Розділи

EcoFlow DELTA 2 – де не обійтися без нової зарядної станції

EcoFlow DELTA 2 – де не обійтися без нової зарядної станції

Максим Дущак
27.09.2023
5 хв
22.05.2024
Було
цікаво?
1836 лайків
Кількість
перeглядів
11781 перегляд

 

Ні, ми не будемо перераховувати технічні характеристики EcoFlow DELTA 2. При необхідності ви і самі легко знайдете їх у каталозі МТА.

 

Набагато цікавіше поговорити про сфери, в яких без зарядної станції просто не обійтися. А також про неочевидні фішки та особливості моделі 👇

 

🎯 Живлення домашніх приладів

 

Ні, мова не про те, щоб просто підключити чайник чи мікрохвильову піч. За допомогою EcoFlow DELTA 2 можна створити резервне джерело живлення для всього будинку.

 

Дивіться, берете зарядну станцію, підключаєте до неї кілька фірмових батарей DELTA Max або DELTA 2 і отримуєте понад 5000 Вт·год ємності. Цього достатньо для всіх домашніх приладів і навіть системи опалення будинку.

Керувати станцією можна дистанційно за допомогою мобільного додатка. Це дозволяє, наприклад, увімкнути опалення будинку, щоб до вашого приходу температура вже була оптимальною.

EcoFlow DELTA 2 має рекордну швидкість зарядки – від 0 до 80% лише за 50 хвилин. Повна зарядка триватиме близько 80 хвилин. Станція має понад 3000 циклів зарядки/розрядки, чого вистачить більш ніж на 5 років активної експлуатації.

 

🎯 Пікнік на природі

 

Подалі від кам'яних джунглів та міської суєти, але з електрикою – EcoFlow DELTA 2 дозволяє провернути таке без проблем.

 

Дивіться, до станції одночасно можна підключати до 13 пристроїв, причому найрізноманітніших. Для цього вона має USB-порти на будь-який смак, гніздо прикурювача, стандартні розетки і навіть DC-роз'єм для підключення додаткової батареї.

1800 Вт вихідної потужності вистачає, щоби організувати підсвічування навколо намету, приготувати поїсти і зарядити потрібні гаджети. При необхідності можна навіть підключити невеликий холодильник. Эмності вистачає, щоб підживлювати його протягом 20 годин, а, наприклад, зарядити телефон можна більше 90 разів.

Але знаєте, що найцікавіше? Повністю зарядити EcoFlow DELTA 2 можна за допомогою сонячної панелі. Процес займає від 3 до 6 годин, залежно від погоди. І це реально круто, уявіть, скільки часу можна насолоджуватися природою.

 

🎯 Робота на об'єктах без електрики

 

Як користуватись інструментами на об'єктах, які не підключені до електрики? І знову EcoFlow DELTA 2 вирішує цю проблему.

 

До станції можна підключити:

  • електродриль;
  • лобзик;
  • перфоратор;
  • болгарку;
  • шуруповерт;
  • ланцюгову пилку і т.д.

Словом, підключайте все, що потрібно. Ємності достатньо, щоб, наприклад, працювати дрилем більше 3-х годин.

Перевантажити станцію не вийде. В її основі є спеціальний чіп, який стежить за напругою, силою струму, температурою та багатьма іншими показниками. Якщо підключити дуже багато інструментів, станція просто вимкнеться.

Фотографам EcoFlow теж знадобиться. Вона зарядить камеру, заживить світло і підтримуватиме роботу всієї необхідної периферії.

 

🎯 Живлення домашнього офісу

 

Якщо від кави під час блекауту ще можна відмовитись, то працювати потрібно постійно.

 

Так, станція може підтримувати роботу ноутбука, комп'ютера та Wi-Fi-роутера понад 10 годин. Але найкрутіше знаєте що? Її можна підключити до мережі в якості джерела безперебійного живлення. Якщо електрика раптово зникне, ви цього навіть не помітите – усі гаджети продовжать працювати без вимкнення.

Це точно врятує вас від зірваних дедлайнів та повторної роботи, яка не збереглася.

 

🎯 Автомобільна подорож

 

Якщо ви ще не пробували подорожувати автомобілем, то спробуйте :) А якщо вже подорожували, то знаєте, що автомобільного акумулятора часто не вистачає.

 

Зарядити телефон, організувати інтернет, приготувати поїсти, підключити освітлення – для цього підійде EcoFlow DELTA 2. Зрештою, можна підключити ноутбук і просто подивитися фільм у наметі.

Зарядна станція дуже компактна – удвічі менша за запаску, – тому не займає багато місця в багажнику автомобіля. А перенести її може навіть наш тендітний редактор Олена, причому однією рукою)

До речі, EcoFlow може стати невеликою "каністрою" для електрокара ☝

 

Сподобався огляд? А це ви ще не бачили наш рейтинг повербанків. Рекомендуємо заглянути)

 

Більше цікавого:

 

Було
цікаво?
1836 лайків
Кількість
перeглядів
11781 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1836 лайків
Кількість
перeглядів
11781 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Зарядна станція EcoFlow DELTA (EFDELTA1300-EU) Gray

    56999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зарядна станція EcoFlow DELTA (EFDELTA1300-EU) Gray

    56999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зарядна станція EcoFlow DELTA (EFDELTA1300-EU) Gray

    56999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зарядна станція EcoFlow DELTA (EFDELTA1300-EU) Gray

    56999 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!