Розділи

ТОП 10: найкращий павербанк на думку фахівців MTA

ТОП 10: найкращий павербанк на думку фахівців MTA

Олена Калинчук
08.10.2022
10 хв
14.02.2024
Було
цікаво?
48358 лайків
Кількість
перeглядів
68267 переглядів

 

Портативний зовнішній акумулятор став необхідним аксесуаром наших часів. Це “розетка в кишені”, що дозволяє у будь-якій ситуації залишатися на зв’язку. Ми створили новий ТОП 2023 року – з надійними брендами та ефективними характеристиками на всі випадки життя.

 

Мобільні гаджети потребують періодичного заряджання. А якщо ми подорожуємо чи не маємо доступу до електромережі? Хороший Power bank відмінно вирішує таку проблему. Він зручний у використанні. Елементи живлення зібрані у компактному корпусі. А широкий асортимент дозволяє вибрати модель не тільки за функціоналом, а й за успішним зовнішнім виконанням. 

Давайте визначимо Power bank, який має найкращі характеристики в нашій добірці і за якими критеріями слід вибирати його в 2022 році.

 

Хороші павербанки: принцип роботи і технічні можливості

 

Зовнішні акумулятори відрізняються типом елементів живлення, ємністю батареї, кількістю портів USB, розмірами, дизайном корпусу. Але головне те, як вони справляються зі своєю ключовою роллю - заряджання телефону, планшета, навігатора, навушників або іншої сумісної техніки. 

 

Хороші павербанки 2022

 

Усі павербанки оснащені елементами живлення за двома технологіями:

  1. Li-Ion (літій-іонні). У цих Power bank немає так званого “ефекту пам’яті”. Тобто, їх не обов’язково весь час заряджати на 100%. Вони не починають через це витрачати заряд швидше. Повербанк, оснащений літій-іонними елементами живлення, відомий своєю відмінною автономністю. Кількість циклів зарядки сягає 500-1000.
  2. Li-Pol (літій-полімерні). Більш досконала технологія. Застосування твердого електроліту робить ці повербанки компактними і тонкими. За аналогічної ємності, акумулятор займатиме менше місця. Але такі моделі більш чутливі до низьких температур. Якщо вони охолоджуються, заряд втрачається швидше. Літій-полімерні повербанки розраховані приблизно на 800 циклів зарядки. Їх оснащують універсальними роз’ємами: USB, Type-C і micro, Lightning. 

 

ТОП павербанків від МТА

 

Купити якісний бюджетний повербанк не є найскладнішим завданням. Багато брендів пропонують в каталозі асортимент надійних зовнішніх акумуляторів, які змагаються між собою в потужності, витривалості, функціональності підзарядки, популярності бренду.

Зарядні пристрої мають відмінний захист від перегріву, стрибків струму, перезаряду. У деякі наші товари Power bank вбудований ліхтарик, є можливість кріплення на вертикальній поверхні, інші інші додаткові “плюшки”.

 

Ми обрали для вас топ 10 power bank. Та вже поспішаємо розповісти усі деталі

 

Baseus Bipow 20000 mAh

 

Зовнішній акумулятор із суттєвим об'ємом. З ним ви впевнено почуватиметеся в будь-якій ситуації, гаджети можна буде зарядити вчасно.

Крім класичної зарядки через кабель USB, у Baseus Bipow є функція бездротового стандарту QI, підтримка швидкого заряджання Quick Charge 3.0 та Power Delivery з потужністю 20 Вт. Декілька портів USB c дозволяють одночасно підключати 3 пристрої. А дисплей на передній панелі відображатиме поточний рівень заряду батареї.

 

Baseus Magnetic Wireless 10000 mAh

 

Tel1 SLIM 12000 mAh

 

Цей павербанк оснащено технологією IC Protector, яка надійно захищає його від перезаряду та короткого замикання

А ще він справді класно виглядає, витривалий і у міцному корпусі. Та ще й невеликий. І це зручно, тому що не потрібно багато місця в сумці носити акумулятор з собою.

