Розділи

Кишеньковий фотопринтер від Fujifilm: на що він здатний?

Кишеньковий фотопринтер від Fujifilm: на що він здатний?

Віталіна Чимчинська
04.07.2023
5 хв
04.09.2023
Було
цікаво?
2399 лайків
Кількість
перeглядів
9911 перегляд
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

Як круто, переглядаючи альбом, з посмішкою на обличчі згадувати яскраві події події та “поринати” у минуле знову. Саме для того, щоб закарбувати класні миті життя на фото, був створений фотопринтер Fujifilm. Завдяки маленькому розміру та простому використанню, він завжди стане в нагоді.

 

Швидкісний друк

 

Портативний фотопринтер може друкувати фото за декілька секунд. Для цього достатньо підключити його до смартфона за допомогою безкоштовного додатку instax mini Link. 

Також розробники подбали про можливість надрукувати улюблений момент з відео та друк декількох знімків одночасно. Без перерви, при повному заряді, гаджет друкує близько 100 зображень. 

 

Керування рухом

 

Фотопринтер Fujifilm має круту фішку – вбудовану функцію віддаленого керування зйомкою на телефон. Щоб зробити знімок – натисніть кнопку живлення на принтері. А щоб збільшити чи зменшити фото – нахиліть пристрій вперед або назад.

 

INSTAXAIR

 

Особливістю принтера є можливість писати або малювати у повітрі за допомогою світлодіодного світла. Щоб розпочати “політ” творчості, потрібно натиснути кнопку світлового малювання та почекати поки гаджет завібрує. Або можна малювати пальцем на екрані телефона за допомогою додатку instax mini Link. Є нагода записати відео як ви малюєте та поділитися ним у вигляді QR-коду (його можна отримати у програмі).

 

Якісні фото

 

Розробники подбали і про якість знімків. Режим “Instax-Rich Mode” допоможе роздрукувати зображення з насиченими кольорами, “Instax-Natural Mode” – у більш природній тональності.

 

Дизайн зображень 

 

Додатково до фото можна додавати ескізи або текст, а також створювати колажі. Є також 27 різних рамок, щоб зробити знімок ще цікавішим.

 

Тест на сумісність

 

Аби повеселитися, можете скористатися функцією “Довіритися долі”. Вона визначить, чи підходите ви зі своєю другою половинкою один одному).

 

Фотопринтер Fujifilm – не тільки про якісні фото та швидкий друк. Цей гаджет – знахідка для тих, хто любить колекціонувати “спогади на папері”. Крім того, він завжди буде під рукою, де б ви не були, очікуючи на можливість додати шарму вашим знімкам.

Було
цікаво?
2399 лайків
Кількість
перeглядів
9911 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2399 лайків
Кількість
перeглядів
9911 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Фотопринтер Fujifilm Instax Mini Link 2 Soft Pink (16767234)

    5599 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!