Розділи

Найновіші Apple Watch: огляд 2022

Найновіші Apple Watch: огляд 2022

Олена Калинчук
02.11.2022
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3952 лайки
Кількість
перeглядів
11755 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Восени 2022 року Apple презентувала дату виходу нових Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra, Apple Watch SE 2

 

Класичний модельний ряд як кількісно, ​​так і якісно поповнився. Ми готові докладно розповісти про всі нові просунуті смарт-годинники. Адже з'явилося ще більше можливостей відстеження стану здоров'я, спортивного функціоналу, опцій безпеки. Розумний годинник Apple, як і iPhone, тепер ще більш досконалий, що, власне, й обіцяли всі популярні чутки.

Apple Watch Series 8

 

Apple Watch Series 8

 

Основні технічні характеристики, які демонструє Apple Watch Series 8, мають такі оновлення:

  • Два варіанти діагоналі – 45 мм та 41 мм,
  • Фронтальне скляне покриття дисплея з надміцними властивостями та захистом від тріщин, подряпин, сколів,
  • Високий рівень захисту від пилу – IP6X,
  • Водозахищеність. Витримає занурення на глибину до 50 метрів,
  • Дисплей Retina, який постійно увімкнений,
  • Вимірювання рівня кисню в крові,
  • Повідомлення про критичні показники пульсу, нерегулярну роботу серця,
  • Опція екстреного виклику допомоги,
  • Новий показник, який стежить за температурою тіла,
  • Контроль та оцінка жіночого циклу,
  • Анонсована функція відстеження падінь та аварій,
  • Вбудований компас
  • Висотомір, що тепер працює постійно.
  • Інноваційна нова зарядка: на 33% швидша, ніж на годинниках попередніх поколінь watch.
Apple Watch Series 8

Які технічні нововведення найбільше обговорюються? Датчик температури, з орієнтацією на контроль здоров'я жінок, опція crash detection, знижене енергоспоживання й нова пропозиція послуги міжнародного роумінгу.

 

Дизайн та ергономічне рішення

 

Візуально дизайн нового покоління Apple watch не демонструє відчутних змін. Дисплей так само має невеликі рамки і вже звичне розташування кнопки. Обтічна форма гладкого корпусу – трендова фішка нового яблучного гаджета.

Apple Watch Series 8

Остання 8 версія Епл Вотч виглядає дорого та якісно. Це не звичайний фітнес-трекер, а дійсно статусний аксесуар з розширеним функціоналом і впізнаваним стилем. Головним оновленням дизайну 2002 стали нові відтінки корпусу. 

Впевнено можна сказати, що Apple Watch визначилися зі своїм ідеальним виглядом і загалом дотримуються його. Апгрейд новинок більше спрямований на внутрішнє вдосконалення. Про це і зробимо огляд далі.

 

Датчик вимірювання температури

 

Всі нові смарт-годинники Apple отримали додатковий функціонал, який відстежує температуру тіла. Він розташований під екраном та на нижній панелі для максимального наближення до шкіри. Захищений від впливу довкілля, тож у компанії відзначають високу точність отриманих даних.

Apple Watch Series 8

Людина зможе контролювати всі температурні показники та порівнювати, як вони змінюються залежно від різних факторів. Ретроспективну оцінку стрибків температури використовує програма Health на iphone. Це важливо для якісного контролю жіночого здоров'я. Записи температури зберігаються в програмі та захищені конфіденційним доступом. Без пароля, Touch ID або Face ID отримати доступ до інформації не вдасться.

 

Час автономної роботи

 

Ми розраховували, що продуктивність останньої серії смарт Apple Watch зросте. Однак цього не сталося. У Купертіно залишили час автономної роботи на рівні 36 годин. Але слід врахувати значне розширення функціоналу, що потребує додаткової енергії. Зважаючи на це, півтора дні – непогана автономність. Плюс до цього, виник новий спеціальний режим енергозбереження.

Apple Watch Series 8

 

Функція відстеження аварій та збоїв

 

Спеціальний режим визначає ситуацію, якщо користувач потрапив у аварію. Все спрацьовує автоматично і годинник відправляє сигнал про допомогу у всі екстрені служби, надає дані про локацію потерпілого.

