Розділи

GoPro презентувала камеру Hero 12 з підтримкою AirPods

GoPro презентувала камеру Hero 12 з підтримкою AirPods

Віталіна Чимчинська
11.09.2023
1 хв
03.10.2023
Було
цікаво?
2421 лайк
Кількість
перeглядів
10078 переглядів

Здавалося б чим може здивувати новинка GoPro Hero 12, адже її попередниця Hero 11 свого часу стала справжнім хітом.

 

Як виявилося, у виробників ще багато “козирів у рукаві”. Покращена автономність, підтримка Bluetooth, нові лінзи та сенсор – і це ще не все, що запропонує новинка від легендарної GoPro.

 

Нові можливості для відеозйомки

 

Дивувати так дивувати, вирішили виробники і покращили якість основної функції – відеозйомки. Екшн-камера тепер має роздільну здатність – 5,3К із частотою оновлення до 60 кадрів за секунду. Підтримує 4K-відео з частотою 120 кадрів за секунду та 2,7K з частотою 240 кадрів за секунду.

 

 

Особливість новинки – сенсор, за допомогою якого можна створювати відеоролики зі співвідношенням сторін 8:7 у всіх режимах зйомки. У камері також будуть оновлені лінзи – з гідрофобним покриттям, стійкістю від механічних пошкоджень та захистом від води, яких так не вистачало в GoPro Hero 11

 

Новинка GoPro Hero 12

 

Певне, виробники досліджували коментарі та відгуки користувачів, адже додали і модифіковану версію стабілізації HyperSmooth 6.0, разом з можливістю створення вертикальних роликів при горизонтальному положенні камери. На додачу до всього переліченого, отримаєте нові інструменти обробки та оновлені режими.

 

Оновлені режими GoPro Hero 12

 

Вражаюча автономність маленької екшн-камери

 

Час автономної роботи девайса збільшився практично вдвічі, якщо порівнювати новинку з попередницею. У режимі 5,3K 60FPS GoPro Hero 12 працюватиме близько 1 години 10 хвилин, а у FHD 30FPS – більше 2 годин.

 

Автономність GoPro Hero 12

 

Ще одне нововведення – підтримка пристроїв Bluetooth

 

Тепер до камери GoPro можна приєднати навушники та мікрофон, у яких є підтримка Bluetooth. До прикладу, всіма улюблені Apple AirPods

 

Підтримка Bluetooth GoPro Hero 12

 

Додатково девайс синхронізуватиметься по таймкоду, взаємодіючи з декількома GoPro та завантажуватиме відзнятий матеріал у хмарне сховище.

 

Аксесуари GoPro Hero 12

 

У комплекті до екшн-камери, отримаєте кріплення стандарту 1/4-20, яке дозволяє прикріплювати Hero 12 до різних аксесуарів.

Об’єктив Max Lens Mod 2.0 також приємно здивував. Виробник обіцяє, що у порівнянні з попереднім класичним об’єктивом, на 36% збільшиться кут огляду камери для широкоекранного відео та на 48% для вертикального.

 

Аксесуари GoPro Hero 12

 

Вже 13 вересня у користувачів буде можливість побачити GoPro Hero 12 та відчути всі її переваги в реальності. Щоб не відтягувати момент насолоди від нового формату відеозйомки – слідкуйте за появою новинки в МТА.

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
2421 лайк
Кількість
перeглядів
10078 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2421 лайк
Кількість
перeглядів
10078 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Екшн-камера GoPro HERO11 Black (CHDHX-111-RW)

    12399 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!