечені модулем Bluetooth 5.0 і енергоефективним аудіочіпом. У кожен навушник вбудовано акумулятор ємністю 37 мАг, що дозволяє слухати музику до 5 годин без підзарядки. Крім цього, навушники отримали суперкомпактний і ультратонкий зарядний футляр з ємністю акумулятора в 400 мАг, отже футляр забезпечує до 4 циклів зарядки. Щоб зарядити батарею кейса від 0 до 100 відсотків знадобиться всього 1,5 години за допомогою роз'єму Type-C або 3 години засобом бездротової зарядки QI стандарту. На кейсі є LED-індикатори, за допомогою яких легко визначити рівень заряду.

Baseus Encok TWS W04 Pro пило- та вологозахищені (IP54) і завдяки вбудованому мікрофону їх можна використовувати в ролі гарнітури для смартфона. Підключення до пристрою здійснюється через Bluetooth версії 5.0 з радіусом дії 10 метрів. Завдяки динамікам з композитними мембранами, навушники забезпечують чисте і чітке Hi-Fi звучання з відмінними басами і виразними середніми частотами. 

8. GELIUS PRO REDDOTS. Максимум можливостей за розумну ціну

Виробник створив модель з сенсорним управлінням і хорошою ергономікою, яка демонструє автономність до 15 годин перегляду фільмів та 12 годин прослуховування музики (за умови дозарядки в кейсі). Завдяки цифровій індикації можна легко визначати, коли потрібна зарядка, а рівень пило- і вологозахисту IP54 дозволить не боятися примх погоди й насолоджуватися музикою в будь-яку погоду.

Навушники вирізняє чистота звучання у всьому звуковому діапазоні. Gelius Pro Reddots здатні якісно відтворити більшість музичних напрямків: від інструментального та живого джазу до енергійної електроніки.

9. GELIUS PRO CAPSULE 3

Навушники, що швидко заряджаються, відрізняються зручною конструкцією, популярним та впізнаваним дизайном. Мікрофон у навушниках ідеально вловлює голос, тож співрозмовник не пропустить важливих деталей розмови і буде чути ваш голос без тріску, шумів і просідання сигналу. 

Завдяки сенсорному управлінню, Gelius Pro Capsule 3 реагують на найменший дотик і точно виконують всі інструкції. Девайс дозволяє перемикати треки і відповідати на вхідні дзвінки, не витрачаючи час на пошук смартфона. Або викликати віртуального асистента (Siri, Google Assistant), щоб запланувати зустріч, додати пункт в список покупок, дізнатися погоду.

Навушники практично невагомі, дуже зручно сидять у вушній раковині, не спричиняють жодного дискомфорту від тривалого носіння. Gelius Pro Capsule 3 не лише практичний, але й один із найактуальніших аксесуарів на сьогодні.

10. XIAOMI MI TRUE WIRELESS EARBUDS (AIRDOTS)

Лівий і правий навушники цієї моделі повністю автономні. Вони комфортно і надійно закріплюються в вушній раковині. Достатньо вийняти навушники з кейса, щоб вони автоматично підключилися до останнього використовуваного пристрою. При поверненні навушників в гніздо док-станції почнеться підзарядка.

Обладнані мініатюрним корпусом, Xiaomi Redmi AirDots отримали максимальний динамік 7.2 мм, який чудово відтворює потужні баси і широкий діапазон середніх та високих частот. А інтелектуальна технологія шумозаглушення DSP прибирає сторонні шуми, щоб ніщо не заважало розмові. Ніяких звуків вулиці, голос у навушниках звучить чітко та голосно.

Сподіваємось наш детальний та емоційний огляд найпопулярніших TWS навушників надихнув і вас. В МТА наявні всі представлені моделі, а наші консультанти радо допоможуть обрати аксесуар, що найкраще підійде до вашого запиту і побажання. 

Саме час зануритись у яскраве звучання літа! 

 

Більше цікавого: “Політаємо? DJI Air 2S vs Mavic Air 2: хто кращий”

Було
цікаво?
2371 лайк
Кількість
перeглядів
7235 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2371 лайк
Кількість
перeглядів
7235 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном

    8599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном

    8599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods 2 White (MV7N2)

    4499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods 2 White (MV7N2)

    4499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds Pro Black вакуумні з мікрофоном

    5499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2s White TWS, вкладиші з мікрофоном

    1609 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2s White TWS, вкладиші з мікрофоном

    1609 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Oppo Enco W11 White вакуумні з мікрофоном

    799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Oppo Enco W11 White вакуумні з мікрофоном

    799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Air Airdots GA-001ELT White TWS, з мікрофоном

    947 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Baseus Encok W04 Pro Black True Wireless, вкладиші з мікрофоном

    1339 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Baseus Encok W04 Pro Black True Wireless, вкладиші з мікрофоном

    1339 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Pro Reddots GP-TWS010 Black

    699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Pro Capsule 3 White TWS, з мікрофоном

    357 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Pro Capsule 3 White TWS, з мікрофоном

    357 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Black TWS вакуумні з мікрофоном (ZBW4502GL/BHR4272GL)

    639 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!