Розділи

На сторожі конфіденційності: захисна плівка з “антишпигунським” ефектом

На сторожі конфіденційності: захисна плівка з “антишпигунським” ефектом

Олена Калинчук
08.06.2021
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3861 лайк
Кількість
перeглядів
9261 перегляд

 

Сьогодні розповімо про гучну новинку серед гідрогелевих плівок, яка ідеально покриває екран будь-якого гаджета й окрім основного – захисного – призначення, має секретну опцію.

 

Ракурс має значення

 

Особисте має залишатись особистим. Творці універсальної захисної плівки PRIVACY знають, як важливо зберігати екран не тільки від пошкоджень, але і від сторонніх очей. Тож вони створили технологію, яка дозволяє бачити інформацію на дисплеї лише під прямим кутом огляду. Якщо ж змінити ракурс (аби підглянути) – побачите просто суцільний чорний екран. Ось такі чудеса!

Функція особливо актуальна для людей, яким часто доводиться працювати або спілкуватися в людних місцях. Захистивши свій гаджет антишпигунською плівкою, можна спокійно користуватись ним у громадському місці, офісі чи транспорті – вкрасти вашу геніальну ідею або прочитати переписку не зможе ніхто.

 

Особливості інноваційної плівки

 

Гідрогелева плівка виготовлена з полімерного матеріалу та характеризується високою міцністю, тому здатна захистити екран гаджета від подряпин, потертостей, незначних ударів. При цьому протектор не спотворює кольори та зберігає чутливість екрану.

Антишпигунська плівка забезпечує чітке зображення навіть у сонячний день. А покриття противідблиску – на 55 % надійніше захищає очі від навантаження і втоми під час щоденної взаємодії з гаджетом. Плівка стійка до дії ультрафіолету та володіє високою зносостійкістю для тривалої експлуатації. 

Однією із важливих специфікацій цього аксесуару є те, що гідрогель надійно прилягає до екрану та не тріскає, тому можна бути певним, що плівка точно не відклеїться від країв уже через кілька місяців.  

Самовідновлення поверхні – характерна особливість, якою не володіють звичайні плівки та скло. Властивість до відновлення полягає у здатності цього матеріалу стягуватися, регенеруючи захисну поверхню – незначні подряпини зникають упродовж доби. А завдяки олеофобному шару, на плівці не залишаються сліди від пальців, тож і догляд за нею не вимагає особливих зусиль. 

Окрема плюшка – відсутність проблем із “бульбашками” повітря під покриттям. Навіть якщо така ситуація виникла, достатньо злегка підняти плівку та обережно приклеїти її на місце. Проте, можна й нічого не робити – протягом доби бульбашка зникне самостійно. 

Зняти гідрогелеву антишпигунську плівку з екрану нескладно. Треба припідняти один край нігтем та потягнути за нього, на дисплеї не залишиться жодних слідів. 

 

12 переваг плівки-антишпигуна

 

  • Якісний захист.
  • Стійкість до механічних пошкоджень.
  • Функція самовідновлення.
  • Прозорість, яка не впливає на кольоропередачу.
  • Збереження чутливості екрану.
  • Захист від відбитків пальців на поверхні.
  • Легко наклеїти та просто зняти з екрану.  
  • Не виділяє шкідливих речовин, тому є абсолютно безпечною.
  • Довговічність.
  • Приємні тактильні відчуття.
  • Можливість захисту екрану, задньої панелі та камери пристрою.
  • Доступна ціна.

 

Де купити новинку

 

Захисна універсальна гідрогелева плівка PRIVACY ексклюзивно присутня в магазинах мережі МУЛЬТИМЕDІА та на сайті МТА

У нас можна підібрати антишпигунський протектор на будь-яку модель смартфона та легко перетворити його в секретний інструмент у стилі “агента 007 під прикриттям”. 

Було
цікаво?
3861 лайк
Кількість
перeглядів
9261 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3861 лайк
Кількість
перeглядів
9261 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Захисна плівка Hydrogel Privacy Transparent гідрогелева (антишпигун)

    375 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Захисна плівка Hydrogel Privacy Transparent гідрогелева (антишпигун)

    375 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!