Розділи

Де зустріти Новий рік 2022: ТОП-7 локацій в Україні

Де зустріти Новий рік 2022: ТОП-7 локацій в Україні

Олена Калинчук
17.12.2021
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3011 лайк
Кількість
перeглядів
7768 переглядів

 

Довгі новорічні вихідні – чудова нагода спланувати незабутню подорож. В українських містах вже  анонсують святкові концерти, ярмарки, вистави, вечірки. Тож тревел-святкування можна легко трансформувати у враження та яскраві спогади

 

Аристократичні Чернівці

 

Одне з найкрасивіших міст України, в історії якого переплелись різні народи та культури. Чернівці просто створені для затишного і спокійного відпочинку, розмірених прогулянок під новорічні треки у стильних навушниках

Новорічні гуляння в центральній частині міста завжди яскраві та насичені, вони тривають аж до Маланки. Якщо ж захочеться відволіктись від святкувань та зануритись у сутність міста, обов’язково завітайте в український Хогвартс – Національний університет, колишню резиденцію буковинських митрополитів.

Тут дійсно захоплююче!

 

Казковий Львів 

 

Львів – це затишні вулички і європейська архітектура, смачна їжа та п’янкі напої, милі кав’ярні й атмосферні паби. Старовинний Львів, з чудовим історичним центром, красивий у будь-який час року. Але до Нового року місто прикрашають ще більше.

Святкування розпочинаються 19 грудня разом з відкриттям ялинки і різдвяного ярмарку перед Оперним театром. На площі Ринок діє велика ковзанка, щоправда, з обмеженою кількістю людей, які дотримуються маскового режиму. 

 

Веселий Ужгород 

 

Головне місто Закарпаття має свою туристичну родзинку – колекцію міні-скульптур, які розкидані по всьому центру. Прогулюючись від однієї скульптурки до іншої, можна оглянути найвідоміші об’єкти міста: набережну Ужа, обласну філармонію, вулицю Корзо та провулок Гірчичне зерно, кафедральний собор і величний замок. Беріть з собою павербанк, щоб залишатися на зв’язку, прогулянка може бути тривалою)

Святкування Нового року в Ужгороді – це весела забава на центральній площі біля головної ялинки або ж у ресторанах міста з запальними ведучими, цікавими конкурсами і танцями до рання. 

На Закарпатті можна відпочити не тільки в новорічну ніч, але й провести ще кілька днів, розважаючись на одному з популярних зимових курортів. 

 

Древній Кам’янець 

 

Старовинне місто, оповите легендами і таємницями, квітка на камені та місто-музей. Кам’янець-Подільський зачаровує міццю і вражає красою. Неприступні мури, береги Смотрича, давні костели, затишні церкви, веселі фестивалі, гучні святкування – все це чекає туристів на Новий рік в Кам’янець-Подільському. 

Класні панорамні фото тут виходять з допомогою квадрокоптера. Компактна модель допоможе назнімати собі спогадів про мандрівку на весь рік.

 

Завжди сніговий Драгобрат 

 

Новорічні свята в Карпатах пов'язані з народними гуляннями, національними дійствами і гірськолижним відпочинком. Це один із найпопулярніших напрямків зимового відпочинку в Україні. 

Якщо гори, то Карпати, а якщо Карпати – то Драгобрат, найвищий гірськолижний курорт в Україні. Ще якихось 25 років тому про це місце мало хто знав, а зараз тут розташовуються більше 20 різноманітних готелів і розважальних закладів. 

Засніжені вершини, запах хвої, густе морозне повітря – все це разом з місцевим колоритом зробить відпочинок на Новий рік 2022 незабутнім. 

Для тих, хто не любить спуски засніженими трасами, на Драгобраті знайдеться безліч альтернативних новорічних розваг. Всі емоції фіксуйте на екшн-камеру, щоб потім вражати друзів своїми гірськими пригодами.

 

Запальна Одеса

 

Хто сказав, що на пляжі можна тільки загоряти? Варіант зустріти Новий рік на Чорному морі виглядає незвично лише на перший погляд. 

Зимова Одеса приваблює романтичних закоханих, родини із дітьми, галасливі компанії.  Сюди приїжджають, щоб святкувати атмосферні новорічні корпоративи, загадувати бажання під бій курантів на березі моря, робити ефектні фото та заряджатись натхненням. 

 

Як підготуватись до мандрівки

 

Квитки краще купувати вже зараз, адже вони зникають дуже швидко. Подбайте, щоб не забути документи, гаджети та якісь важливі дрібнички. Поділіться з нами і своїми ідеями. Де плануєте зустрічати Новий рік?

 

Більше цікавого: "10 найкращих подарунків: новорічний дайджест"

 

Було
цікаво?
3011 лайк
Кількість
перeглядів
7768 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3011 лайк
Кількість
перeглядів
7768 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Oppo Enco Buds W12 White вакуумні з мікрофоном

    1508 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Gelius GP-PB10263 10000mAh Black 10W Pro RDM

    599 ₴ 399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Квадрокоптер (дрон) DJI Mini SE Fly More Combo Gray

    15417 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Екшн-камера GoPro HERO 9 Black

    10899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Камера моментального друку Fujifilm INSTAX MINI 11 EX D Blue Дубль

    3772 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!