Розділи

Від Galaxy Fold 5 і Flip 5 до абсолютно нових розумних годинників і планшетів

Від Galaxy Fold 5 і Flip 5 до абсолютно нових розумних годинників і планшетів

Олена Калинчук
27.07.2023
5 хв
04.09.2023
Було
цікаво?
1850 лайків
Кількість
перeглядів
8483 перегляди

Презентація Samsung Galaxy Unpacked 2023 відбулася 26 липня в Сеулі, Південна Корея. Пряма трансляція дала можливість охочим спостерігати за анонсами в режимі реального часу. Тож і ми, звісно, долучились до події, щоб розповісти вам про найцікавіше.

 

Самсунг, зазвичай, проводить дві презентації на рік. Представляє на них найновіші смартфони, планшети, переносні пристрої й аксесуари. Після запуску серії Galaxy S23 в лютому, вчорашній захід був присвячений оновленню лінійки складних пристроїв, поряд із серією Galaxy Watch 6 і новою трійкою планшетів. 

 

Зіркою шоу, безсумнівно, стали оновлені смартфони серії Galaxy. 

Ось що ми побачили на Galaxy Unpacked.

 

 

Samsung Galaxy Fold5

 

Витоків про цей пристрій було багато протягом року. І найголовніше, що з'явилося в новій моделі – покращений шарнір. За словами компанії, тепер смартфон буде більш стійкий до всіляких падінь, а також на екрані ви більше не побачите жодних складок, якими грішили попередники.

Екран також став трохи більшим, а чипсет тепер – Snapdragon 8 Gen 2. І, звичайно ж, Samsung подбав, щоб у такого потужного смартфона все було гаразд із системою охолодження.

 

 

Samsung Galaxy Flip5

 

Ще один складаний "красень" корейської компанії, на який багато хто чекав. І перше, що впадає в око з нововведень – великий зовнішній екран у формі папки. Тепер можна синхронізувати дизайн екрану з циферблатом Galaxy Watch6, вибираючи стильні рамки.

 

 

У складеному стані, Galaxy Flip5 став зручнішим, ніж раніше. За допомогою екрану Flex Window можна швидко і легко отримати доступ до інформації. Також компанія зробила наголос на камери. Тепер можемо робити знімки без використання рук, а сам смартфон використовувати у ролі штатива.

 

Samsung Galaxy Tab S9

 

Galaxy Unpacked 2023 потішив не тільки новими складними смартфонами, а й серією планшетів. Усі пристрої серії належать до планшетів преміум-класу. Бачимо нові екрани, потужні процесори. Компанія навіть оновила стилус, щоб було зручніше працювати з різними інструментами.

З новим процесором, екраном і звуком буде комфортно не тільки дивитися відео, а й грати на великому екрані.

 

 

З функцією "Мультивіконний режим" можна виводити і розташовувати на екрані до трьох додатків – наприклад, користуватися браузером, переглядати зображення в Samsung Gallery і додавати нотатки в Samsung Notes. Також доступне відображення спливаючих вікон, які можна переглядати і переміщувати на тлі інших додатків.

Планшети Galaxy Tab S9 органічно інтегруються в екосистему Galaxy і підключаються до інших пристроїв. Функція Multi Control дає змогу легко копіювати, вставляти та перетягувати текст і зображення між планшетом і смартфоном, а також керувати смартфоном за допомогою Galaxy Tab S9.

 

Samsung Galaxy Watch6 і Galaxy Watch6 Classic

 

Останнє, що показала компанія на Galaxy Unpacked 2023 – розумний годинник. Головний акцент у ньому зроблено на здоров'я користувача. Гаджет допоможе власникам формувати здорові звички і дотримуватися їх протягом усього дня і, навіть, вночі.

 

 

Як каже компанія, здоров'я починається зі сну. Тому великий наголос за функціоналом зроблено саме на це. Годинник зможе відстежувати тривалість сну, те, як часто ви прокидаєтеся і, навіть, чи не впали уві сні випадково з ліжка.

Galaxy Watch6 і Galaxy Watch6 Classic мають рамки, на 30% і 15% тонші, ніж у попередніх поколінь носимих пристроїв. Це підкреслює їхню елегантність.

 

Вигідне передзамовлення новинок Самсунг 2023

 

Вже зараз можна перезамовляти флагманські складані смартфони, планшети та смарт-годинники. Діють вигідні знижки до 8000 грн і є подарунки.

Було
цікаво?
1850 лайків
Кількість
перeглядів
8483 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1850 лайків
Кількість
перeглядів
8483 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy Fold 5 F946 12/512GB Icy Blue

    79399 ₴ 67099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy Flip 5 F731 8/512GB Lavender

    46999 ₴ 36499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Планшет Samsung Galaxy X916 Tab S9 Ultra 5G 12/512GB Graphite

    69999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 6 44mm Black

    12999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm Silver

    15499 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!