Розділи

Найкращі повербанки Xiaomi, які швидко заряджають будь-який смартфон

Найкращі повербанки Xiaomi, які швидко заряджають будь-який смартфон

Надія Кучинська
03.03.2023
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2133 лайки
Кількість
перeглядів
6802 перегляди

 

Хтось досі не вважає техніку Xiaomi конкурентом для корпорацій Apple або Samsung. Але насправді її пристрої також вражають 

 

Повербанки Xiaomi підходять до всіх відомих брендів та дозволяють користуватися гаджетами 24/7. Потужність, безпека та продуктивність – три якості зовнішніх акумуляторів корейців.

Додатковий акумулятор – справжній порятунок у ці непрості часи. Години без світла, інтернету та зв'язку заважають роботі, навчанню і звичайним справам. Завдяки повербанку легко й швидко заряджати смартфон, планшет, роутер і, навіть, ноутбук. У статті розглянемо найпродуктивніші моделі Xiaomi, і допоможемо визначитися, який підходить саме вам.

 

Xiaomi Pocket Edition

 

У повербанка невеликий розмір корпуса – 105 х 55,8 х 25,5 мм, а також відносно маленька вага – 212 г. Завдяки цьому, додатковий акумулятор комфортно тримати в долоні. Його зручно носити в невеличкій сумці на роботу, навчання, брати в подорожі.  

Пристрій підходить смартфонам з середньою місткістю батареї, бо ємність повербанка складає 10 000 мАг. Він здатен заряджати Redmi 5 Pro 2 рази, а iPhone 13 – 1,9 раза.

 

Повербанк-Xiaomi-Pocket-Edition

 

Завдяки портам USB-A та USB-C, легко заряджати декілька пристроїв одночасно. Вихідна потужність одного роз'єму – до 33 Вт, а вхідна – до 22,5 Вт максимум. Це забезпечує продуктивну, надійну та безпечну роботу гаджета.

Двостороння швидка зарядка здійснюється за допомогою зарядних кабелів Type-C і Type-A, які йдуть у комплекті.

Повербанк здатен заряджати не тільки смартфон, а й планшет, комутатор, ноутбук. Наприклад, він здатний підживити MacBook Pro. Для цього розробники вбудували чіп інтелектуальної ідентифікації. Він автоматично узгоджує вихідний та робочий струм різних типів пристроїв.

Літій-полімерний акумулятор повербанка заряджається за 3 години до 100%. Рівень визначається за допомогою 4 світлодіодних індикаторів.

 

Вихідна сила струму 3 А
Вихідна напруга 5V – 20V 
Вихідна потужність 33 Вт

 

Xiaomi Redmi

 

Портативна батарея сподобається тим, кому потрібно постійно мати потужне мобільне джерело заряду. Вона заряджає смартфон, планшет, смарт-годинник, фітнес-браслет. До акумулятора підключається ліхтарик і вентилятор.

 

Завдяки місткості у 20 000 мАг здатен заряджати до 3-4 разів планшет або смартфон.

 

Повербанк підтримує прискорену зарядку Qualcomm Quick Charge 3.0, яка працює в обидві сторони. Пристрій швидко віддає та відновлює енергію після її витрати. Наповненість батареї визначається за допомогою 4 світлодіодних індикаторів. 

Розмір корпуса складає 154 х 73.6 х 27.3 мм, вага пристрою – 480 г. На відміну від попереднього, гаджет неможливо назвати маленьким. Зате у нього гарний захист від механічних пошкоджень. 

 

Додатковий-акумулятор-Xiaomi-Redmi

 

Завдяки літій-полімерному акумулятору, пристрій має високу продуктивність і витрачає оптимальну кількість енергії. Уникаючи, таким чином, нестабільних показників струму й напруги, які приводять до перегрівів, перезаряду, замикання. 

 

У пристрої є мікрострумовий режим, який дозволяє безпечно заряджати невеликі девайси:

  • ліхтарик;
  • фітнес-трекер;
  • смарт-годинник;
  • Bluetooth-гарнітуру.

Показники струму не перезаряджають гаджети, подаючи тільки необхідний заряд.

 

У панель слотів вживили вхідні порти MicroUSB і USB Type-C, а також 2 вихідні – Type-A. Це дозволяє одночасно заряджати телефон і планшет, або відновлювати енергію самого акумулятора.

 

Вихідна сила струму 1,5 А – 2,4 А
Вихідна напруга 5V – 12V 
Вихідна потужність 18 Вт

 

Xiaomi Mi Black

 

Це комплексне розв'язання вашої проблеми із зарядкою. Цей продуктивний додатковий акумулятор має великий обсяг енергії – 20 000 мАг. Він здатен заряджати смартфон, планшет, портативну ігрову консоль і навіть ноутбук.

 

Об'єм батареї, порт Type-C та інтелектуальна сумісність підходять для потужних сучасних моделей пристроїв, на кшталт MacBook Pro, Mi Notebook, Nintendo Switch.

 

Завдяки малопотужному режиму організує швидку та безпечну підзарядку бездротових навушників, фітнес-браслета, смарт-годинника. 

