Розділи

5 кращих ігор для SONY PLAYSTATION і не тільки

5 кращих ігор для SONY PLAYSTATION і не тільки

Олена Калинчук
20.07.2021
5 хв
14.02.2024
Було
цікаво?
2519 лайків
Кількість
перeглядів
7371 перегляд

 

Літній рейтинг найбільш популярних і встановлюваних ігор на PS4, PS5, Xbox, ПК виглядає так:

 

FIFA 21 – легендарний футбольний симулятор

 

Візуально гра залишилася такою ж як і в минулій серії, адже це остання FIFA, що виходить для PS4 і Xbox One. Наступна версія обіцяє грандіозне оновлення графіки.

А ось механіка в FIFA 21 залучила 6 невеличких, але дуже важливих деталей:

  • Система «Спритний дриблінг». Це новий спосіб контролювати м'яч, не відпускаючи його від себе. Спритний дриблінг натхненний роботою з м'ячем кращих дриблерів світу – ця система дозволить гравцеві швидко відвести м'яч і використовувати переваги швидкої роботи ніг, змусивши захисників кидатися в непродумані відбори. Особливо відчутною ця опція є для тих, хто любить грати за технічних «майстрів м'яча».
  • Покращений маневр. Змінилися рухи гравців. Тепер команда краще знаходить вільні зони, і акуратніше підлаштовується під м'яч.
  • Система контролю пасу. Тепер гравець може пасувати, коректуючи траєкторію руху.
  • Природна поведінка при зіткненні. Фігури на полі не врізаються один в одного, а намагаються всіма силами уникнути «темного контакту».
  • Скасування карток фітнесу в FUT. Витривалість футболістів автоматично відновлюється до наступного матчу: не потрібно платити «монетки» за їх відновлення.
  • Покращений розвиток гравців. Можна змінювати напрям гри футболіста, прокачувати його навички. 

Гра сподобається фанатам футбольних симуляторів і тим, хто час від часу любить поганяти м'яч. Особливо помітними й відчутними є описані зміни, якщо з FIFA 19 різко перестрибнути на свіжу версію.

Це звучить неймовірно, але вже зовсім скоро ми зможемо запропонувати шаленим шанувальникам футболу новинку, яку вони так нетерпляче очікують – SONY PS4 FIFA 22. Гра уже доступна для передзамовлення на mta.ua.

 

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

 

Взяти те, що подобається і помножити на два! Саме цей лейтмотив став неофіційним девізом розробників нової частини PvZ. І перше, що вражає – величезна кількість контенту і локацій у грі з «комп'ютером». Гравцям належить боротися відразу в 3 локаціях, як за зомбі, так і за войовничі рослини.

 

Інші особливості цієї гри:

 

  • Вражаючі битви з босами. У кожного боса є свій арсенал спеціальних прийомів, які він майстерно застосує проти гравця.
  • Збільшений простір кастомізації. Можна підлаштовувати найтонші деталі образу: аж до взуття та аксесуарів. І все це впливає на бойові можливості.
  • Бойова арена. Унікальний режим створений на 2 команди по 4 геймери. Переможе та, яка здобуде перемогу в 4 раундах із 7. Нічия тут не вийде. У разі ігрової «смерті» можна знову вибрати того ж персонажа.

 

UFC 4 – яскравий поєдинок

 

EA SPORTS продовжують вражати симуляторами. Цього разу гра змішаних єдиноборств демонструє оновлення, які допоможуть геймеру по-справжньому відчути себе борцем ММА. Завдяки ліцензії Ultimate Fighting Championship, у грі будуть регулярно з’являтися найновіші міжнародні бійці.

 

Серед особливостей 4 серії є декілька цікавих фішок:

 

  1. Різноманітність арен. В аматорських боях Action Avenue гравцям доводиться миритися з одноманітністю спорткомплексу, в новій версії більше локацій, частина з яких знаходиться навіть на відкритому просторі.
  2. Режим нокаутів. Атмосфера, прийоми і смужки здоров'я роблять величезну відсилку до Mortal Kombat. Чекати крижаних літаючих куль тут не варто, але бійки виходять різкими і захоплюючими.
  3. Бій без переходу в партер. Також у цій грі припасений симулятор суміші ММА і боксу. Вийшло досить цікаво, можна відчути себе Кличко, який може бити супротивника ногами.
  4. Поліпшене керування боями в партері. Новачкам симулятора буде простіше зрозуміти механіку гри. Умовно, в грі є 3 головні положення: больовий удар, стійка і «граунд енд Паунд» (повалити на мат і боротися в напівлежачому стані). Гра підкаже гравцеві, як навчитися передбачати поведінку супротивника і відбивати його атаки.

