Розділи

День Святого Валентина: топ подарунків для другої половинки

День Святого Валентина: топ подарунків для другої половинки

Олена Калинчук
10.02.2021
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
3536 лайків
Кількість
перeглядів
8964 перегляди

День Святого Валентина – особливе свято, яке відзначають у всіх куточках планети. Ніжне почуття кохання не має кордонів і меж. 

Закохані влаштовують своїм другим половинкам приємні сюрпризи, дарують  квіти, коштовності, приємні емоції, особливі погляди, щирі відчуття...  Незмінним атрибутом свята є шоколад і листівки-валентинки. Часто їх анонімно дарують дорогим людям, щоб освідчитись у своїх почуттях або виявити особливу увагу та прихильність.

Походження дня закоханих 

Свято символізує кохання, ніжність і теплі романтичні почуття. Його походження пов’язують із кількома легендами. Найвідомішою із них є оповідь про священика-лікаря, який жив у часи римського імператора Клавдія ІІ.

Правитель був жорстким і самовладним. Він прагнув створити найдієвішу у світі армію, тому ухвалив заборону для солдатів одружуватись та створювати сім’ї. Клавдій вважав, що справжній військовий не повинен розпорошувати увагу на думки про дружину, дітей, родинний побут. Закохані солдати намагалися всіляко обійти жорстоку заборону. Допомагав їм у цьому священик Валентин, який таємно вінчав усіх охочих. Та довго зберігати таємницю не вдалося. За свою доброту Валентин поплатився життям. 

З того часу 14 лютого стало днем звеличення сили справжнього кохання, яке не знає жодних перешкод.

Традиційні подарунки на 14 лютого

  1. Валентинка – традиційний символ свята.
  2. Парні кружки для чаю або кави.
  3. Ніжний лист з освідченням у коханні.
  4. Мішечок щастя з приємними побажаннями на кожен день.
  5. Календар, де відзначені важливі романтичні дати.
  6. Прикраси із внутрішнім гравіюванням.
  7. Маленька декоративна подушка.
  8. Шкіряний гаманець з фотографією всередині.
  9. Маршмелоу.
  10.  Подарунковий сертифікат на 10 бажань.

Що подарувати хлопцю на день Валентина?

Дівчата докладають багато зусиль, аби зробити цей день особливим для своєї другої половинки. Однак, обрати ідеальний подарунок буває непросто, навіть якщо характер і захоплення коханого добре відомі. 

Чоловіки – раціональні створіння. Навіть у максимально романтичних ситуаціях вони можуть надавати перевагу практичним подарункам. Тому вдалий сюрприз на День закоханих має резонувати із захопленнями хлопця, втілювати в собі його інтереси – щось таке неочікуване, але омріяне. Справжній ребус? Насправді, простий симбіоз позитивних емоцій та щирих почуттів здатні зробити День Святого Валентина незабутнім.

А з ідеями для подарунків ми радо допоможемо:

Гра Sony PS4 Cyberpunk 2077

Дівчатам подобаються круті “погані хлопці” і Кіберпанк – можливість перевтілитись у міського зірвиголову – хитрого, сильного, вигадливого, оснащеного імплантами найманця, що вперто підкорює Найт-Сіті. 

Ця рольова пригодницька гра захоплює динамічним сюжетом. Кожен вчинок гравця впливає на перебіг подій у величезному місті, змушує бути уважним і зосередженим на завданнях, дозволяє набувати вмілих навичок, прокачувати геймерську майстерність.

Безпровідні навушники з мікрофоном Xiaomi Redmi Air Dots 2

Компактні й функціональні навушники від Xiaomi мають так багато переваг, що дарувати їх коханому на День Святого Валентина можна цілком впевнено. Такий стильний аксесуар обов’язково сподобається: 

  • Бездоганна анатомічна будова вкладишів забезпечує їх надійну фіксацію; 
  • Спеціальний драйвер сприяє відтворенню різних типів частот і дає глибоке, якісне й детальне стереозвучання;
  • Вага пристрою дозволяє йому бути майже невагомим та комфортним для свого власника;
  • Air Dots 2 хизуються широким радіусом дії, енергоефективністю, підтримкою сучасного стандарту бездротового зв'язку Bluetooth 5.0;
  • Ергономічний стильний дизайн, просте керування і автономність до 14 годин – функціональні родзинки цієї моделі.

Геймпад Sony PlayStation 5 Dualsense

Безпровідний контролер здатний зробити гру ідеально чутливою та подарувати відчуття об'ємного занурення. Розробники удосконалили нове покоління геймпадів Sony PlayStation, додали аксесуарам функціоналу та осучаснили зовнішнє дизайн-рішення. 

Завдяки якісній тактильній віддачі Dualsense, гравці отримали ширший спектр відчуттів: звук тертя коліс, віддача під час стрільби та ін. Цікавим ноу-хау стало включення нової кнопки Create, яка дає можливість записувати ігровий процес та самостійно створювати цікавий контент. Геймпад оснащений вбудованою системою мікрофонів і не потребує додаткових гарнітур.

Електровикрутка Xiaomi Mijia Electric Screwdriver Black

Серія смарт-інструментів від компанії Mijia оцінена престижною нагородою у сфері промислового дизайну. Такий чоловічий подарунок актуальний у різних життєвих ситуаціях. Інструмент має стильний і міцний пластиковий корпус. Доповнюють комплектацію 12 сталевих гвинтових біт і спеціальна подовжувальна планка. Автономність електровикрутки забезпечує вбудований бездротовий акумулятор, що заряджається через порт USB Type C.

