Розділи

Топ-подарунків для коханої жінки на суму до 1000 грн

Топ-подарунків для коханої жінки на суму до 1000 грн

Олена Калинчук
05.03.2021
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
2733 лайки
Кількість
перeглядів
8251 перегляд

8 березня – привід вчергове потішити, здивувати, вразити та розповісти про своє щире й особливе ставлення до коханої. Неповторним жінкам личать такі ж неймовірні подарунки, тож підхід до вибору весняного презенту має бути відповідальним. 

Що подарувати на 8 березня: ідеї оригінальних подарунків

Свято 8 березня настане вже за декілька днів і ми підготували для чоловіків невеличку шпаргалку з варіантами стильних, сучасних та корисних подарунків коханим жінкам:

Масажер для обличчя

Місія цього пристрою – ультразвукове очищення, якісне зняття макіяжу, усунення дефектів епадермісу, розслаблюючий масаж обличчя, здорова і сяюча шкіра.

СПА-процедури вдома – неочікувана і приємна ідея. Тому масажер для обличчя може стати тим самим ідеальним сюрпризом до 8 березня. 

Електрична зубна щітка

Професійна зубна щітка оснащена високочастотним двигуном для найбільш дбайливого і якісного догляду за зубами. Частота вібраційного обертання ефективно очищує порожнину рота, заощаджуючи енергію та час. Пристрій заряджається з допомогою USB-кабеля та дарує місяць автономної роботи. А зручна ергономічна конструкція та різноманітність дизайнів дають свободу вибору.

Селфі кільце

Кільцеве освітлення користується неабиякою популярністю. У стрічці соціальних мереж все частіше зустрічаються фото, зроблені саме з допомогою селфі-лампи. Такі знімки дуже якісні та яскраві, вони правильно відтворюють кольори, фактури, тіні, форми тощо.

Селфі-кільце може знадобитися і для професійної роботи візажистів, фотографів, журналістів, блогерів тощо.

Лампа має 3 м’які і природні світлові режими. Тож користувачка може вручну регулювати яскравість, колір і ступінь розсіювання світла. Це сприяє пом’якшенню джерела світла, налаштуванню якісної студійної картинки, передачі реалістичних відтінків, форми, фактури.

Навушники

Компактні безпровідні навушники – це бажаний подарунок для любительки музики до будь-якого свята. Обираючи модель, важливо враховувати декілька основних параметрів. Це чутливість, опір, автономність, якість звучання, дизайн та ін. Безпровідні навушники оснащені потужним басом, гарною шумоізоляцією та великим запасом гучності. Середні і високі частоти відтворюються якісно. В цілому, безпровідні наушники вдало підходять для прослуховування будь-яких музичних композицій.

Вага

Сучасна смарт-вага – надійний помічник у питанні догляду за своїм тілом. Контроль динаміки змін у вазі – не єдина функція цього розумного гаджета. Пристрій допомагає комплексно аналізувати стан організму. А також надає детальний звіт через мобільний додаток, щоб людина могла підібрати для себе необхідне фізичне навантаження, індивідуальну дієту тощо.

Диспенсер

Дозатор мила зі стильним мінімалістичним дизайном, може не лише бути корисним, але й стати естетичною прикрасою інтер’єру. 

Пристрій складається із двох основних частин. У верхню із них необхідно вставити 4 батарейки, в нижню, прозору ємність – налити рідке мило, шампунь або гель. 

Принцип роботи диспенсера дуже простий: сенсорний датчик миттєво реагує на піднесену руку і видає оптимальну порцію засобу для миття. Не потрібно натискати на жодні кнопки, пристрій працює безконтактно. Сенсорне управління додає зручності і забезпечує необхідну гігієнічність. 

Зволожувач повітря

Сухе повітря у приміщенні негативно впливає на стан шкіри і слизових оболонок. Від недостатнього зволоження може страждати імунітет та знижуватись опір респіраторним захворюванням.

Зволожувач повітря – корисний пристрій, який підтримує комфортний рівень вологості повітря в приміщенні. Гаджет виділяється мінімалістичним дизайном, тому стильно виглядатиме у будь-якому інтер'єрі.

Портативна колонка

Вдалим подарунком для жінки, яка обожнює слухати музику, є портативна колонка. Вдома, на пікніку, у подорожах, на тренуваннях – слухати улюблений плейлист зручно із пристроєм, який працює без проводів і приєднується до смартфона через Bluetooth. 

Аби свято весни дійсно стало особливим днем, важливо знайти приємні слова привітань для коханої жінки, доповнити їх пахучим букетом. А купити подарунок до 8 березня ви можете в нашому інтернет-магазині. Детальні описи і якісна консультація менеджерів МТА допоможуть швидко визначитись та обрати найбільш вдалий варіант. 

Було
цікаво?
2733 лайки
Кількість
перeглядів
8251 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2733 лайки
Кількість
перeглядів
8251 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Масажер Xiaomi inFace ION Facial Device CF-03D Pink

    599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia T100 White

    269 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Кільцева лампа Hoco LV01 Rouge Black

    1296 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Oppo Enco W11 White вакуумні з мікрофоном

    799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Pro Reddots Pink

    699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ваги підлогові Gelius Floor Scales Zero 2 Fat GP-BFS002 White

    699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Диспенсер для мила автоматичний Gelius Pro Automatic Foam Soap (GP-SD002)

    499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зволожувач повітря Baseus Slim Waist Humidifier DHMY-B04 Pink with accessories

    549 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Go 3 Pink

    1699 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!