Розділи

Фен Дайсон: огляд професійного догляду за волоссям вдома

Фен Дайсон: огляд професійного догляду за волоссям вдома

Надія Кучинська
08.05.2023
10 хв
06.07.2023
Було
цікаво?
3566 лайків
Кількість
перeглядів
10789 переглядів

 

Дім, сім'я, робота, саморозвиток... У дівчат достатньо турбот, щоб турбуватися ще й про тривале, незручне сушіння волосся. Фен Dyson позиціонує себе, як розв'язання наших проблем, але чи справді він такий крутий?

 

Наша чарівна контент-кріейторка Тетяна вирішила провести експеримент: чи дійсно такою гарною є ергономіка, безпека бренду і чи вартий Dyson своїх грошей. Читайте статтю з її особистими враженнями про фен Dyson.

 

Огляд фена Дайсон: розмір, вага, дизайн, температурні режими

 

Перукарі називають Dyson проривом у б'юті-індустрії. Адже фен допомагає дівчатам професійно доглядати за волоссям у домашніх умовах. В інтернеті зустрічається 1000+ захоплених відгуків про техніку Dyson, а популярні блогери постійно рекомендують її. Оцінка виробника від користувачів напрочуд висока, але ж на ринку легко можна знайти професійні моделі й дешевші.

Давайте розбиратися, в чому ж секрет.

 

Моє густе кучеряве волосся непросто укласти. Але такий крутий девайс просто зобов'язаний впоратися із завданням)

 

Модель Supersonic Hair Dryer виявилася компактною – всього 245 х 78 х 97 мм. Вона не займе багато місця в подорожах і під час переїздів.

 

Огляд-фена-Дайсон-основні-характеристики

 

Вага в 659 г практично не відчувається в долоні, бо мотор двигуна розміщений у ручці, а не в голові. Феном легко керувати, а рука не втомилася за 15 хвилин укладання.

Шнур живлення довжиною 2,8 м дає змогу з комфортом висушити волосся в будь-якому приміщенні, не турбуючись про відстань до розетки. Для порівняння, у побутових фенів довжина зазвичай не перевищує 1,8 м. Завдяки петлі для підвішування, техніку зручно розміщувати як вдома, так і в подорожі.

 

Фен-dyson-огляд-дизайну

 

Магнітні кріплення надійно утримують насадки на корпусі фена. Процес встановлення зайняв у мене реально 2 секунди. Завдяки магніту, насадки легко обертаються під час укладання.

На ручці фена розміщений фільтр з дрібнодисперсними отворами, через який всмоктується повітря. Рекомендую регулярно знімати та чистити його від пилу.

 

У фена Dyson чотири температурні режими:

  • 28° – холодне повітря;
  • 60° – дбайливе сушіння;
  • 80° – стандартне сушіння;
  • 100° – швидке сушіння волосся.

 

Дівчатам із прямими, тонкими локонами рекомендую рівень нагріву – 28°. А ось для свого густого, кучерявого волосся я вибрала режим 80-100°

 

Подача холодного повітря потрібна для фіксації зачіски після укладання. А в деяких моделей фена є ще корисна функція іонізації.

 

Кнопки-і-управління-феном-dyson

 

Дівчата обожнюють стильні речі, тому виробник випустив пристрій у сірому, синьому, чорному, помаранчевому та червоному кольорах. У дизайн фена додали різноколірні вставки, які радують око.

 

Фен Dyson огляд: ключові особливості

 

Хоч Dyson і не належить до професійних моделей, у нього шикарний функціонал. На мене справили враження такі можливості фена.

 

Зручне управління

Кнопки, що контролюють увімкнення, температуру, силу повітряного потоку, розташовані на задньому боці корпусу ручки. Є три точні налаштування швидкості, чотири температури нагріву. Вибір режиму потужності супроводжується білою світловою індикацією.

