Розділи

10 найкращих подарунків: новорічний дайджест

10 найкращих подарунків: новорічний дайджест

Олена Калинчук
15.12.2021
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
3476 лайків
Кількість
перeглядів
8653 перегляди
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Гарні подарунки на Новий рік ті, які викликають емоції й почуття. Про їх вибір краще думати завчасно і уважніше прислухатись до побажань людей, яким хочете зробити презент

 

Вибір залежить від характеру стосунків з тим, кому готують подарунок. Сьогодні ми підготували круту підбірку, яка містить 30 ідеальних гаджетів для друзів, коханих, батьків, сусідів, колег, приятелів. Словом, для тих людей, яким хочеться подарувати найкраще.

 

Смарт-годинник

 

Людина, в середньому, 150 разів на день дивиться на екран свого телефона. Хтось перевіряє повідомлення, інші відповідають на дзвінки чи включають улюблений плейлист. Розумний годинник дозволяє скоротити кількість контактів зі смартфоном і робить необхідні функції більш доступними.

Смарт-годинник – це міні-комп’ютер, який носять на зап’ясті. Він може сповіщати про вхідні дзвінки, повідомлення, чати, електронні листи та майже все, що використовують для комунікації. Деякі моделі мають власне підключення до інтернету і можуть працювати без підключення до смартфона. Крім того, більшість моделей мають вбудовані датчики – акселерометр, барометр і датчик серцевого ритму – для контролю фізичної активності та пульсу.

Бездротові з’єднання, такі як NFC, дозволяють робити оплату безконтактно, не виймаючи картку. Технологія, що лежить в основі смарт годинників, постійно розвивається. Із старих моделей, які були масивними і незручними, годинники трансформувалися в набагато вишуканіші й сучасніші.

Це твердження справедливе і для фітнес-трекерів від Xiaomi, Huawei та інших.

 

Навушники

 

Безпровідні навушники з мікрофоном Huawei FreeBuds 4i мають сучасну конструкцію, опцію приглушення шуму. Завдяки ергономічній конструкції вони щільно прилягають та міцно тримаються. Суперлегкі навушники значно зменшують відчуття тиску – навіть після багатьох годин роботи.  

Ще один варіант – Razer Kraken Multi Platform Green. Тут застосовано якісні матеріали, висувний мікрофон і 50-міліметрові динаміки з неодимовими магнітами. Розробники втілили в своєму продукті яскравий дизайн, мультиплатформенність, амбушури з охолоджуючим гелем, збільшене оголів'я, використали покращену звукоізоляцію та алюмінієвий каркас.

Найпопулярніші TWS-навушники за параметром ціна-якість – Xiaomi Redmi AirDots 2

Бренд, який люблять кіберспорстмени – Hator Hellraizer. Класна повнорозмірна ігрова гарнітура зі знімним мікрофоном, м’якими амбушюрами з еко-шкіри, 50-міліметровими динаміками і композитною мембраною для ідеального звуку.

 

Жорсткий диск HDD

 

Класний подарунок дизайнеру, фотографу, редактору, програмісту, геймеру. Його використовують для зберігання та обробки об’ємних даних, відео, фільмів, інформації про відеоспостереження тощо.

 

Геймпад

 

Геймери – народ, який непросто здивувати. Поцілити в яблучко, все ж, реально, якщо подарувати функціональне геймерське знаряддя. Безпрограшний варіант – геймпад Sony PlayStation 4 Dualshock.

Вдалою є й ідея подарувати дротовий джойстик. Його ергономічна конструкція підходить для повітряних сутичок, космічних подорожей, рейсів цивільної авіації та інших польотів. Чутливість ручки регулюється вручну, а велика опора для руки підвищує стійкість. Пристрій оснащений повноцінним механізмом для управління польотом та фірмовими кнопками PlayStation.

 

Безпровідна клавіатура

 

Ви, напевно, зустрічалися з ситуацією, коли під час роботи доводиться вести листування не лише за стаціонарним комп'ютером, а й на мобільних пристроях. Якщо так, гадаємо, немає сенсу нагадувати, з якими незручностями це іноді пов'язано. Бездротова клавіатура Logitech K480 стирає межі між набором тексту на різних пристроях і в неї це реально добре виходить.

