Розділи

Мобільні оператори: переваги міграції на контракт

Мобільні оператори: переваги міграції на контракт

Олена Калинчук
10.08.2021
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3289 лайків
Кількість
перeглядів
8486 переглядів

 

Рішення стати абонентом контрактного тарифного плану спадає на думку людям, які шукають нові мобільні можливості і корисні послуги за вигідними умовами. Часто втілення в життя цієї продуктивної думки відкладається “на потім” – щоб знайти вільний час, детально розібратися з пропозиціями, вивчити деталі та обрати прозорі переваги контракту. 

 

Наша стаття-лайфхак допоможе закрити ваші потенційні гештальти з цього питання. Розповімо про контрактні форми обслуговування від Київстар і класні пропозиції для клієнтів. Деякі фішки навіть для нас стали приємною несподіванкою.

 

Спілкуйтеся зараз – платіть потім

 

Серед переваг контрактної форми обслуговування, за яку її обирають клієнти:  

  • вигідний пакет послуг з безлімітним мобільним інтернетом на календарний місяць – з тарифами Smart+, Smart Business та Smart Business+;
  • домашній інтернет в подарунок. Це можливість заощадити до 2000 грн на рік;
  • можливість користуватися всіма послугами у цьому місяці, а сплачувати у наступному.

Контрактні абоненти можуть мати на одному рахунку декілька номерів, що вигідно для оплати та управління послугами всієї родини. 

І, звісно, в них вищий рівень захисту  номера та SIM-карти, адже всі операції може здійснювати лише ідентифікований власник. Це особливо актуально, якщо до номера прив’язано онлайн-банкінг, профілі в соціальних мережах тощо.

 

Планування витрат

 

Оператор врахував основні моменти, які сприяють зручності контролю й плануванню витрат. Перша плата на місяць для абонентів, які підключили тарифи Smart, Smart+, Smart Max – складає лише 100 грн. Якщо ви раптом забули поповнити рахунок, можете зробити це пізніше, навіть наступного місяця. Немає жодних переплат і можна стабільно залишатись на зв’язку. 

Починаючи з другого місяця, абонентська плата нараховується щодня рівними частинами. Це означає, що поповнювати рахунок можна в зручний час і не вносити всю суму за місяць одним платежем. Слід пам’ятати, один календарний місяць, за умовами контракту – дорівнює передплаті на 28 днів.

 

Щасливий номер і додаткові sim-карти

 

В межах одного договору ви можете розширити сферу власного застосування тарифу і замовити ще: SIM для планшета, SIM для другого телефона, SIM для пристроїв.

Для коду 067 можна безкоштовно обрати собі ідеальну цифрову комбінацію номера. Крім усіх перелічених “плюшок” абоненти, отримують від 120 до 3000 хвилин на інші мережі (включно з міськими номерами) та пріоритетне обслуговування колцентром. 

А тепер про найцікавіше! Підключити контрактну форму обслуговування від Київстар можна в магазинах МУЛЬТИМЕDІА.

Купуєте смартфон – і одразу ж отримуєте вигідний мобільний тариф. Ми працюємо для того, щоб такі важливі покупки були максимально комфортними для вас.

 

Більше цікавого: "Як залишатися на зв’язку в будь-якій точці світу: переваги eSIM для туристів"

 

Було
цікаво?
3289 лайків
Кількість
перeглядів
8486 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3289 лайків
Кількість
перeглядів
8486 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Стартовий пакет Київстар Контракт/Заміна SIM

    110 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Стартовий пакет Київстар Контракт/Заміна SIM

    110 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!