Розділи

Xiaomi Mi Band 7 нового покоління: кращий фітнес-трекер 2022

Xiaomi Mi Band 7 нового покоління: кращий фітнес-трекер 2022

Олена Калинчук
16.06.2022
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
6925 лайків
Кількість
перeглядів
13141 перегляд

 

Багато людей купують аксесуари фітнес лінійки Mi Band не лише тому, що вони популярні.  Xiaomi, як і раніше, створює дійсно чудові та якісні браслети. А нещодавно бренд оголосив про вихід нового покоління фітнес-трекерів

 

Xiaomi Mi Band 7 отримав оновлений дизайн, вдосконалене програмне забезпечення та додаткові функціональні можливості. Пристрій підтримує понад сотню спортивних режимів. Користувачі можуть тепер не лише оцінювати власні результати, але й порівнювати їх із досягненнями інших людей під час тренувань.

 

Дизайн: що нового в оформленні браслета Mi Band 7

 

Перше, що одразу привертає увагу – збільшений дисплей. Корисна площа дисплея була розширена на 25%. Діагональ у Мі бенд 7 становить 1,62 дюйми. Нагадаємо, попереднє покоління фітнес-браслетів Xiaomi, Band 6, мало дисплей на 1,56 дюйми. Отож, тепер зручніше читати повідомлення й переглядати інформацію про активність.

Mi Band 7

Новий Mi Band оснастили сенсорною панеллю AMOLED, яка має роздільну здатність 490×192 пікселів та щільність 326 ppi. Дисплей підтримує технологію Always On Display і отримав більше 100 циферблатів, що налаштовуються. Графіка якісно змінилася, а інтерфейс виглядає естетично. Урізноманітнити оформлення трекера дозволяють динамічні шпалери.

 

Корпус Band водонепроникний за стандартом 5ATM. Можна, не знімаючи гаджет з руки, приймати душ, гуляти під дощем і без наслідків занурюватись на глибину до 50 метрів

 

Маса браслета лише 13 грамів. У поєднанні із браслетом, браслет Mi практично не відчутний на зап’ясті. Поки що він є лише в чорному дизайні, проте купити змінні ремінці нескладно. 

Mi Band 7

Виробники аксесуарів для смарт-пристроїв вже створюють ремінці різних кольорів. І пропонують захисне скло для Mi Band 7, Band 6 та ін., яке дозволить захистити фітнес-трекер від подряпин і потертостей під час роботи.

 

Чим функціонально здивував новий Сяомі

 

Мі Бенд 7 отримав значні зміни:

  • 120 спортивних режимів і моніторингу навантажень;
  • прогноз максимального споживання кисню під час тренувань, повідомлення про падіння рівня кисню у крові  нижче 90%;
  • відстеження часу відновлення після фізичної активності;
  • підтримка голосового помічника Xiao AI, GPS;
  • покращена система моніторингу сну та оновлений «розумний» будильник трекера.

Браслет Mi підтримує Bluetooth 5.2 для підключення до смартфонів. Сумісний із пристроями, які працюють на базі Android 6.0+ та iOS 10.0+. 

Нова технологія Band краща за попередню Mi Band 6 тим, що має більший функціональний спектр, швидше передає дані і споживає менше енергії під час роботи 

Також фітнес-трекер може похвалитися GPS, повноцінним барометричним альтиметром для вимірювання набраної висоти. За рахунок цього можливе відстеження, на яку висоту піднявся користувач за певний період часу. Донедавна ми тільки мріяли про подібне.

 

Дисплей

 

Основним оновленням, яке щороку презентує компанія Сяомі у своїх smart гаджетах – збільшення дисплея. Це вплинуло на дизайн, про що уже йшлося вище. Пропорції не змінились. Але зменшення рамок, відмова від сенсорної кнопки, продумане скруглення вверху і внизу – зробили дисплей ще більш інформативним.

Зросли характеристики яскравості дисплея. 500 ніт, проти 450 у Mi Band 6 – дозволять комфортніше користуватись трекером під яскравим сонячним освітленням.

 

Акумулятор: яка автономність пристрою

 

Mi Band 7

Місткість акумулятора в Mi Band 7 зросла. Тепер вона становить 180 мАг. Нагадаємо, що у попередній версії (Band 6) стояла батарея на 125 мАг. Приріст майже в 1,5 рази. Здається, що новий фітнес-браслет на одному заряді повинен працювати довше, але виробник заявляє про ті ж 14 днів без підзарядки, як і в попередника.

Звісно, витрата батареї буде залежати від інтенсивності використання датчиків, всіх режимів smart-пристрою Mi.

 

Програмні можливості xiaomi Mi Band 7

 

Загалом, комплект датчиків залишився класичним. Як і раніше, є підтримка fit-режимів, моніторинг активностей, спортивних режимів, модуль NFC. Ось що вміє новий фітнес-трекер Band:

  • Фіксує фізичні навантаження. За допомогою акселерометра рахує кроки та відслідковує будь-яку фізичну активність.
  • Моніторить стан організму. Завдяки даним свого пульсоксиметра,розраховує витрачені калорії та діагностує стан людини. Додаток дає змогу відстеження рівень кисню в крові і якщо він впаде нижче 90% – отримаєте сповіщення. 
  • Ведення моніторингу сну. Так само в додатку можна дізнатися про фази сну, їх якість. Розумний  будильник може розбудити вас у найбільш сприятливий період сну. 
  • Реалізує функцію Always On Display – це анімовані шпалери, що відображаються навіть на заблокованому екрані. 

Mi Band 7 – покоління фітнес-браслетів компанії Xiaomi, яке отримало дійсно якісні оновлення і вигідну ціну. Це той випадок, коли, маючи попередню версію браслета Mi, варто задуматися про покупку Band новинки.

 

Більше цікавого: “Рейтинг актуальних планшетів 2022 року”

Було
цікаво?
6925 лайків
Кількість
перeглядів
13141 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
6925 лайків
Кількість
перeглядів
13141 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 7 Black (BHR6008GL)

    1499 ₴ 1099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black

    999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 7 Black (BHR6008GL)

    1499 ₴ 1099 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!