Розділи

Топові смартфони Android за 10 000 грн: Redmi Note 12 Pro vs OnePlus Nord CE 3 Lite

Топові смартфони Android за 10 000 грн: Redmi Note 12 Pro vs OnePlus Nord CE 3 Lite

Віталіна Чимчинська
05.12.2023
5 хв
Було
цікаво?
1418 лайків
Кількість
перeглядів
6744 перегляди

Нашим продавцям-консультантам частенько “прилітають” запитання “У чому різниця між Redmi Note 12 Pro та OnePlus Nord CE 3 Lite?”

 

Це популярні смартфони на Android. Коштують приблизно однаково, за показниками також подібні. Але, все-таки, відмінності є. І сьогодні ми розповімо, які саме 👇

 

Дизайн

 

Розпочнемо порівняння з Redmi Note 12 Pro. Смартфон отримав прямокутні грані та скляну панель. В цьому ціновому сегменті це круте рішення, адже, зазвичай, такі моделі випускаються з пластиковими задніми частинами. Приємно здивувала і колірна палітра. Доступні: білий, чорний, світло-фіолетовий, синій відтінки.

 

Redmi Note 12 Pro

 

OnePlus Nord CE 3 Lite також вийшов стильним. Він має шорстку поверхню та пластикову задню панель, яка віддалено нагадує скло. Щодо покриття – це не зовсім вдале рішення, як правило, на ньому залишаються відбитки. З кольорів доступні: темно-сірий і лаймовий.

 

OnePlus Nord CE 3 Lite

 

Сказати який дизайн краще – складно. Тут потрібно обирати лише те, що вам до смаку.

 

Дисплей

 

Redmi може похизуватися барвистим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1080 х 2400 пікселів і частотою оновлення 120 Гц. Відтворюється та працює все плавно, без жодних глюків.

 

Redmi Note 12 Pro

 

Зі смартфоном OnePlus ситуація практично ідентична. Дисплей виготовлений по технології IPS з тою ж роздільною здатністю 1080 х 2400 пікселів і частотою оновлення 120 Гц

 

Камери

 

Шалену популярність Redmi Note 12 Pro отримав завдяки своїй 50-мегапіксельній основній камері із датчиком від Sony та фронтальній на 16 Мп. Також смартфон має у своєму арсеналі багато додаткових фішок, які можуть зробити фото ще цікавішим:

  • автофокус;
  • спалах;
  • надширококутний об’єктив;
  • підтримка зйомки формату 4К;
  • стабілізація.

 

Redmi Note 12 Pro

 

OnePlus Nord CE 3 Lite – володар потрійної камери. Головний датчик – Samsung ISOCELL HM6 на 108 Мп. Два інші об'єктиви допоміжні: для макрозйомки та оцінки глибини різкості. Щодо селфі-камери, вона тут 16 Мп, як і в Redmi.

 

Продуктивність

 

Смартфон бренду Xiaomi працює на базі 6-нанометрового процесора MediaTek Dimensity 1080 та має під кришкою графічний прискорювач Mali-G68 MC4. Це доволі потужний тандем, тому телефон без проблем тягне навіть важкі ігри. Дуже круто, що при цьому він не надто нагрівається.

 

OnePlus Nord CE 3 Lite

 

Для OnePlus Nord CE 3 Lite виробники обрали доволі популярний чип – Qualcomm Snapdragon 695 на 8 ядер та з 6-нанометровим техпроцесом. З іграми аналогічна ситуація, що і в Redmi – відтворюється все чітко, а нагрівається помірно.

 

Автономність

 

Щодо автономності смартфонів, то місткість батареї у них однакова – по 5000 мАг. По часу повного заряду вистачає до 1 дня активного користування та до 2 днів більш лайтового.

 

OnePlus Nord CE 3 Lite

 

Який смартфон краще: Redmi Note 12 Pro чи OnePlus Nord CE 3 Lite?

 

Явного лідера у цьому порівнянні немає, вони однаково класні. Єдина відмінність хіба що в процесорі та камері. За показниками продуктивності Redmi перемагає. А Note володіє кращими фотографічними можливостями. 

 

Завдяки хорошому функціоналу та бюджетній ціні, моделі стали популярними на ринку. І це цілком логічно, адже де ви ще знайдете таке влучне комбо.

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
1418 лайків
Кількість
перeглядів
6744 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1418 лайків
Кількість
перeглядів
6744 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смартфон OnePlus Nord CE 3 Lite 8/128GB Chromatic Gray (Global)

    9099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8/256GB Graphite Gray (Global)

    10199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон OnePlus Nord CE 3 Lite 8/128GB Lime (Global)

    8949 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8/256GB Glacier Blue (Global)

    9499 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!