Tel1 SLIM 12000 мAг швидко заряджає пристрої з високим споживанням енергії, наприклад, планшети, GPS-навігатори. Для цього передбачений кабель USB із наконечником micro-USB

 

Tel1 SLIM 12000 mAh

 

Baseus Mini Ja 30000mah

 

Стильнючий, елегантний, потужний та дуже функціональний. Цей павербанк може одночасно заряджати 3 пристрої. Підтримує найсучасніші стандарти прискореної зарядки. Оснащений кількома різними USB входами. Корпус міцний та стійкий до пошкоджень. А верхня текстурована панель оснащена спеціальним LED-екраном для контролю рівня заряду.

 

 

Voltronic Qc-60 60000mah

 

Цей повербанк може заряджати навіть ноутбук! Потужність 65 Вт, ємна батарея у поєднанні з привабливим візуалом однозначно говорять на користь Voltronic. 

Гаджет із швидкою зарядкою Quick Charge, дисплеєм, Power Delivery, вбудованими портами добре підійде для заряджання різної техніки. 

 

Baseus Mini S Bracket

 

Портативний акумулятор, який підтримує швидку зарядку. Зручно, що, незважаючи на невеликий розмір, виробник додав сюди три різні порти та LED екран. Повербанк компактний та дуже легкий, його можна носити навіть у кишені. 10 тис. мAг вистачає для того, щоб кілька разів повноцінно зарядити смартфон. Максимальна сила струму тут – 3 ампери. Дуже універсальний повербанк.

 

Павербанк Baseus Mini S Bracket

 

Voltronic з сонячною батареєю

 

Зовнішній зарядний пристрій, оснащений сонячною панеллю – Voltronic Ym-307tym Black 10000 Mah. Цей повербанк має ударостійкий корпус, сучасний вигляд та розширені можливості. Те, що він працює на сонячних батареях, уже саме собою інновація. А ще може виконувати роль LED-ліхтаря. Класна штука, одним словом. 

 

Voltronic Solar LIONPATTON 10000 mAh

 

Xiaomi Redmi Power Bank 

 

Повербанк із класичним функціоналом. У нього є входи USB, потужністю до 20W. Можна одночасно підключати два пристрої. Сам він відновлюється енергією через порти популярних стандартів microUSB та USB-С. Об'єм батареї 20000 mAh дозволить виконати кілька повних циклів зарядки.

Дизайн – мінімалістичний. А пластиковий корпус надійно захищений від механічних пошкоджень. Внутрішньо також є датчики, що не достукають перегріву й надмірного заряджання.

 

Xiaomi Redmi Power Bank

 

 Forever TB-100M White 10000 mah

 

Прямо дуже красивий візуально. Для прихильників естетики в дизайні гаджетів) 

У роботі пауер демонструє гідні характеристики: безпечно заряджає мобільні пристрої, має у комплекті кабель micro USB. Виробник позначає сумісність Forever TB-100M зі смартфонами, планшетами, ноутбуками, камерами, Apple Watch та іншими пристроями Apple.

 

Forever TB-100M White 10000 mah

 

Baseus Bipow Digital Display

 

Ефективний портативний павербанк. Є задача швидкої зарядки, яка значно заощаджує ваш час. А ємності 10 000 мАг цілком вистачає на щоденні завдання для смартфона. 

Окремо слід сказати про корпус, бо він створений з дуже міцного й надійного матеріалу. Конструктивно Baseus Bipow Digital Display лаконічний та строгий. Це приваблює багатьох користувачів.

 

Павербанк Baseus

 

Де купити кращий power bank

 

Ще більше якісних бюджетних пауербанків знайдете на сайті МТА. Якщо сумніваєтесь, що саме вам вибрати із наданого рейтингу товарів, звертайтесь до наших менеджерів за покупкою. Вони проконсультують і точно допоможуть у цьому.

 

Було
цікаво?
48358 лайків
Кількість
перeглядів
68267 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
48358 лайків
Кількість
перeглядів
68267 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Baseus Bipow Digital Display 20000mAh 15W Black (PPDML-J01)

    779 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Додатковий акумулятор Tel1 SLIM 12000MAH Black POWER BANK (+ 2 кабеля) 5W (Уцінений)

    999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Baseus Mini JA 30000mAh Black 15W (PPJAN-C01)

    999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Xiaomi Redmi Power Bank 20000mAh Black 18W

    1199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Forever TB-100M 10000mah White 5W

    599 ₴ 399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Baseus Bipow Digital Display Overseas Edition 10000mAh 15W Black (PPBD050001)

    999 ₴ 649 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!