Розділи

Інтрига року: які новинки Apple продемонструє вже за декілька годин?

Інтрига року: які новинки Apple продемонструє вже за декілька годин?

Олена Калинчук
14.09.2021
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2680 лайків
Кількість
перeглядів
7871 перегляд
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Суть презентації Apple полягає в тому, щоб представляти новинки ексклюзивно. Бренд уже багато років свідомо уникає великих спільних заходів, вважаючи за краще влаштовувати власні 

 

Мабуть, найбільше фанати бренду чекають саме презентації нового "айфона". На думку деяких користувачів мережі, в постері-анонсі Apple використовувала колір Rose Gold, в який раніше вже фарбувала свої iPhone. Це може бути тонким натяком на оновлену відтінкову гаму.

 

Пряма трансляція

 

Є очікування, що Apple покаже чотири нові моделі смартфонів: iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Mini. 

 

Достовірної інформації про них поки відомо небагато, проте проаналізувавши креслення, інформацію від інсайдерів, можна передбачити технічні характеристики основної моделі:

  • зменшений "чубчик";
  • високопродуктивний процесор A15;
  • технологія розпізнавання відбитків Touch ID, вбудована в дисплей;
  • екран із частотою 120 ГЦ.

 

Подейкують, що нова лінійка iPhone отримає батареї на 15-20% більшої ємності, ніж попередні моделі. А ще – просунуту камеру з портретним режимом для відео та фільтрами, що працюють на базі штучного інтелекту. 

 

Apple Watch Series 7

 

Багато хто сподівається побачити на сьогоднішній презентації нові Apple Watch Series 7. Їх головна фішка – незвичайна форма. Вперше з часів Series 4, смарт-годинник Apple буде квадратним і стилістично схожим на смартфони. Передбачається, що корпус і рамки зроблять більш тонкими, а екран – збільшать до 41-45 мм.

Смарт-годинник може отримати вбудований датчик для вимірювання рівня цукру в крові – глюкометр. При цьому розробники співпрацюють з Rockley Photonics, яка розробила спеціальний датчик для проведення неінвазивних вимірювань. Можливо, пристрій скануватиме шкіру за допомогою променів певного кольору.

 

Air Pods 3

 

Кілька місяців тому в мережі з'явилися детальні зображення бездротових навушників, які дуже схожі на AirPods Pro, проте відрізняються більш короткими стрижнями й щільніше прилягають до вух. 

 

Як насправді все буде відбуватися і які сюрпризи підготували розробники в Купертіно можна лише здогадуватися. Тож очікуємо на презентацію з нетерпінням. 

Було
цікаво?
2680 лайків
Кількість
перeглядів
7871 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2680 лайків
Кількість
перeглядів
7871 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!