Розділи

Gelius – драйвовий і технологічний Lifestyle

Gelius – драйвовий і технологічний Lifestyle

Олена Калинчук
14.07.2021
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3746 лайків
Кількість
перeглядів
8588 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

Ми дуже любимо розповідати історії успіху. Тож сьогодні познайомимо вас із брендом, який з’явився на ринку всього три роки тому, проте вже завоював багато прихильників свого крутого продуктового портфеля. Мова піде про українського національного виробника – компанію Gelius. 

Амбітний бренд позиціонує себе у TOP-рейтингу сфери мобільних аксесуарів і гаджетів. А продукція Gelius випромінює молодіжну впевненість, швидкість, вишуканий дизайн, новації, практичність, надійність, захист. В цьому й розкривається впізнаваний почерк та технологічний стиль, який приваблює. 

Хітові новинки 2021

Gelius балансує між виразністю дизайну, новітніми технологіями, високою продуктивністю та доступною ціною. І варто похвалити його за успіхи у цьому напрямку.

Павербанки – портативна свобода

Повербанк Gelius 20000 MAH PRO EDGE 3 – це функціональна додаткова батарея, яка стане в нагоді у поїздках, на природі та в місцях, де немає доступу до джерела живлення, щоб зарядити гаджет. Корпус повербанка від Gelius мінімалістичний, створений з приємного на дотик алюмінієвого сплаву. Це дозволяє пристрою бути міцним і ударостійким. Зручність аксесуара обумовлена тим, що він може заряджати відразу кілька гаджетів, завдяки двом USB і одному Type-C гніздам. Ємність 9600 mAh дозволяє здійснювати кілька повних зарядок. 

Для поповнення ж енергією самої додаткової батареї передбачено входи Lighting, MicroUSB, Type-C. А Gelius Pro CoolMini 2 підтримує технологію швидкої зарядки Power Delivery (PD 4.0). Додатковою перевагою є грамотний розподіл струму для оптимального й безпечного заряджання. 

Навушники

Бездротові навушники Gelius Air Airdots – компактний портативний девайс, який дарує свободу. Звучить пафосно? Та більш влучно не скажеш. Навушники бездоганно відтворюють аудіо, не випадають під час ходьби, пробіжки, занять спортом. 

Air Airdots підходять до більшості сучасних смартфонів, автоматично з'єднуються з усіма пристроями IOS і Android і є стильним зручним аксесуаром. Ефектний мікс мінімалістичного дизайну і технологій – Gelius вміє подобатися.

 

Смарт-годинники

Gelius Pro GP-SW002 – аксесуар з безліччю функцій, крутим дизайном, потужними характеристики і зручним додатком. Цей пристрій від Gelius дозволяє відчувати свободу дій: тренуватися, стежити за самопочуттям, отримувати повідомлення зі смартфона, бути на стилі. Бренд пропонує кольори Black, Blue, Gold, Pink, змінні ремінці і більше 100 модифікацій дисплею. Watchfaces – абсолютна персоналізація.

Годинники Геліус моніторять серцевий ритм, рівень кисню в крові та інформують свого власника про його особисті досягнення (пройдену відстань, кількість кроків, витрачені калорії). 

 

Модель Neo Star Line отримала дисплей TFT 1,4 ', 320x320 з яскравою картинкою і чутливим сенсором. Збільшений розмір здатний вмістити всю необхідну інформацію й, водночас, бути мінімалістичним. Швидкісний процесор RTL8762CK в парі з оперативною пам'яттю 32 МБ демонструє миттєву реакцію і комфортну роботу навіть в інтенсивному режимі. Батарея ємністю 170 мАг забезпечує десятиденну роботу без підзарядки. А захист рівня IP68 виключає можливість потрапляння вологи у пристрій під час інтенсивних тренувань або прогулянок під дощем.  

Gelius PRO GP-SW005 (NEW GENERATION) – не має нічого зайвого. Великий дисплей, кнопка налаштувань на корпусі, ремінець класичної форми. Комплектація містить і змінний варіант ремінця. 

2021 рік став поштовхом у зростанні популярності товарної лінійки Gelius. Гаджети й аксесуари цієї компанії все більше приваблюють вимогливих любителів смарт-гаджетів. А долучитись до них дуже просто – заходьте на сайт МТА або в магазини мережі МУЛЬТИМЕDІА. Найкращі пропозиції вже на наших вітринах.

 

Більше цікавого: "Які AirPods популярні у 2021 році?"

Було
цікаво?
3746 лайків
Кількість
перeглядів
8588 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3746 лайків
Кількість
перeглядів
8588 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Gelius GP-PB20-210 20000mAh Dark Blue 20W Pro Edge

    899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Gelius GP-PB10-013 10000mAh Blue 37W Pro Edge

    799 ₴ 399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Додатковий акумулятор Gelius Pro CoolMini 2 GP-PB10-211 Blue 9600mAh

    999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Air Airdots GP-TWS001M White TWS, вкладиші з мікрофоном

    1339 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Pro Capsule 3 White TWS, з мікрофоном

    357 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW002 Forest Blue Neo Star Line

    1799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW002 Pink Neo Star Line

    1799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW005 NEW GENERATION Pink Gold (IPX7)

    1901 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!