Розділи

Бренд OPPO – це новий Xiaomi? Що варто очікувати від інноваційного гравця на ринку смартфонів?

Бренд OPPO – це новий Xiaomi? Що варто очікувати від інноваційного гравця на ринку смартфонів?

Олена Калинчук
29.01.2021
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
4228 лайків
Кількість
перeглядів
14303 перегляди

Компанія OPPO – провідний китайський виробник “розумних” гаджетів, який стрімко продовжує здобувати популярність серед мільйонів користувачів. 

Своє визнання компанія отримала у 2008 році, коли презентувала перший телефон “Smiley Face”. 

Упродовж наступного десятиліття, основну увагу виробництва OPPO скерувала на вдосконалення можливостей у сфері мобільної фотографії. 

Корпорація здійснила справжній “квантовий стрибок” у своєму становленні – розширила спектр продуктового портфелю; розробила власну операційну систему ColorOS; завоювала присутність на ринках 40 країн та увійшла в TOP-4 найпопулярніших виробників смартфонів.

Сміливі винаходи бренду OPPO лише за останній рік змусили заговорити про себе у світі. Серед найцікавішого:

  • розгортання перших автономних мереж 5G у Великобританії та їх комерціалізація по всьому світу;
  • дослідження інтелектуального сприйняття технологій штучного інтелекту;
  • програмування візуальної обробки зображень;
  • лідерство у галузі розробки надшвидкої зарядки VOOC;
  • створення гібридного зуму нового покоління.

Відкриття топового виробника на українському ринку смартфонів

OPPO – бренд, що динамічно розвивається та здобуває нагороди на престижних технологічних конференціях. Розширюючи присутність своєї продукції на ринках різних країн, у жовтні 2019 року гаджети від OPPO вперше з’явилися в Україні. 

Користувачам презентували тоді серію смартфонів OPPO Reno 2, які демонстрували чотиримодульну камеру з 5-кратним гібридним та 20-кратним цифровим зумом, професійною нічною зйомкою, прогресивним режимом стабілізації відео, швидкою зарядкою і батареєю на 4000 мА/год.

У 2021 році смартфони OPPO вирізняються власним фірмовим стилем та впевненим акцентом на впровадженні передових технологій. 

Ця компанія любить дивувати, тож часто втілює в життя розробки, на які орієнтуються інші виробники: найтонший смарт; телефон, оснащений моторизованою технологією обертання камерного модуля; перший у світі 5-дюймовий Full HD-дисплей; унікальна технологія програмування якості фото тощо.

Бюджетний смартфон Oppo A53

Популярна модель недорогого цінового сегменту приваблює користувачів ультратонким дизайном корпусу з “океанічним” градієнтним забарвленням. Проте, окрім витонченої “зовнішності” Oppo A53 має ще багато переваг. 

Найцікавіші із них:

  • висока частота оновлення екрану на 90 Гц;
  • потужний 5000 мАг акумулятор, що має додатковий режим підвищеного енергозбереження дозволяє смартфону стабільно працювати впродовж 2 діб у змішаному режимі;
  • підтримка високошвидкісної 18-ватної зарядки;
  • оснащення ефективним процесором Qualcomm Snapdragon;
  • Поєднання основної камери на 13 Мп, датчика глибини на 2 Мп та макрооб'єктива для якісних природніх фото з ефектом боке та режимом портретної зйомки;
  • фронтальна камера з підтримкою ретушування зображення у режимі реального часу;
  • стереосистема OPPO A53 і якісне 3D-звучання.

Елегантний та функціональний – Oppo A73

6,44-дюймовий AMOLED дисплей демонструє якість FHD, має роздільну здатність 2400х1080 та щільність зображення 408 пікселів на дюйм. Екран Oppo A73 відтворює чітку картинку та дарує комфортний перегляд відеоконтенту. Від подряпин та потертостей його захищає загартоване скло Corning Gorilla Glass 3.

Модель A73 оснащена оновленим процесором Qualcomm Snapdragon 662 з максимальною частотою 2,3 ГГц та 4 Гб ОЗП. Ця технологія забезпечує швидкість роботи кількох додатків одночасно. А 128 Гб вбудованої пам'яті та підтримка SD карт об'ємом до 256 Гб дозволяють впевнено зберігати всі необхідні файли та медіаконтент.

Новацією цієї лінійки є функція 30-ватної надшвидкої зарядки VOOC Flash Charge 4.0 – акумулятор ємністю 4015 мАг всього за 5 хв може отримати заряд для 4-годинної роботи гаджета. 

Розблокування телефона здійснюється застосуванням чутливого сканера відбитків пальців, вбудованого у дисплей.

Фронтальна камера демонструє високу роздільну здатність у 16 Мп та оснащена спеціальним смарт-алгоритмом, призначеним  максимально природно удосконалювати візуал селфі-знімків.

RENO 4 LITE: флагман Oppo на новому процесорі від MediaTek

Тонкий корпус, функція інтелектуальної швидкої зарядки, вбудована в екран подвійна фронтальна камера, знімальна квадросистема, AMOLED-дисплей та підекранний сенсор Oppo Reno 4 Lite – незвичайне поєднання класичних і нових технологій у функціональному гаджеті.

Корпус смартфона пластиковий, проте візуально він має алюмінієвий відблиск, а задня панель асиметрично поділена на 2 частини різної текстури. Така дизайн-ідея надає Reno 4 Lite додаткової індивідуальності. 

4-камерна 16 Мп матриця дещо виступає над поверхнею панелі корпуса та гармонійно поєднується зі спалахом, розташованим справа.

Екран гаджета має спеціальний виріз під подвійну селфі-камеру та захищений від подряпин фірмовою протекторною плівкою. Oppo Reno 4 Lite оснащений 6,48-дюймовою матрицею з роздільною здатністю 1080х2400 пікселів та пропорцією сторін – 20:9. Яскравість екрану досягає 435,11 кд/м2, за показниками OLED-екранів це один із кращих результатів.

Продуктивність смартфона базується на обсязі оперативної пам’яті 8 ГБ. Це максимально можливий показник для типу LPDDR4X. Постійна пам’ять складає 128 ГБ та може розширюватись засобами меморі-карт.

Завдяки акумулятору ємністю 4025 мА/год, Reno 4 Lite демонструє класичну автономність для свого класу – 2 доби в робочому режимі. Проте активне використання мультимедійних та ігрових можливостей може скорочувати заряд батареї.

Протягом 16 років з моменту заснування, OPPO встановлює стандарти у світі технологій та створює  гаджети для бездоганних фотоможливостей. Їх привабливий дизайн, витончений інтерфейс, автономність, продуктивність, доступна цінова політика сприяють розширенню асортименту продукції серед українських рітейлерів. МТА пропонує своїм покупцям актуальну лінійку смартфонів OPPO за вигідними цінами. На нашому сайті та в мережі офлайн-магазинів “Мультимедіа” можна обрати смартфон із крутим функціоналом від популярного китайського бренду. Гармонія естетики, інновацій та доступної вартості – в один клік.

Було
цікаво?
4228 лайків
Кількість
перeглядів
14303 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
4228 лайків
Кількість
перeглядів
14303 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смартфон Oppo A53 4/128GB Mint Cream

    6899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Oppo A73 4/128GB Navy Blue

    7499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Oppo Reno 4 Lite 8/128GB Blue

    11999 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!