Для такої потужності, у батареї середні розміри – 153.5 х 73.5 х 27.5 мм, важить 430 г. Тому її зручно брати в дорогу та подорожі. Порт Type-C і три роз’єми Type-A дозволяють одночасно заряджати 3 пристрої, одним з яких може стати ноутбук. Вражає, правда ж?

Type-C підтримує двосторонню швидку зарядку – батарея заповнюється до 100% лише за 4,5 години.

 

Повербанк-Xiaomi-Mi-Black

 

Новітні мікросхеми, чутливі датчики допомагають швидко й безпечно підзаряджати пристрій, а також забезпечують стабільну роботу.

 

Акумулятор захищений від:

  • високих температур;
  • перенапруги;
  • короткого замикання;
  • перезаряджання;
  • перерозряджання.

 

Цей прилад можна спокійно залишати надовго на підзарядці, не переймаючись за знос батареї. Є індикатор рівня заряду для контролю.

Мінімалістичний дизайн, двостороннє покриття під кераміку, обтічна форма, роблять повербанк симпатичним та приємним на дотик.

 

Максимальна вхідна потужність 45 Вт
Максимальна вихідна  50 Вт
Вхідна сила струму 5 А

 

Xiaomi ZMi QB818 MINI

 

Зовнішній акумулятор відрізняється від інших моделей компактними розмірами та вагою – всього 98,5 х 50,2 х 26,25 мм і 202 г. Завдяки цьому повербанк вміщається в рюкзак, сумку та кишеню. При цьому потужність пристрою не поступається Pocket Edition.

Батарею легко брати із собою на прогулянку, навчання, роботу та у подорож. Це великий плюс, бо без доступу до розетки пристрій може вимкнутися у несподівану мить. 

 

Повербанк-Xiaomi-ZMi-QB818-MINI

 

Корпус виконано з пластику ABS, кольору фіолетового градієнта, з вживленими портами Type-C і Type-A. Стильний дизайн сподобається як дівчатам, так і хлопцям. 

 

Батарея з ємністю 10 000 мАг здатна заряджати 2 потужних пристрої одночасно, наприклад, телефон і планшет.

 

А завдяки підтримці заряджання малим струмом, повербанк ідеально підходить для фітнес-браслета, розумного годинника, Bluetooth-гарнітури.

 

Корейські розробники передбачили захист акумулятора від:

  • перегріву;
  • короткого замикання;
  • перезаряджання.

 

Повністю повербанк заряджається за 2,7 години, що дозволяє комфортно користуватися ним при віялових відключеннях світла, блекаутах, у тривалих поїздках. Рівень заряду відстежується за допомогою світлодіодних індикаторів.

 

Вихідна напруга 5 В
Максимальна вихідна потужність 30 Вт
Вихідна сила струму 3 А

 

Xiaomi Mi 3 Blue

 

Завдяки компактному розміру у 147.8 х 73.2 х 15.3 мм, додатковий акумулятор поміщається у сумку та рюкзак будь-якого розміру. Він сподобається мандрівникам та людям з активною життєвою позицією. Вага у 288 грамів стане додатковою перевагою. 

Корпус зроблений із міцного металевого сплаву, тож захищений від механічних пошкоджень, ударів, падінь.

 

Батарея безпечна у використанні – їй не загрожує:

  • коротке замикання;
  • перегрів;
  • перевантаження.

 

Пристрій підтримує швидку зарядку для всіх моделей девайсів.

 

Повербанк-Xiaomi-Mi-3-Blue

 

Повербанк оснащений портами USB – 2 х Type-A, MicroUSB і Type-C. Це дає змогу швидко й безпечно заряджати два пристрої одночасно або заряджати сам акумулятор. Використання ж одного порту збільшує вихідну потужність до 22.5 Вт.

 

Завдяки місткості у 10 000 мАг акумулятор здатен заряджати; 

  • смартфон;
  • планшет;
  • колонку;
  • "розумний" годинник;
  • фітнес-браслет; 
  • роутер;
  • ліхтарик;
  • бездротові навушники. 

 

Для низькострумних пристроїв переведіть Xiaomi Mi в спеціальний режим зарядки – натисніть двічі кнопку для перевірки рівня заряду поряд зі світлодіодами. Це забезпечує тривалий термін служби батареї.

Користуйтеся гаджетами 24/7 і не відчувайте дефіциту енергії.

 

Вихідна напруга 5-12 В
Максимальна вихідна  22,5 Вт
Вихідна сила струму 1.67, 2.25, 2.23 А

 

Xiaomi Mi 3 Quick Charge White

 

Цей варіант компактного повербанка підходить для власників енергомісткої техніки. Її можна назвати найкрутішою серед усіх моделей. Додатковий акумулятор має комфортний розмір для тримання у долоні – 154.5 x 72.3 x 38.9 мм. У цього пристрою найбільша вага, порівняно з попередніми – 656 г. Це зумовлено великою місткістю літій-іонної батареї – 30 000 мАг

 

Повербанк-Xiaomi-Mi-3-Quick-Charge

 

Повербанк чудово підходить для підзарядки як слабкострумових, так і потужних девайсів:

  • смарт-годинника;
  • фітнес-трекера;
  • роутера;
  • колонки;
  • планшета;
  • смартфона;
  • ігрової консолі;
  • ноутбука.