 

Фен-Дайсон-управління-режимами

 

Контрольований потік повітря

Стандартні фени подають занадто слабкий або сильний, неконтрольований потік. Фен Dyson потужніший на всіх режимах у кілька разів, як показало тестування. При цьому, на нього встановлена технологія, що контролює сталість тиску, швидкість подачі вихідного повітря. Концентрація становить 13 л на секунду, а ширина потоку – 27 мм. Це дало змогу швидко і ретельно висушити, укласти волосся.

 

Потужність-фена-dyson

 

Функція безпечного та ефективного укладання

Укладання під кутом 20° розгладжує лусочки волосся і сприяє їх кращому приляганню. Тому після сушіння мої локони не пушилися і блищали. Але для цього доводилося постійно тримати фен вертикально під кутом 90°.

 

Безпечна-укладка-фена-dyson

 

Видатна потужність

У фена Dyson потужність – 1600 Вт, як у класичних і дорожніх моделей. При цьому швидкість сушіння – вища у 2 рази.

 

У девайса – 3 режими потужності, які підсвічуються білим індикатором:

  • стандартний;
  • для дбайливого висушування;
  • для швидкого висушування, укладання волосся.

 

Режими-потужності-фена-dyson

 

Захист від перегрівання

Дівчатам знайомий дискомфорт від надто гарячого повітря – за відчуттями волосся і шкіра голови стають просто розпеченими. У випадку з феном Dyson такого не сталося, оскільки температурні сенсори контролюють і регулюють подачу 20 разів на секунду.

 

Локони залишилися ледь теплими навіть на максимальній потужності, а отже їхня структура не руйнується під час висушування.

 

Фен-Дайсон-температура-повітря

 

Безпека для волосся

Я більше не турбуюся про безпечну відстань і не боюся спалити пасма. Адже конструкція фена не вириває, не пошкоджує волоски, а також не засмічує захисну решітку.

Цьому сприяє технологія посилення повітря Air Multiplier. Дійсно, потік втягується знизу через отвори в ручці, прикриті знімним фільтром. Далі повітря проходить через порожнечі в круглому корпусі, формуючи потужний концентрований потік.

 

Фен-dyson-захищає-волосся-від-перегріву

 

Термобезпека

Навіть після тривалої роботи на максимальній температурі, я змогла зняти насадки голими руками.

 

Термобезпека-насадок-нафена-dyson

 

Відсутність вібрації

Мені знайома втома в руці після висушування волосся, яку викликає тривала вібрація. У фена Dyson такої проблеми не виявила.

Комфортний звук, порівняно з побутовими моделями

Фен не тихий, проте його шум абсолютно не дратує. При цьому, якщо ви чутливі до високих частот і ультразвуку, звук на першій потужності може здатися гучним.

Відсутність перегрівання

Під час 20-хвилинної роботи на максимумі пристрій не відключився, продовжуючи стабільно сушити голову. Температура не підвищилася. Корпус залишився холодним, як і до використання.

 

Я порівняла Dyson зі своїм звичайним феном, і дійшла висновку, що комфорт і швидкість сушіння локонів збільшилася у 2-3 рази

 

Ідеальна комплектація Dyson фен

 

Пакування Dyson – просто мрія перфекціоніста. У спеціальній валізці відводиться місце під фен і кожну насадку.

 

Комплектація-фена-dyson-огляд

 

Це не тільки візуально круто сприймається, а й захищає насадки, фен від механічних пошкоджень: ударів, потертостей, подряпин. Тому рекомендую зберігати і переміщати елементи тільки у валізці.

 

Для делікатного догляду за волоссям є 5 насадок

 

Огляд-на-фен-Дайсон-насадки

 

Розгладжувальна – для дбайливого висушування. Рекомендується дівчатам із чутливою шкірою голови та тонким, ослабленим волоссям. Фен з такою насадкою рівномірно, делікатно сушить кожен локон. На пасма подається тільки охолоджене повітря, при цьому час сушіння не збільшився. Результат – гладке волосся, яке не розлітається в різні боки.

