Розділи

ТОП-10 навушників для ігор: Найкращі ігрові моделі 2024

ТОП-10 навушників для ігор: Найкращі ігрові моделі 2024

Максим Дущак
23.01.2024
1 хв
24.01.2024
Було
цікаво?
1117 лайків
Кількість
перeглядів
12540 переглядів

 

Підстрибнути від потужної детонації або почути, з якого боку підкрадається суперник – це можливо, тільки якщо на голові хороші ігрові навушники 🎧

 

Ми часто тестуємо сучасні гаджети, тому з півзвуку відрізняємо маркетингові понти від солідної речі :) Підібрали у рейтингу 8 ігрових навушників, які надають ігрову перевагу та дарують живі відчуття.

 

Найкращі геймерські навушники: ключові характеристики

 

За 20 років через наші руки пройшло багато гарнітур, тому ми вже давно визначили 4 ключові характеристики найкращих моделей:

  • Звук. Якщо коротко, то чим він якісніший, тим краще. А якщо більш детально, то топові навушники повинні мати частотний діапазон у межах 20 – 20 000 Гц, чутливість від 90 Гц та великі динаміки.
  • Мікрофон. Він повинен бути досить чутливим до тихих звуків та мати гнучку основу. Якщо є ще й активне шумозаглушення – ідеально.
  • Функціональність. Активне шумозаглушення, точне регулювання звуку, кнопки керування викликами та чатами, підсвічування – все це плюс в карму ігрових навушників.
  • Комфорт. Гарнітура повинна мати м'які поворотні амбушюри та накладки, щоб комфортно гейміти кілька годин поспіль. Добре, якщо конструкція підлаштовується під форму голови та має бездротове підключення.

Отже, бажання озвучені, час штурмувати магазини :)

 

Sennheiser Epos H3PRO Hybrid – найкрутіші та бездротовіші

 

Б'ють усі рекорди :)

 

Звук у геймерських навушників Epos H3PRO Hybrid дуже якісний – чути навіть тихі кроки суперників. Вибухи та перестрілки звучать особливо епічно. Модель підтримує стандартний частотний діапазон – 20-20 000 Гц.

Під час тестів нас особливо здивувало поєднання в гарнітурі пасивного та активного шумоподавлення. Це коли амбушури максимально ізолюють вуха від зовнішніх шумів, плюс звук додатково очищується за допомогою програмних алгоритмів. Словом, занурення дуже гарне.

Мікрофон теж має активне шумозаглушення, тому голос передається максимально чисто. Бездротові навушники працюють від акумулятора до 38 годин. Є можливість під'єднатися через аудіокабель.

 

майже ідеальний звук;
активне шумозаглушення;
м'яка та комфортна посадка;
бездротове живлення з автономністю до 38 годин;
відсутність затримки звуку.
|
досить дорогі.

 

JBL Quantum 800 – посилені баси

 

Коли керуєш танком чи вантажівкою у цих навушниках, емоції зашкалюють по-особливому.

 

Низькі та пронизливі баси – фішка геймерських навушників JBL Quantum 800. Здається, ніби битви, перестрілки та вибухи відбуваються прямо в кімнаті. Активне шумозаглушення ще більше посилює цей ефект, адже зовнішні шуми повністю відсікаються. Розширений частотний діапазон (20-40 000 Гц) забезпечує чистий звук будь-якої гучності.

Гарнітура має шкалу регулювання “гра-чат”, яка дозволяє швидко збалансувати спілкування та ігрові звуки. Мікрофон обладнаний ехокомпенсацією для підвищення чіткості голосу.

Завдяки м'яким амбушурам та верхній накладці, грати можна годинами, без відчуття дискомфорту. Акумулятора гарнітури вистачає на 10-14 годин, але в будь-який момент можна під'єднати кабель.

 

посилені баси;
активне шумозаглушення;
розширений частотний діапазон - 20 - 40000 Гц;
мікрофон з ехокомпенсацією;
бездротове живлення;
підсвічування;
|
дорогі.

 

Hator Hypergang 2 – ідеальний середній бюджет

 

Варіант для тих геймерів, які цінують баланс ціни та якості.

 

Дротові навушники Hator Hypergang 2 беруть своїми збільшеними динаміками на 53 мм з неодимовими магнітами та композитною мембраною. Вони генерують кришталево чистий і гучний звук для ігор, спілкування та музики. З перших секунд гри відчувається технологія об'ємного стереозвучання. Вона створює ефект присутності, тому можна за звуком визначати, звідки до тебе наближаються вороги, наприклад.