 

У зарядного пристрою декілька USB-портів для підключення – два Type-A, один Type-C, microUSB. Завдяки функції  швидкої зарядки, здатен за декілька годин повністю відновити батарею 3 гаджетів. 

Xiaomi Mi Power Bank 3 заряджається на потужності 30 Вт за 7,5 годин. При повному заряді здатен заповнити батареї Xiaomi Mi 10 або Redmi K30 Pro на 100% 4,5 раза.

 

Вихідна напруга 5-12 В
Максимальна вихідна напруга 18 Вт
Вихідна сила струму 3 А

 

Xiaomi Mi Power Bank 3

 

Бренд Xiaomi розробив одну з найфункціональніших та найпотужніших моделей повербанка Mi PowerBank – v3 Super. Цей пристрій сумісний з усіма видами гаджетів – від ліхтарика до лептопа. Для найменших девайсів навіть є режим зниженого струму. 

У пристрою стандартні розміри корпусу – 153.5 x 73.5 x 27.5 мм, а вага становить 440 г. Повербанк відчувається в руці, але його все ще комфортно тримати. Це великий плюс, бо гаджет можна брати на роботу, у подорожі, відпустки. 

 

Повербанк-Xiaomi-Mi-Power-Bank-3

 

В модулі розмістили 3 роз'єми – два USB-А та один USB-C, а також microUSB. Висока ємність у 20 000 мАг дозволяє заряджати 3 пристрої одночасно – більше не потрібно обирати найважливіший. 

Він витримає кілька повних зарядів смартфона або планшета. А також може підживити ноутбук, на кшталт MacBook Pro 16. Цей портативний акумулятор врятує, якщо ви опинитеся далеко від розетки з розрядженим гаджетом.

Повербанк вражає показником максимальної потужності – він видає 50 Вт. Пристрій підтримує протокол Xiaomi Super Flash, Qualcomm QC3.0 та Power Delivery 3.0, завдяки яким відбувається надшвидка зарядка.

 

Для підзарядки смартфона Xiaomi Mi 9 на 100%  потрібно лише 48 хвилин. На наш погляд, це дуже оперативно.

 

Акумулятор-Xiaomi-Mi-Power-Bank-3

 

Великим плюсом є сумісність повербанка з усіма популярними моделями смартфонів і планшетів: Xiaomi, iPhone, Samsung, HTC, Google, Blackberry. До того ж Xiaomi v3 Super заряджає лептопи MacBook Pro, Mi Notebook Air, Dell XPS, HUAWEI MateBook.

 

9 рівнів захисту дозволяють не тільки швидко, а й безпечно відновлювати заряд у пристрої. Повербанк захищений від:

  • перегріву;
  • замикання;
  • перезаряджання;
  • надвисокої напруги;
  • розрядки.

 

Тому можете не хвилюватися за власні найважливіші та потужні девайси, без яких не проходить жодний день.

 

Вихідна напруга 5-12 В
Максимальна вихідна  50 Вт
Вихідна сила струму 1.5, 2, 2.4 А

 

Висновок

 

Ми розглянули 7 найпродуктивніших моделей повербанків Xiaomi. Обирайте той, який підходить під ваш стиль, цілі та задачі. 

 

Якщо вам потрібно заряджати декілька потужних пристроїв, на кшталт ноутбука та ігрової консолі, обирайте такі повербанки.

  1. Mi 3 Quick Charge White.
  2. Mi Power Bank 3.
  3. Mi Black.
  4. Xiaomi Redmi.

 

Якщо потрібно заряджати одну-дві моделі смартфона або планшета, вам вистачить:

  • Xiaomi Pocket Edition;
  • ZMi QB818 MINI;
  • Mi 3 Blue.

 

Який би вибір ви не зробили, вся продуктова лінійка популярного південнокорейського виробника Xiaomi, вразить вас потужністю, надійністю та безпекою.

Було
цікаво?
2133 лайки
Кількість
перeглядів
6802 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2133 лайки
Кількість
перeглядів
6802 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Xiaomi Pocket Edition 10000mAh Ivory White 33W

    1349 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Apple iPhone 13 256GB Starlight

    36999 ₴ 31599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Xiaomi Redmi PB 20000mAh Black 18W

    749 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Xiaomi Mi PB 50W 20000mAh Black (BHR5121GL)

    2499 ₴ 1449 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Xiaomi Mi PB 50W 20000mAh Black (BHR5121GL)

    2499 ₴ 1449 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор ZMI QB818 Mini 10000mAh 30W Purple

    1899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Xiaomi Mi Power Bank 3 10000mAh Blue PB100DZM (BHR5079CN) 22.5W

    659 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Додатковий акумулятор Xiaomi Mi 3 30000mAh Quick Charge White (PB3018ZM)

    1499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Xiaomi Mi Power Bank 3 20000mAh Black (PB2050ZM/VXN4289CN) 50W

    1399 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!