 

Star Wars: Squadrons

 

Симулятор, де гравці зможуть приміряти на себе роль пілотів «світлих» і«темних» сил. Сюжет зав'язаний на полюванні на повстанців. В Squadrons відчувається подих сучасності – вона більше симулятор, ніж аркада.

 

Інші особливості:

 

  • Система менеджменту енергії. Гравець може самостійно перерозподіляти живлення між двигуном, щитами і озброєнням. Навіть один літак може видавати кардинально різні характеристики.
  • Ігрова фізика. Якщо в Battlefront II відчувалася аркадна складова, де всі літаки були однакові, тут між ними існує суттєва різниця. Бомбардувальники – неповороткі, але витримують будь-який удар. Перехоплювачі – ультраманевренні, проте їх легко збити кількома пострілами. 
  • Повітряний дрифт і форсаж. Тепер ці прийоми доступні не тільки для авто. Навіть у всесвіті зоряних воєн в повному вакуумі можна отримати крутезний дрифт.

 

Minecraft – творчий режим з необмеженими ресурсами

 

Популярна «пісочниця» з елементами симулятора виживання досі б'є рекорди популярності. Тож розробники регулярно випускають доповнення. Перший раз включивши гру, геймер потрапляє у «квадратний» світ, який начебто побудований з кубиків конструктора.

По ходу гри, він може вибудовувати будь-локації. Грати в Minecraft вдвох – суцільне задоволення. Особливо добре мультиплеер «заходить» в режимі боротьби, коли можна долати ворогів одразу з декількох фронтів.

 

До особливостей свіжої версії Майнкрафт зараховують:

 

  • Відсутність чітких цілей. Не варто гнатися за рейтингами і турнірними таблицями, все можна робити в індивідуальному темпі.
  • Простий і зрозумілий геймплей. Потрібно знищувати існуючі блоки, будувати будь-які споруди і зброю з нових, вбивати монстрів, що нападають і «жити» разом з іншими онлайн-гравцями.
  • Динамічна зміна часу доби. День і ніч тривають по 20 хвилин. У світлий час – світ доброзичливий, вночі – доведеться захищатися від десятків ворогів.
  • Гори, печери, сотні продуктів і скінів для гравців. Щороку розробники випускають великі поновлення. В 2021 гравці отримали Caves & Cliffs, яке дарує нові захоплюючі печери, обриви і величезна кількість додаткового контенту.
  • Трасування променів. Гра виглядає більш реалістично. У 2020 році відбулося оновлення з трасуванням променів – достовірним заломленням. Це помітніше на водних локаціях і роботі зі склом. Величезна кількість сонячних зайчиків просто заворожує!

Сподіваємось наша підбірка ігрового дозвілля стане вам у пригоді. А ми вже у пошуках нових ідей та неймовірних продуктів від кращих брендів сучасності. З МТА не занудьгуєте!

 

Більше цікавого: "Перехід на 4G та комфортна заміна SIM-карти без втрати номера"

 

Було
цікаво?
2519 лайків
Кількість
перeглядів
7371 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2519 лайків
Кількість
перeглядів
7371 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Ігрова приставка Sony PlayStation 4 Slim 1Tb + Gran Turismo + HZD + Ratchet + PS Plus 3M

    11999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ігрова приставка Sony PlayStation 4 Slim 1Tb + Gran Turismo + HZD + Ratchet + PS Plus 3M

    11999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS4 Sony FIFA 22 російська версія

    1160 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS4 Sony FIFA 22 російська версія

    1160 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PC Plants vs Zombies: Battle for Neighborville

    400 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS4 Sony UFC 4 російські субтитри

    1399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS4 Sony UFC 4 російські субтитри

    1399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для Sony PS4 Sony Star Wars: Squadrons російська версія

    1399 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!