Завдяки полегшеній конструкції та м'яким амбушюрам, провідні навушники не викликають дискомфорту, навіть після довгої напруженої гри. Гарнітура має фірмовий додаток з еквалайзером та звуковими ефектами. Мікрофон дуже чутливий та має гнучку основу.

 

поєднання ціна-якість;
збільшений динамік;
об'ємне аудіо;
рекордно легка конструкція;
додаток із гнучкими налаштуваннями;
|
у деяких користувачів кабельний конектор упирається в плече;
довжина оголів'я не регулюється.

 

Razer Kraken Kitty V2 Pro – особливий дизайн

 

З такими навушниками ви станете зіркою будь-якого ігрового стриму :)

 

Дротова гарнітура Razer Kraken Kitty V2 Pro має знімні вуха з підсвічуванням. Причому 3 пари – кошеня, ведмедя та кролика. Виглядає ефектно, мабуть, тому їх так часто вибирають блогери. Колір підсвічування підлаштовується під будь-який смак.

Зі звуком у дротової гарнітури все чудово – він чистий та об'ємний. Мікрофон має гнучку основу і майже не вловлює сторонніх шумів. Амбушури повністю закривають вуха та відрізають від зовнішнього світу.

 

оригінальний зовнішній вигляд;
регульована підсвітка;
гарний звук;
посилена чутливість до голосу;
|
досить дорогі.

 

HyperX Cloud Alpha – середньобюджетник з активним шупомодавленням мікрофона

 

Стандартна середньобюджетна гарнітура, яка має все необхідне для комфортної гри.

 

Дротові навушники HyperX Cloud Alpha отримали збільшений динамік, який складається з 2-х камер. Перша відповідає за баси, друга – за середні та високі частоти. Такий поділ забезпечує максимально рівномірний та точний звук, який цінується не лише серед професійних геймерів, а й музикантів. Амбушури щільно закривають вуха, тому сторонні звуки не заважають грати.

У мікрофона розширений частотний діапазон (50-18 000 Гц), тому він уловлює навіть тихий шепіт. Але ніяких сторонніх звуків в ефірі не буде, адже активне шумозаглушення дротової гарнітури відсікає все зайве. Команда почує тільки ваш голос, навіть якщо в кімнаті багато галасливих фанів :)

 

ціна якість;
2-х камерний динамік із підвищеною чіткістю;
великі та м'які амбушури;
чутливий мікрофон з активним шумозаглушенням.
|
оголів'я не регулюється.

 

Razer Kaira X for Xbox Pulse – компактні та комфортні

 

Завдяки полегшеній конструкції та тканинним амбушурам, їх можна носити годинами, без відчуття дискомфорту.

 

Амбушури Razer Kaira X for Xbox Pulse наповнені м'якою піною з ефектом пам'яті, яка швидко підлаштовується під форму голови та вух. До того ж тканинне покриття пропускає повітря, тому немає відчуття "вакууму" у вухах. Конструкція дуже гнучка і зроблена на совість. Гарнітура слугуватиме роками.

Під амбушурами ховається динамік, який складається з 3-х частин для низьких, середніх та високих частот. За рахунок цього звук у грі чистий та об'ємний, навіть якщо гучність максимальна. Можна легко почути, звідки до тебе підкрадається противник. Мікрофон гарнітури має гнучку основу та добре блокує сторонні шуми.

 

доступна ціна як для ігрової моделі;
м'які амбушури з тканинним покриттям;
регулювання посадки;
чисте та об'ємне звучання.
|
мікрофон не знімається.

 

A4Tech G570 – бюджетні

 

Для геймерів, які хочуть отримати максимум за невелику суму.

 

Ігрові навушники A4Tech G570 мають 50-міліметрові динаміки з неодимовими покриттями, які добре відтворюють баси та загальну чіткість звуку. Небагато не вистачає високих частот, але це помітять тільки професійні музиканти) Визначити розташування противників і союзників на полі бою ви точно зможете.

Є гнучкий мікрофон із шумозаглушенням, тому спілкуватися дуже комфортно. Амбушури масивні, м'які, шкіряні. Хоч вони й не сильно притискаються до вух, але зовнішні шуми блокують суперськи.