Розробники кажуть, що ця нова функція побудована на роботі нових відслідковувачів руху, тривісного гіроскопа та удосконаленого акселерометра. Компанія наголошує, що саме цей акселерометр G-force дозволяє новому Apple Watch виявляти наслідки аварії. Він спрацьовує понад 3000 разів на секунду і вимірює рух у 4 рази швидше. Такі надзвичайні можливості дозволяють вчасно відчути момент удару та кваліфікувати його силу.

Алгоритм зазначеної функції було відпрацьовано та протестовано протягом 1 мільйона годин водіння автомобіля. Його запрограмовано на точне розпізнавання пристроями даних про автомобільні аварії.

Apple Watch Series 8

 

Додаткові цікаві можливості

 

Серед інших нових функцій Apple Watch: міжнародний роумінг і знижене енергоспоживання, що дає користувачеві 36 годин використання гаджета при повному заряді. Проте активація режиму економії дещо обмежує функціонал. Доведеться вимикати всі функції, які не є критично необхідними: постійну роботу екрану, автоматичний контроль спортивних тренувань і т.д.

 

Останні Apple Watch: вартість

 

Apple Watch Series 8 вже доступний на сайті МТА у нових кольорах корпусу Midnight, Starlight, Silver та Product Red. Ціна стартує від 19 799 грн за версію Apple Watch Series 8Gps 41mm Midnight Aluminium Case With White Sport Band.

 

   
Apple Watch Series 8 Ціна
APPLE WATCH SERIES 8 GPS 45MM RED 20 299 грн
APPLE WATCH SERIES 8 GPS 41MM SILVER 19 699 грн
APPLE WATCH SERIES 8 GPS 45MM MIDNIGHT 20 499 грн
APPLE WATCH SERIES 8 GPS 41MM MIDNIGHT 19 699 грн

 

Apple Watch SE 2

 

Ця модель теж відноситься до Епл вотч найновіших. Модель SE оснащена тим же процесором, що і Series 8. Вона доступна для замовлення у всіх кольорах (Silver, Midnight та Starlight). Перевага, яка додає популярності – нижча ціна.

Apple Watch SE 2 МТА

 

Apple Watch Ultra

 

Модель, що випромінює футуристичну сміливість. Apple Watch Ultra створили спеціально під спортивну сферу застосування. Годинник має розширену автономність. Відрізняється за своїм дизайном, новою конструкцією, рівнем захисту, розміром.

Apple Watch Ultra

Схоже, компанія обрала курс створення особливо витривалої та захищеної лінійки розумних годинників. Адже нова модель Apple Watch демонструє найкращі характеристики з різних поглядів та досліджень.

 

Корпус та дисплей

 

Корпус Apple Watch створений з аерокосмічного титану та металу природного кольору. Смарт-годинник міцний, витривалий, захищений від впливу екстремальних впливів погоди та зовнішнього середовища. Корпус Apple Watch не схильний до корозії і має сучасний презентабельний візуал.

Сертифікація MIL-STD 810H і IP6X означає, що з цим новим гаджетом можна пірнати на глибину до 100 метрів, він витримає тиск і не пропустить вологу всередину. Apple Watch – водостійкий смарт-годинник за стандартом WR-100. Має функцію автоматичного глибиноміру. Він також сертифікований EN13319, отже це справжній портативний комп'ютер для підводного плавання.

Apple Watch Ultra

Діагональ дисплея тут – 49 мм. Це набагато більше, ніж в інших Apple Watch. У режимі заняття спортом на великому екрані можна розмістити 7 зон інформації. Виглядає монументально та дуже стильно. Але враховуйте, що саме цей новий аксесуар краще підходить для більших зап'ясть.

Дисплей Retina LTPO OLED має плоску форму та виготовлений із міцного сапфірового скла. Є підтримка опції always on display. Роздільна здатність 410х502, яскравість – до 2000 ніт. Параметр яскравості дисплея Apple Watch можна регулювати вручну, адже за замовчуванням він не встановлений максимум.

