Розділи

Кращі ноутбуки Asus у 2021 році: 5 топових моделей

Кращі ноутбуки Asus у 2021 році: 5 топових моделей

Олена Калинчук
28.04.2021
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
3444 лайки
Кількість
перeглядів
8827 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Asus – потужний гравець ринку ноутбуків, який пропонує розлогий асортимент цих портативних пристроїв.
Для максимально вдалої покупки, варто ретельно зважити цілі, для яких вам потрібен лептоп та вирішити скільки коштів ви готові на нього витратити. 
А ми вже підготували рейтинговий огляд кращих моделей від бренду Asus для вирішення будь-яких завдань.

 

Як вибрати ноутбук від Asus

Виробничі потужності цього бренду майже на 100% зосереджені на Тайвані. Це свідчить про високу якість збірки техніки. Модельний асортимент Asus охоплює як бюджетний, так і преміум-клас. Та основною перевагою бренду, яку цінують користувачі, є потужні технічні характеристики продукції.

 

Розмір екрана

 

Лінійка Asus містить варіанти і з 10-дюймовим екраном, і з 20-дюймовою діагоналлю. Вони відрізняються не лише фізичним розміром, але й ціною та якістю. Та найзатребуванішими моделями, які постійно користуються попитом, є ноутбуки з діагоналлю 15.6 дюйма бюджетного та найдорожчого сегментів.

 

Пам’ять

 

Від розміру жорсткого диска залежить кількість інформації, яку можна зберігати на ноутбуці та число доступних програм. Операційна система розміститься, максимум, на 35 Гб. Тож простору диска навіть на 500 Гб цілком вистачить для класичного застосування лептопа.

 

Оперативна пам’ять

 

Ця величина прямо впливає на швидкість роботи пристрою. Оперативна пам’ять зберігає всі тимчасові дані про роботу програм, якими оперує процесор. Більшість ноутбуків Asus використовують оперативну пам’ять DDR3 або DDR4. Її об’єм може коливатися від 4 Гб і не обмежуватись навіть 32 Гб в ігрових моделях.

 

Відеокарта

 

У ноутбуках Asus використовують як інтегровані, так і дискретні відеокарти різної вартості. Хоча бюджетні дискретні відеокарти у таких ноутбуках використовують нечасто, оскільки потужності інтегрованих цілком вистачає для виконання нескладних задач.

 

Розширення екрана

 

Параметр від якого залежить якість зображення на дисплеї. Він може демонструвати показник від 1366x768 до 2048x1080 пікселів.

 

Процесор

 

Навіть бюджетні процесори ноутбуків Asus завжди виявляли високу продуктивність. Найпоширенішою лінійкою є процесори Intel Core сьомого покоління. 

 

Призначення: кращі моделі у своїх сферах

 

Ноутбуки цього бренду можна використовувати для найрізноманітніших завдань:

  • Веб-серфінг. Бюджетна модель ASUS E410MA-EB268 дає хороші кути огляду, а її роздільна здатність 1920 X 1080 демонструє яскраву картинку на екрані. Інтегрована відеокарта та мінімальний показник оперативної пам’яті 4 Гб – не межа всіх мрій, проте у класичному застосуванні модель проявляє себе дуже вдало. 
  • Споживання мультимедійного контенту. ZENBOOK 13 UX333FLC – це мультимедійний ноутбук для повсякденного використання, який об'єднує в собі стильний дизайн із сучасними технологіями. Він пропонує користувачеві всю міць процесора Intel у поєднанні з дискретною відеокартою NVIDIA GeForce  та оперативною пам’яттю LPDDR3  обсягом до 16 ГБ. Для зберігання файлів він має два накопичувачі: високошвидкісний твердотільний і традиційний жорсткий диск великої місткості.
  • Навчання. ASUS VIVOBOOK S15 з матовим екраном та вбудованою відеокартою – популярний девайс для навчальних цілей. Його автономність складає 4 години, тому варто розраховувати заряд акумулятора у тривалих поїздках. Дизайн цього ноутбука передбачає різноманітність кольорового рішення, можна обрати як стримані, так і яскраві незвичайні моделі. Лептоп підтримує інтерфейси: USB-C 3.2 (Gen 1), USB-A 3.2 (Gen 1), два USB-A 2.0, HDMI, 3,5-мм аудиороз’єм, слот для microSD.
  • Робота. Недорога модель ASUS M509BA-EJ022, що відмінно справляється зі службовими завданнями. Вбудована відеокарта тягне офісні програми й додатки, фільми та прості ігри. Оперативна пам’ять не має значного обсягу, проте для інтернеті-пошуку, роботи з текстами і таблицями її більш ніж достатньо. Продумана ергономіка: повнорозмірна клавіатура ноутбука відрізняється міцною конструкцією і оптимальною глибиною ходу клавіш 1,4 мм.
  • Ігри. Сфера ігрових ноутбуків Asus активно розвивається. Варто звернути увагу на модель ZENBOOK 14  – тонка, потужна, із високошвидкісними матрицями. Чудово підійде як для завзятих геймерів, так і для дизайнерів, творців контенту та інших користувачів, які цінують високу продуктивність.

Наш інтернет-магазин пропонує ці та інші моделі сучасних лептопів від кращих виробників. А прогулянка каталогом товарів обов’язково надихне вас на покупку новенького гаджета.

 

Вам може бути цікаво: “ТОП-3 найдоступніших на ринку України смартфонів з кращими характеристиками

 

Було
цікаво?
3444 лайки
Кількість
перeглядів
8827 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3444 лайки
Кількість
перeглядів
8827 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!