Сумісна з моделями Supersonic, зокрема з Dyson HD07.

 

Розгладжувальна-насадка-на-фен-dyson

 

Для неслухняних локонів. Щітка використовується для укладання пухнастого волосся в ідеальну гладку зачіску.

Сумісна з усіма моделями фена Supersonic, зокрема з Dyson HD07.

 

Насадка-для-неслухняного-волосся-Дайсон

 

Гребінь для кучерявого, заплутаного волосся. Спеціальні зубчики біля основи делікатно розчісують і просушують пасма кучериків. У процесі волосся витягується, а укладка тримає форму довгий час. Щітка не рве волоски, м'яко розчісуючи кожен локон.

Сумісний з усіма моделями фена Supersonic, зокрема з Dyson Supersonic HD08.

Дифузор. Виглядає, як об'ємна чаша, яка подає м'який потік повітря на корені. Дифузор використовується для укладання і висушування локонів, а також надає волоссю максимального об'єму. Під час сушіння дифузором кучеряве волосся не плутається і зберігає свою форму. Додатково насадка прибирає "пухнастість" пасом, роблячи їх гладкими, блискучими та слухняними.

Сумісність у дифузора з моделями HD01, Dyson HD08, HD02, HD03, HD04.

 

Огляд-дифузора-дифузора-фена-Дайсон

 

Концентратор. Універсальна надтонка насадка, яка використовується для висушування всього об'єму волосся та окремих пасом. Концентратор спрямовує потік повітря в певний бік, випрямляючи й укладаючи волосся. Просушуючи пасма, не потрібно турбуватися про пошкодження інших локонів.

Сумісний з фенами HD01 Pro, HD02 Pro.

 

концентратор-на-фен-Дайсон

 

Перед покупкою важливо розуміти: фен допомагає створити стильний образ, але, все-таки, не зробить укладку замість вас

 

У комплекті також йде протиковзний килимок для фена, який перешкоджає падінню гаджета – турбота виробника неймовірно приємна.

 

Переваги та недоліки

 

➕ Плюси ➖ Мінуси
1. Ергономічність фена. 1. Шнур перекручується, оскільки немає шарнірного кріплення.
2. Якість конструкції: корпус не перегрівається, немає щілин. 2. Висока вартість фена.
3. Довжина шнура живлення.
4. Швидкість зміни насадок завдяки магнітним кріпленням.
5. Відсутня вібрація, сильний шум.
6. Легко, зручно тримати завдяки зміщенню центру ваги в ручку.
7. Швидка, дбайлива сушка.
8. Захищає волосся від перегріву.
9. Здорово розгладжує локони.
10. Не плутає після сушіння
11. Довготривале укладання.
12. 4 режими сушіння волосся і 3 параметри інтенсивності.
13. Іонізація локонів.
14. Не засмоктує, не ламає і не вириває волосся.
15. Продумана комплектація: 5 насадок + гумовий килимок.
 

 

Висновок

 

Я мега задоволена використанням фена Dyson)) Особливо вразили такі переваги, як потужність, ефективність, безпека. На мій погляд, гаджет повністю виправдовує витрачені кошти ?

 

Діліться в коментарях, чи думаєте також купити фен Dyson, як наша Тетяна? Або надаєте перевагу традиційним моделям?

Було
цікаво?
3566 лайків
Кількість
перeглядів
10789 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3566 лайків
Кількість
перeглядів
10789 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Фен Dyson HD07 Supersonic Hair Dryer Black Nickel (475202-01)

    15599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фен Dyson HD07 Supersonic Red Silver with Case (397704-01)

    21788 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фен Dyson HD07 Supersonic Limited Edition Vinca Blue Rose (426081-01)

    21399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фен Dyson Supersonic HD08 Copper Nickel

    18199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фен Dyson Supersonic HD08 Copper Nickel

    18199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фен Dyson Supersonic HD08 Prussian Copper Blue

    22899 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!