 

бюджетна вартість;
чіткий басистий звук;
мікрофон із шумозаглушенням;
великі м'які амбушури;
підсвічування.
|
у фірмовому додатку дуже мало налаштувань, які можна вибрати.

 

Logitech Lightspeed G435 – полегшені та бездротові

 

Яскравий дизайн, мінімальна вага, акумулятор – що ще треба для гри :)

 

Ігрові навушники Logitech Lightspeed G435 мають рекордно низьку вагу – 165 г. І це при тому, що у конструкції є досить потужний акумулятор, якого вистачає на 18 год. Модель практично не відчувається на голові, тому можна комфортно геймити хоч цілий день.

Амбушюри великі та дуже м'які, добре ізолюють зовнішні шуми, відчувається приємна вентиляція. Словом, про комфорт тут дуже добре подбали.

У навушниках використовується ціла низка технологій, включаючи Dolby Atmos та Tempest 3D Audio Tech. Звучання у грі чітке та об'ємне, забезпечує повне занурення. Гарнітура відмінно підходить не тільки для кіберспорту, а й для музики, фільмів і фітнесу. Мікрофон має шумозаглушення та вбудований всередину конструкції.

 

яскравий та комфортний дизайн;
рекордна легкість;
багато звукових технологій;
прихований мікрофон з шумом придушення.
|
оголів'я не регулюється.

 

ТОП ігрових навушників

 

Рейтинг

Гарнітура

Частотний діапазон

Шумозаглушення 

Частотний діапазон мікрофона

Шумозаглушення мікрофона

1

Sennheiser Epos H3PRO Hybrid

20 - 20 000 Гц

активне

100 - 7500 Гц

активне

2

JBL Quantum 800

20 - 40 000 Гц

активне

100 - 10 000 Гц

пасивне

3

Hator Hypergang 2

10 - 22 000 Гц

пасивне

100 - 10 000 Гц

пасивне

4

Razer Kraken Kitty V2 PRO

20 - 20 000 Гц

пасивне

100 - 10 000 Гц

пасивне

5

Hyperx Cloud Alpha

13 -27 000 Гц

пасивне

50-18 000 Гц

активне

6

Razer Kaira X For Xbox Pulse

20 - 20 000 Гц

пасивне

100 - 10 000 Гц

пасивне

7

A4Tech G570

20 - 20 000 Гц

пасивне

100 - 10 000 Гц

пасивне

8

Logitech Lightspeed G435

20 - 20 000 Гц

пасивне

100 - 8 000 Гц

пасивне

 

Найкращі геймерські навушники: підсумки рейтингу

 

Всі гарнітури з нашого ТОПу якісні та підходять для геймінгу. Вони дарують реалістичні відчуття та навіть невелику ігрову перевагу над суперником. Ще більше моделей можна вибрати у нашому каталозі ігрових навушників МТА. Обов'язково завітайте туди.

 

Щоб легко розібратися в усіх особливостях гарнітури, пишіть або дзвоніть менеджерам МТА. Вони підкажуть, пояснять та забезпечать гарантією 👍

 

Було
цікаво?
1117 лайків
Кількість
перeглядів
12540 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1117 лайків
Кількість
перeглядів
12540 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Sennheiser Epos H3PRO Hybrid Black

    7777 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники JBL Quantum 800 Black

    8999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Hator Hypergang 2 USB 7.1 Black (HTA-940)

    2799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Razer Kraken Kitty V2 PRO Rose Quartz (RZ04-04510200-R3M1)

    11999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники HyperX Cloud Alpha (HX-HSCA-RD/EM) Black

    2739 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Razer Kaira X for Xbox Pulse Red (RZ04-03970500-R3M1)

    2499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники A4Tech G570 Black 4711421957656

    1349 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Logitech LIGHTSPEED G435 Blue Wireless Gaming Headset

    4499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Sennheiser Epos H3PRO Hybrid Black

    7777 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники JBL Quantum 800 Black

    8999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Hator Hypergang 2 USB 7.1 Black (HTA-940)

    2799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Razer Kraken Kitty V2 PRO Rose Quartz (RZ04-04510200-R3M1)

    11999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники HyperX Cloud Alpha (HX-HSCA-RD/EM) Black

    2739 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Razer Kaira X for Xbox Pulse Red (RZ04-03970500-R3M1)

    2499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники A4Tech G570 Black 4711421957656

    1349 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Logitech LIGHTSPEED G435 Blue Wireless Gaming Headset

    4499 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!