Розділи

Найшвидший монітор у світі існує: Asus розширила лінійку інноваційних дисплеїв

Найшвидший монітор у світі існує: Asus розширила лінійку інноваційних дисплеїв

Максим Дущак
10.01.2023
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2218 лайків
Кількість
перeглядів
7504 перегляди
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

В Asus представили найшвидший дисплей у світі. Він оновлюється з частотою 540 Гц, що на 8% швидше за найближчого конкурента Alienware AW2524H і більш ніж у 3 рази швидше за стандартні монітори. 

 

ROG Swift Pro PG248QP перетворює анімацію на більш реалістичну та плавну. Щоб досягти такого результату, бренд пішов на низку хитрощів. Ми вже про все дізналися.

 

Характеристики нового ROG Swift Pro PG248QP

 

Новинка буде особливо цікава геймерам, для яких швидкість відгуку й оновлення екрана важливіші навіть за чіткість зображення. Монітор отримав 24-дюймову матрицю E-TN з роздільною здатністю Full HD і охопленням 90% кольорів. Підтримується NVIDIA G-SYNC, порти HDMI 2.0 і DisplayPort 1.4. Вбудований цифро-аналоговий перетворювач ESS гарантує нульову затримку звуку, даючи змогу моментально реагувати на всі дії противника. 

Ще одна новинка від Asus – монітор PG27AQDM з діагоналлю 27" і частотою оновлення 240 Гц. Це перша модель бренду з OLED матрицею і роздільною здатністю 2560x1440. Монітор охоплює рекордні 99% колірного простору DCI-P3, має антивідблискове покриття та покращене охолодження. Пікова яскравість – 1000 ніт, а швидкість відгуку – 0,3 мс. 

Обидва монітори з'являться в магазинах навесні 2023 року, ціни поки не анонсовані. 

 

Які ще монітори випускає Asus 

 

Компанія широко відома своїми ноутбуками, персональними комп'ютерами, мережевим обладнанням, а віднедавна ще й смартфонами. Але сучасні монітори – візитна картка Asus. Вони чудово поєднують функціональність, стиль і доступну ціну. Існує кілька основних серій моніторів Asus, кожна з яких орієнтована на конкретні завдання. Розповімо трохи про них. 

 

Ігрові 

 

У 2012 році компанія першою розробила геймерський монітор із частотою оновлення 144 Гц. А всього пару років тому випустила інноваційний дисплей з форматом 1440р і підтримкою NVIDIA G-SYNC. Технологія гарантує плавний ігровий процес, без розривів і мерехтіння картинки. Все тому, що відеодисплей підлаштовується під частоту кадрів. 

Компанія намагається майже щороку випускати моделі для геймерів, постійно покращуючи їхні характеристики.   

 

TUF Gaming

 

Теж геймерські монітори, які більше підходять для змагань. Вони поєднують у собі набір професійних функцій та доступну ціну. Моделі цієї серії забезпечують значну конкурентну перевагу на полі битв. Вони довговічні та легко витримують високі навантаження. 

 

ProArt

 

Дисплеї серії ProArt мають найсучасніші технології для професійної роботи з візуальним контентом. Вони підсвічуються за допомогою крихітних світлодіодів і мають OLED матрицю з глибшим чорним кольором, високою контрастністю та широкими кутами огляду. Монітори ProArt також обладнані технологією Smart HDR, яка покращує деталізацію кольорів та їхню насиченість. В результаті, картинка виглядає максимально реалістично, що сприяє створенню справжніх шедеврів у сфері графіки та дизайну.

 

ZenScreen

 

Серія компактних моніторів, які легко встановлюються в будь-якому місці та можуть використовуватися як для роботи, так і для розваг. Завдяки невеликій вазі та тонкому корпусу, їх зручно брати з собою для презентації поза офісом, наприклад. Сенсорний екран розпізнає до 10 торкань одночасно, а вбудований акумулятор забезпечує близько 5 годин автономності.

 

Eye Care

 

Дисплеї цієї серії вважаються найбезпечнішими для очей, навіть при тривалому використанні. У них відсутнє мерехтіння, а фільтрація синього світла має 4 рівні, які можна встановити в меню монітора. Для приглушення мерехтіння використовується технологія динамічної зміни рівня яскравості підсвічування. Eye Care – ідеальний варіант для офісної роботи, який має найбільшу кількість сертифікатів TÜV Rheinland. 

 

Сенсорні монітори

 

Поєднують у собі високу якість картинки, широкі можливості для під'єднання, ергономічність і сенсорний інтерфейс. Монітори цієї серії здатні одночасно опрацьовувати до 10 торкань, що робить їх ідеальним варіантом взаємодії зі складними програмами. 

 

Монітори для бізнесу

 

Мають усе для роботи та комунікації. Вбудована веб-камера, мікрофон і стереодинаміки – це ідеальний варіант для проведення відеоконференцій. IPS матриця забезпечує широкі кути огляду, насичені кольори та максимальну чіткість картинки. Завдяки функціональній підставці, положення дисплея можна регулювати.

Які монітори зацікавили вас найбільше? Діліться в коментарях. І не забудьте підписатися на наш новинний дайджест, адже у світі технологій щодня відбувається багато цікавого. 

Було
цікаво?
2218 лайків
Кількість
перeглядів
7504 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2218 лайків
Кількість
перeглядів
7504 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!