Розділи

6 важливих причин обрати скло або плівку для захисту смартфона

6 важливих причин обрати скло або плівку для захисту смартфона

Олена Калинчук
30.11.2021
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
4717 лайків
Кількість
перeглядів
10063 перегляди

 

Дисплей – найбільш вразливий елемент смартфона. Навіть незначна подряпина чи тріщина спричиняє незручності і псує його зовнішній вигляд. 

 

Вберегти смартфон від пошкоджень непросто, адже він супроводжує нас у всіх справах і щодня наражається на небезпеку вислизнути, впасти, чи отримати випадкові подряпини. Тож захист екрану справді необхідний. Він допоможе продовжити термін роботи гаджета, додасть естетики його дизайну 

 

Виробники телефонів подбали і про створення лінійки захисних аксесуарів. Найпопулярнішими протекторами для екрану залишаються скло і захисна плівка

 

В чому виявляється їхня корисна дія?

 

1. Зменшення навантаження на очі. Захисне скло і плівка з матовим покриттям роблять відблиски менш чіткими, розсіюючи їх. Приглушення світла покращує видимість екрану та зменшує потребу примружувати очі, аби побачити зображення.

2. Захист від накопичення бруду. Завдяки постійному використанню, смартфони накопичують бактерії. Деякі варіанти захисного скла мають антимікробні властивості, вбудовані у скло. Крім того, існують захисні екрани:

  • зі спеціальним покриттям, яке відштовхує пил; 
  • ліпофобним шаром, що захищає від природних масел у пальцях; 
  • гідрофобною поверхнею, яка відштовхує воду.

3. Забезпечення конфіденційності. Спеціальна “антишпигунська” плівка захищає екран не тільки від пошкоджень, але і від сторонніх очей. 

 

Ця технологія дозволяє бачити інформацію на дисплеї лише під прямим кутом огляду. Якщо ж змінити ракурс (аби підглянути) – побачите просто суцільний чорний екран.

 

Більше цікавого: “На сторожі конфіденційності: захисна плівка з “антишпигунським” ефектом”

 

4. Захист від зношування. Більшість нових моделей смартфонів вже виготовлені з Corning’s Gorilla Glass або іншого подібного захисту.  Використання захисного покриття не забезпечить 100-відсоткової безпеки, що екран не зламається при падінні, але створить додатковий рівень захисту. Протектор екрану захистить ваш смартфон від побутових ризиків – як, наприклад, отримання подряпин від ключів у кишені. 

5. Підтримка ідеального стану телефона. Якщо ви плануєте у майбутньому продати свій смартфон, найкраще скористатися захисником екрану. Наявність хоч найменшої крапки або подряпини на дисплеї телефона значно зменшить його цінність.

6. Сучасний дизайн. Додатковою перевагою захисних скляних екранів є те, що вони можуть виконувати роль дзеркала, коли екран вимкнений. Плівка “Дизайн кавер” візуально перевтілює смартфон, надає йому індивідуального дизайнерського стилю та може бути альтернативою габаритному чохлу.

 

Більше цікавого: “На що здатна універсальна плівка Cut•Me Design Cover”

 

Суперскло – новинка в МТА

 

Мова – про бренд PanzerGlass, який надає власникам смартфонів якість і вишуканий підхід до оформлення захисту екранів iPhone 11/12/13. 

Двостороннє скло надійно захищає від появи сколів і подряпин, легко кріпиться, не залишає бульбашок. Зручним функціональним акцентом є «шторка» для камери CamSlider. А ще – модель може бути декорована чорними кристалами Swarovski, це візуально надає смартфону своєрідного статусу «Luxury». 

 

То що краще купити – скло чи плівку

 

Кожен із цих протекторів має свої переваги та додаткові можливості: 

  • Скло здатне пом’якшити удар об тверду поверхню, досконало передає колір і роздільну здатність, зберігає реакцію дотику, може мати олеофобне покриття, що захищає від бруду, плям та відбитків пальців, володіє майже алмазною твердістю 9H.
  • Плівка має функцію самовідновлення і прозорість, яка не впливає на кольоропередачу. В наших магазинах можна придбати плівку на будь-яку популярну або рідкісну модель. 

 

В МТА детально проконсультують, допоможуть з вибором та встановлять захисне покриття на екран вашого гаджета. Швидко і просто)

 

Було
цікаво?
4717 лайків
Кількість
перeглядів
10063 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
4717 лайків
Кількість
перeглядів
10063 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Захисна плівка Hydrogel Privacy Transparent гідрогелева (антишпигун)

    375 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Дизайн кавер CUTME SK06 Vinyl Red

    299 ₴ 99 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Дизайн кавер CUTME SK06 Vinyl Red

    299 ₴ 99 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!