  1. Зайдіть у Налаштування,
  2. Прокрутіть вниз, до рядка Екран та яскравість,
  3. Клацніть на сонечко – яскравість стане максимальною. Натиснувши на зелені смужки, ви можете налаштувати потрібний рівень. Автоматичне регулювання яскравості в Apple Watch не передбачено.

 

Автономність

 

Приємно, що у Apple Watch Ultra цей показник удвічі більший, ніж у Series 8 та SE. Упродовж 36 годин гаджет може повноцінно виконувати свої завдання на одному заряді. А режим енергозбереження продовжує тривалість роботи до 60 годин. І це неймовірно з огляду на широкий функціонал.

Apple Watch Ultra

Енергоефективність – корисна фішка операційної системи watchOS 9. Відключивши всі неактуальні, у певний момент функції можна довше використовувати пристрій без підзарядки.

 

Що ще нового?

 

  • Розумний компас. Він зберігає всі ваші позначки та маркери пройденого шляху. Опція Backtrack призначена для того, щоб ви могли відстежити свій подоланий маршрут і повернутися на початкову позицію або будь-який із зазначених маркерів. GPS з багатьма діапазонами. Точність його навігації – найкраща серед усіх нових моделей Apple Watch.
  • Action Button – фізична кнопка управління Apple Watch. Виконує свої завдання залежно від програми, якою ви користуєтеся. Можна зробити для неї окремі налаштування в разі необхідності.
  • Сирена. Видає сигнал на 86 дБ, який чути в радіусі 180 метрів навколо. Це життєво необхідна функція під час екстремальних гірських сходжень, в ситуаціях травмування, сходження лавини тощо. Допомагає визначати перебування людини, яка кличе на допомогу.
  • Гучний динамік та новий удосконалений мікрофон, що не втрачають якості роботи навіть у вітряному середовищі.
  • Нічний режим. У темний час доби зручніше перемикатися на червоно-чорний інтерфейс.
  • Ексклюзивна лінійка нових змінних ремінців Apple Watch. Вони створені спеціально під різні ситуації та типи активностей: пробіжки, тренування, водні види спорту тощо.
  • Витривалість та стійкість до температурних впливів. AW Ultra 2022 продовжує стабільно працювати при екстремальних температурах від –20 до +55°C. З ним можна з упевненістю долати пустелі та підкорювати снігові вершини.
Apple Watch Ultra

 

Популярні питання

 

1. Чи варто купити Apple Watch найновіші?

Це найцікавіша пропозиція годинників від Apple. Оновлено функції контролю самопочуття, спортивної ефективності, зв'язку WI-FI, екстриму, активного відпочинку та просто якісного дозвілля. Це цікавить нових користувачів. Тим більше, що є великий вибір розмірів, стилів, кольорів і можливостей.

2. Чим відрізняються Apple Watch 8, SE 2 від Apple Watch 7?

Візуально версії дуже схожі. Але внутрішньо і функціонально нова Apple Watch Series 8 перевершує попередницю. Все завдяки датчику, який визначає збої та аварії; температурному контролю; кампанії відстеження жіночого здоров'я; удосконаленим технічним характеристикам. Важливою відмінністю є новий режим енергоефективності.

3. Чи є нові моделі в наявності в магазинах МТА?

Звісно. Весь асортимент Apple, включаючи останню серію Apple Watch, є в магазинах нашої мережі.

 

Можете приміряти, протестувати і поставити запитання продавцям. Або замовити гаджет онлайн на mta.ua

Було
цікаво?
3952 лайки
Кількість
перeглядів
11755 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3952 лайки
Кількість
перeглядів
11755 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch Series 8 GPS 45mm Red Aluminium Case with Red Sport Band (MNP43)

    20999 ₴ 17599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch Series 8 GPS 41mm Silver Aluminium Case with White Sport Band S/M (MP6K3)

    17999 ₴ 13699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch Series 8 GPS 45mm Midnight Aluminum Case with Midnight Sport Band (MNP13)

    18999 ₴ 14399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch Series 8 GPS 41mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band (MNP53)

    17999 ₴ 13799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch SE 2 (2022) GPS 44mm Silver Aluminum Case with White Sport Band (MNK23)

    13699 ₴ 11999 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!