 

Акустична система

 

Король найменших бездротових колонок JBL Clip 4 – крутий портативний подарунок для меломанів. Ця акустична система знадобиться під час відпочинку, подорожей, прогулянок і вечірок.

Кардинально інша модель, яка також має чимало прихильників – акустична система від бренду Sven. Пристрій розмиває межі між власне акустиками та домашніми музичними центрами. Він підключається до комп'ютерів, ноутбуків і плеєрів, відтворює музику з карт пам'яті SD і звичайних USB-флешок, а також має вбудований повноцінний FM-приймач.

 

Фотоапарат

 

Камера моментального друку підкорює своїм оригінальним дизайном та широким набором функцій. Це функціональний і милий подарунок. 

 

 

Робити фотографії з його допомогою просто. Для цього достатньо завантажити батарейки та картридж у спеціальні відсіки, увімкнути пристрій, натиснути на спуск затвора. Все, гаджет готовий до зйомки. Не забудьте налаштувати рівень яскравості)

 

Стедікам

 

Легкий, компактний та функціональний стабілізатор для смартфона. З ним легко знімати неймовірно плавні та якісні відео на ходу, автоматично відстежувати обличчя або об'єкт у кадрі, робити інтервальні знімки та багато іншого. 

Стедікам реагує на кожен рух у режимі реального часу і утримує телефон у одному положенні.

 

Автоматичний диспенсер для мила 

 

Популярний гаджет з інфрачервоним датчиком, створений для комфортного й гігієнічного використання. Пристрій виконаний в притаманному Gelius мінімалістичному дизайні, який виглядає неймовірно стильно. 

Диспенсер складається з двох частин, в прозору ємність наливають мило, шампунь або гель. У верхню частину – вставляють 4 батарейки, аби дозатор почав працювати. Володіє надійною конструкцією і стане справжньою окрасою вашої ванної кімнати або кухні.

Цей автоматичний дозатор не вимагає натискання будь-яких кнопок. Достатньо лише піднести руку і він вже через 0,25 секунди автоматично видасть оптимальну порцію спіненого мила. 

 

Масажер для обличчя

 

Гаджет, який стимулює кровообіг для ефекту ліфтингу та лімфодренажу шкіри. Його використовують для ультразвукового очищення обличчя, відчуття свіжості і догляду. Масажер має 3 режими роботи з амплітудою до 8 тисяч коливань за хвилину. 

Такий мікромасаж запобігає появі мімічних зморшок і робить очищення глибоким. Компактні розміри – важлива перевага, пристрій не займає багато місця.

 

Де купити найкращі подарунки

 

Тисячі товарів за новорічними суперцінами шукайте в МТА. Наші менеджери радо допоможуть обрати й налаштувати саме ту, річ, яка вам необхідна. Вражайте близьких сюрпризами.

 

Більше цікавого: "Які смартфони обійшли конкурентів у 2021 році?"

 

Було
цікаво?
3476 лайків
Кількість
перeглядів
8653 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3476 лайків
Кількість
перeглядів
8653 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Lite Black (BHR4357GL) Дубль

    1468 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro Model-A Gold

    1649 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro GP-SW008 G-WATCH Desert Gray Bluetooth Call (IPX7)

    1899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black

    999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фітнес-браслет Huawei Band 6 Sakura Pink

    7268 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Huawei FreeBuds 4i Black вакуумні з мікрофоном

    2699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Razer Kraken Multi Platform Green

    2999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi Redmi AirDots 2 Black

    649 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Hator Hellraizer HTA-812 Black

    1099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Жорсткий диск зовнішній Silicon Power Stream S03 White HDD 1TB

    1969 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Геймпад Sony PlayStation 4 Dualshock 4 v2 Camo Green бездротовий

    2699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Клавіатура Logitech K480 Black (Multi-Device Keyboard бездротова)

    2299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустична система Sven MS-302 Black 2.1

    2099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Камера моментального друку Fujifilm INSTAX MINI 11 EX D Blue Дубль

    3772 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Система стабілізації відео Baseus Control Smartphone Handheld Gimbal Stabilizer SUYT-0G Gray

    3038 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Диспенсер для мила автоматичний Gelius Pro Automatic Foam Soap (GP-SD002)

    499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Масажер inFace Sonic Facial Device Upgrade Version MS2000 Black

    499 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!