Розділи

Нові преміальні навушники за доступною ціною

Нові преміальні навушники за доступною ціною

Максим Дущак
02.05.2023
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2150 лайків
Кількість
перeглядів
7469 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Нещодавно SONY випустила навушники середнього цінового сегмента. Мета – дати користувачам преміальний звук та останні технології за ціною набагато нижчою від флагманських моделей.

 

Чи вийшло це в знаменитої компанії?

 

Конструкція

 

Багато користувачів знають, що після кількох годин у накладних навушниках виникає невеликий дискомфорт. Але із Sony WH-CH720N такого не буде. Виробник обладнав їх м'якою верхньою накладкою та овальними амбушюрами, які повністю закривають вуха та мають поворотну конструкцію.

Передбачені 3 кнопки для керування треками та окрема кнопка для увімкнення/вимкнення ANC. Дуже зручно, адже не потрібно діставати телефон. На лівій чашці є кнопка живлення, і 2 роз’єма: USB-C та miniJack 3,5 мм для дротового підключення.

 

Звук

 

Sony WH-CH720N отримали 30-міліметровий динамік – середній для накладних навушників. Є активне шумозаглушення (ANC), тому розмовляти та слухати музику максимально комфортно. До речі, для взаємодії з навколишнім світом навушники не потрібно знімати, досить просто увімкнути відповідний режим.

Sony WH-CH720N

На окрему увагу заслуговує технологія DSEE, вона підвищує якість стисненого звуку, наприклад MP3, за допомогою штучного інтелекту. В результаті навіть відносно поганий запис звучить краще. Доступно адаптивне керування звуком, за допомогою якого регулюється звуковий баланс і рівень шумоподавлення в залежності від оточення користувача.

Для розмов передбачена технологія Precise Voice Pickup з 5 мікрофонами та вдосконаленою обробкою звукового сигналу. Вона забезпечує чіткішу передачу інформації співрозмовнику під час спілкування.

 

Автономність та підключення

 

Розробники заявляють про автономність 50 годин без ANC та 35 годин із включеним шумозаглушенням. Підтримується швидке заряджання. Підключення забезпечує Bluetooth модуль версії 5,2 з підтримкою технології Google Fast Pair, тому навушники легко і швидко під'єднуються одночасно до двох пристроїв. Достатньо лише підійти на близьку відстань.

Sony WH-CH720N

Поки що Sony WH-CH720N доступні тільки в Індії й коштують 10 000 рупій (трохи більше 100 доларів). З кольорів доступні чорний, синій та білий.

Було
цікаво?
2150 лайків
Кількість
перeглядів
7469 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2150 лайків
Кількість
перeглядів
7469 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!