Розділи

Перехід на 4G та комфортна заміна SIM-карти без втрати номера

Перехід на 4G та комфортна заміна SIM-карти без втрати номера

Олена Калинчук
19.07.2021
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3393 лайки
Кількість
перeглядів
8830 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Інтернет став невід’ємною частиною нашого життя. Ринок мобільного зв’язку невпинно розвивається і пропонує все більше актуальних можливостей для користувачів. На зміну третьому поколінню мереж прийшло покриття 4G.

Чим відрізняється мобільний інтернет четвертого покоління від попереднього, і як підключити його на своєму телефоні без втрати улюбленого номера?  Читайте далі у нашому гайді.

 

Чим 4G (LTE) кращий за 3G?

 

Четверте покоління мобільного зв'язку має декілька переваг перед 3G. Серед них:

  • висока швидкість передачі даних – максимальна швидкість передачі даних у 3G-мережі становить близько 42,2 Мбіт/с. За використання стандарту 4G (LTE) цей показник збільшується в рази й може досягати 700 Мбіт/с для завантаження даних і 90 Мбіт/с для передачі. З 4G можна спокійно дивитися відео, серіали та слухати музику онлайн, контент завантажується дуже швидко.
  • стабільність з’єднання – завдяки цьому користуватися інтернетом під час поїздок на автомобілі або в міському наземному транспорті набагато комфортніше. 
  • місткість мережі – характеристика, що визначає, скільки людей можуть користуватися зв'язком одночасно в одному місці. 4G демонструє у 2,5 рази меншу затримку під час завантаження фото-, відео-, аудіоматеріалів або онлайн-ігор. 
  • USIM-карти нового покоління – SIM-карти, що відкривають нові можливості для користувачів. Вони надійно захищені і використовують певний алгоритм аутентифікації абонента в мережі. 

 

Як замінити SIM-карту на 4G і зберегти свій номер 

 

Заміна SIM-карти – одна із популярних послуг в мережі МУЛЬТИМЕDІА

Звісно, можна ретельно зануритись у тему і здійснити алгоритм переходу на 4G власноруч. Проте куди приємніше провести час очікування в комфортній атмосфері магазину, тоді як професійні консультанти МТА якісно і швидко замінять сім-карту, збережуть ваш номер, перенесуть базу контактів. 

15,2 мільйона абонентів вже перейшли з 3G на 4G.  Заміна не вплине на ваші номери, тарифний план, абонентський стаж та підключені послуги. А завдяки SIM-карті нового покоління ви будете захищені від клонування й підключення до «піратської» мережі.

Ми пишаємось своїм сучасним сервісом та цінуємо час і побажання клієнтів – тож пропонуємо лише найкраще!

 

Більше цікавого: “На що здатна універсальна плівка Cut•Me Design Cover”

 

Було
цікаво?
3393 лайки
Кількість
перeглядів
8830 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3393 лайки
Кількість
перeглядів
8830 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Стартовий пакет Київстар Smart Sim

    65 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!