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5

Фітнес-трекер – пристрій, оснащений системою датчиків, що аналізують інформацію щодо життєдіяльності людини. Такий оригінальний “розумний помічник” щохвилини стежить за станом здоров’я свого власника, сповіщає його про результати і, навіть, пропонує корисні поради.

Xiaomi Mi Band 5 – популярний трекер з 1.1-дюймовим сенсорним OLED-дисплеєм, пульсометром і відмінним рівнем захисту від вологи. 5 лінійка фітнес-гаджетів від Xiaomi завоювала шалену популярність завдяки ідеальному співвідношенню функціоналу та ціни. Повноцінну роботу браслета забезпечує його синхронізація з мобільним додатком Mi Fit. 

Що подарувати дівчині на день Валентина?

14 лютого дівчата чекають романтичних сюрпризів від своїх чоловіків. А ніжним створінням буває так складно догодити... 

На щастя, існує безліч трендових милих, але крутих речей для закоханих красунь. Найпопулярніші із них опинились у нашому топі: 

Смарт-годинник Apple Watch Sport Band

Популярний розумний годинник. Він виглядає сучасно та характеризує свою власницю як активну й цілеспрямовану людину, що піклується про здоров’я, займається спортом, цікавиться трендовими гаджетами й добре розбирається у світі крутих технологій. 

Apple Watch, окрім задоволення стильових побажань дівчини, є корисним аксесуаром: точно відстежує параметри фізичної активності, відображає карти, фотографії, запускає додатки. Зняття вимірів проводиться за допомогою оптоелектроніки і передається на з'єднаний із гаджетом смартфон.

М'яка іграшка Melissa&Doug Ведмідь Тарасик

Плюшевий пухнастик – класика у сфері романтичних подарунків. Хто як не м'який, затишний, милий ведмедик, найкраще продемонструє дівчині тепло, любов і ніжність?

Електронна книга Amazon Kindle

Amazon Kindle – лідер на ринку електронних книг. Цей стильний і зручний гаджет відомого бренду фантастично автономний, він демонструє здатність працювати впродовж 8 тижнів. Особливістю книги є відчуття її “паперовості” під час читання. Такого ефекту розробники досягли з допомогою технології “електронного чорнила” і спеціальної підсвітки, що нагадує світло настільної лампи.

Додатковий акумулятор 10000 mAh Xiaomi Mi Power Bank 3 

Мобільний телефон – справжній віртуальний світ його власниці. Він об’єднує собою спілкування, розваги, роботу, навчання, знайомства, творчість та багато інших сфер. Проте активність у застосуванні смартфона може розрядити його у найневідповідніший момент. Аби відчувати себе спокійно й незалежно, можна придбати повербанк – мастхев для активних користувачів гаджетів. Mi Power Bank 3 має вихідну потужність 18 Вт і може протриматись дуже довго. Дизайн цього пристрою класичний і невигадливий, проте він дозволить вашим розумним гаджетам працювати максимально довго, зберігаючи автономність.

Безпровідна колонка JBL Go 3

Портативна акустична колонка – аксесуар, популярний серед дівчат, які обожнюють активний відпочинок та гучну музику. Динамік смартфона не завжди може впоратись із завданням створити яскраву музичну атмосферу. А от компактна, надійна і потужна безпровідна колонка JBL Go 3 створена саме для таких ситуацій.

Девайс виконано у стильному дизайні з 12 варіантами відтінків. Текстурований корпус має найвищий індекс захисту від пилу й вологи. Тривалість автономної роботи колонки складає 5 годин завдяки чудовій ємності акумулятора. А підключення до джерела цифрового сигналу здійснюється за допомогою технології Bluetooth 5.1 та працює на відстані до 10 м.

Як створити романтичну атмосферу вдома? 

Запорукою вдалого свята для закоханих є романтична вечеря. Тут варто виявити свої креативні здібності, щоб красиво засервірувати стіл. А приглушене світло, приємна музика, легкі закуски та келих вина доповнять бажану атмосферу. 

Чудовим продовженням може стати “кінотеатр для двох” – перегляд чуттєвого фільму перед екраном домашнього телевізора. 

Залежно від уподобань, можна придумати і більш незвичайні варіанти: пікнік на даху, романтичний квест, фотосесія у стилі love story, ванна з пінкою чи трояндовими пелюстками...

Та головне, що варто втілювати (і не лише у День Святого Валентина) – це висловлювати свої надзвичайні почуття, цінувати один одного і намагатись внести у відносини якомога більше приємних моментів. 

А подарунки від МТА здатні значно спростити це завдання, приємно вразити ваших коханих та залишитись спогадом про особливий день.

Було
цікаво?
3536 лайків
Кількість
перeглядів
8964 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3536 лайків
Кількість
перeглядів
8964 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Гра для PS4 Sony CYBERPUNK 2077 російська версія

    1299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi Redmi AirDots 2 Black

    649 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Геймпад Sony PlayStation 5 Dual Sense White

    3499 ₴ 2449 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black Global без NFC

    1099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch SE 44mm Space Gray Aluminium Case with Black Sport Band (MYDT2)

    13999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Go 3 Pink

    1699 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!