Розділи

Нарешті відбулася велика презентація Xiaomi: китайці знову всіх здивували

Нарешті відбулася велика презентація Xiaomi: китайці знову всіх здивували

Максим Дущак
30.12.2022
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3786 лайків
Кількість
перeглядів
8903 перегляди
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

27 грудня 2022 року відбулася глобальна презентація Xiaomi. Крім нових смартфонів, на ній були представлені смарт-годинник, фітнес-браслет та навушники.

 

Все у стилі бренду – функціонально, стильно та недорого. Ми вже розібралися у всіх деталях нових гаджетів і готові поділитись найцікавішим.

 

Redmi Watch 3

 

Модель отримала збільшений екран з діагоналлю 1,75” та щільністю пікселів 341 PPI. Завдяки сучасній AMOLED матриці, картинка буде більш контрастною, з широкими кутами огляду та рівномірним підсвічуванням. Пікової яскравості, 600 ніт, вистачить навіть при сонячному дні. Частота оновлення стандартна – 60 Гц. Дизайн дуже схожий на знамениті Apple Watch, така ж форма з плоскими гранями. Є лише одна фізична кнопка збоку.

Redmi Watch 3 витримує занурення під воду до 50 метрів із тиском до 5 атм. Завдяки збільшеному акумулятору годинник може працювати близько 12 днів на одному заряді. І це з активним моніторингом сатурації та пульсометром.

Смарт-годинник Redmi Watch 3

Розробники обладнали пристрій функцією Always-On Display із більш ніж 200 унікальними циферблатами. Вбудовані датчики підтримують 121 тренувальний режим, тому заняття спортом будуть ще ефективнішими. Система навігації представлена датчиками GNSS та GPS.

За допомогою Redmi Watch 3 можна відповідати на дзвінки, що надходять на смартфон через Bluetooth. Вони мають мікрофон із системою шумоподавлення, динамік та NFC.

Заявлена ціна – 72 долари. Годинник буде доступний у чорному та білому кольорах, а за 10 доларів можна буде отримати додатковий набір з 3-х ремінців.

 

Redmi Band 2

 

Цей новий пристрій ще більше розмив і без того тонкі межі між смарт-годинником та фітнес-браслетами. Порівняно з попередньою версією, дисплей став більшим на 76% і становить 1,47”. Є вологозахист ступеня IP67.

Дзвонити з фітнес-браслету не вийде, зате він вимірює сатурацію, частоту серцебиття та відстежує менструальні цикли у дівчат. Є понад 30 спортивних режимів та понад 100 унікальних циферблатів.

Розробники заявляють, що акумулятора вистачає на 6 днів при активному використанні всіх датчиків і майже на 14 днів у звичайному режимі.

Фітнес-браслет Redmi Band 2

Redmi Band 2 має стандартний силіконовий ремінець шириною 10 мм і вагою 15 г. Загальна вага моделі – 149 г, тому вона практично не відчувається на зап'ястя.

Купити браслет можна буде за ціною від 24 доларів. Доступно 6 кольорів: два відтінки зеленого, рожеве золото, чорний, блакитний та білий.

 

Redmi Buds 4 Lite

 

Навушники позиціоновані переважно для молоді, якій подобаються яскраві кольори. Активне шумозаглушення відсутнє, зате шум пригнічується під час розмови по телефону. Навушники дуже компактні й важать лише 3,9 грама. Усередині знаходиться 12-міліметровий драйвер із батареєю на 35 мАг.

Розробники обладнали Redmi Buds 4 Lite захистом від пилу та вологи на рівні IP54. Плавати в них, звичайно, не вийде, але гуляти під легким дощем – можна. З'єднання забезпечує Bluetooth 5.3.

Навушники Redmi Buds 4 Lite

Самі навушники працюють до 5 годин, але ще 20 годин додає зарядний кейс із батареєю на 320 мАг.

Початкова ціна становить лише 20 доларів. Купити модель можна в білому, чорному, салатовому та оранжевому кольорах. Кейс салатових навушників ззовні чорний.

Коли нові гаджети можна буде купити в Україні – поки що невідомо. Але ми обіцяємо тримати вас у курсі, тож підписуйтесь на наш дайджест новин.

Було
цікаво?
3786 лайків
Кількість
перeглядів
8903 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3786 лайків
Кількість
перeглядів
8903 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!