Розділи

ТОП-10 колонок JBL: рейтинг найкращих моделей 2023

ТОП-10 колонок JBL: рейтинг найкращих моделей 2023

Максим Дущак
03.08.2023
5 хв
04.08.2023
Було
цікаво?
2496 лайків
Кількість
перeглядів
17266 переглядів

Вибрати хорошу колонку бренду JBL – ще той челендж. Все ускладнюється ще більше, коли потрібно вкластися в певний бюджет.

Вирішили трохи вам допомогти та зібрали ТОП JBL колонок 2023 року. Детально розповідаємо про плюси, мінуси та власні враження тестування. Погнали👇

 

Як складали рейтинг – найкраща колонка JBL

 

Ми в МТА вважаємо, що ідеальна колонка поєднує у собі:

  • чистий та гучний звук;
  • глибокі баси;;
  • автономність;
  • корисні функції.

Такі моделі ви і знайдете в нашому ТОПі. Приготуйтеся, буде довго, але цікаво)

 

JBL Charge Essential

 

Це компактна колонка, яка легко поміщається у сумку та кишеню. Є вологозахист ступеня IPx7, тому можна влаштовувати вечірки біля басейну та під дощем. Навіть падіння колонки у воду не зашкодить їй.

Колонка обладнана подвійним пасивним випромінювачем низьких частот, який чудово посилює баси. Їх можна відчути навіть фізично. Взявши пристрій в руку, здається ніби він ось-ось вибухне від вібрацій і характерного “бум-бум”. Звук чистий та гучний. З такою колонкою можна і в похід сходити, і відпочити з друзями вдома. Є можливість створити стереопару.

Виробник заявляє про 20 годин автономності, але на максимальній гучності колонка пропрацювала близько 13 год. Є індикатор заряду, а сама зарядка триває близько 4 годин.

 

потужні баси;
доступна ціна;
можливість створити стереопару;
компактний та міцний корпус;
13 годин роботи на максимальній гучності;
вологозахист IPx7.
|
трохи не вистачає стереозвуку;
немає еквалайзера.

 

JBL Link Music

 

Ще одна модель зі схожими характеристиками та з корисною технологією.

Звук вже більш гучний і басистий, як-не-як 20 Вт потужності. Гучності JBL колонки вистачає для середніх приміщень та вечірки на природі. Звуковий стереоефект вже кращий за попередній пристрій, але все ще хочеться більше) Хоча, якщо створити стереопару, то дуже класний ефект виходить. Сам звук чистий та збалансований – яскраво виражені низькі та високі частоти.

JBL колонка має вбудований мікрофон, тому можна розмовляти через гучний зв’язок. А ще – підтримується голосовий помічник. Досить сказати "Ок, Гугл, виклич таксі" – і вуаля. Але справжня магія починається, коли JBL колонка стає частиною розумного будинку. Через неї можна керувати світлом чи опаленням, наприклад.

Модель має стандартний дизайн з розміром, трохи більшим за чашку. Існує захист від вологи IPх7. Заряду JBL колонки вистачає на 6-8 годин прослуховування музики.

 

звук із потужністю 20 Вт;
можна створити стереопару;
є мікрофон для гучного зв'язку;
голосове керування;
ступінь водостійкості IPх7.
|
хочеться більше часу автономної роботи;
довго налаштовується.

 

JBL Flip 6

 

Якщо ви любите не тільки басисту поп-музику, а й класичний рок, ця JBL колонка вам точно зайде.

У портативній JBL колонці є кілька динаміків для високих та середніх частот, плюс 2 радіатори для потужних басів. Звучать вони об'ємно, голосно, чисто. За такі гроші це дуже добре. Тим більше, вбудований еквалайзер дозволяє краще відрегулювати звучання не те що під певний стиль, а навіть під конкретну пісню. Все налаштовується у мобільному додатку. Можна створити стереопару.

Портативна JBL колонка має стандартний циліндричний дизайн із вологозахистом IP67. Дощ чи пролитий напій не зіпсують вечірку. Корпус легший за попередні пристрої в 2 рази, є протиударний захист

Автономність JBL колонки стандартна – до 12 годин музики на тихій та середній гучності. Відтворення на максимальній гучності розрядить колонку приблизно за 7 годин.

 

збалансований звук пристрою;
гнучкі налаштування еквалайзера;
найкраща водостійкість IP67;
можливість створення стереопари.
|
немає підсвічування;
хочеться більше часу автономної роботи

 

JBL Xtreme 2

 

Колонка трохи габаритна, зате звучить потужно та яскраво.

4 активні перетворювачі і 2 випромінювачі низьких частот видають 40 Вт потужності, відмінний стереозвук і широкий частотний діапазон. Звучання об'ємне як у приміщенні, так і на відкритій місцевості. Баси теж не відстають – вони пробирають до тремтіння.

Колонка важить понад 2 кг і має габаритний корпус, який не поміститься в сумку. Проте виробник обладнав модель регульованим ременем, який полегшує транспортування. Є вологозахист ступеня IPх7.

Завдяки вбудованому мікрофону можна приймати дзвінки по гучномовному зв'язку. Для караоке він не підійде, ми пробували)

Модель підтримує функцію Power Bank і має спеціальний порт. Місткості акумулятора вистачить на 2-3 зарядки стандартного смартфона.

Хоча виробник і заявляє про 15 годин автономності, але максимальна гучність розрядила акумулятор за 8 годин. Зате для повної зарядки потрібно лише 3 години.

 

голосне та чисте звучання;
потужний бас;
вологозахист IPх7;
вбудований мікрофон;
функція Power Bank.
|
габарити та вага.

 

JBL Charge 5

 

JBL колонка звучить ще крутіше та голосніше ніж попередні пристрої. Але найбільше нас підкупила її автономність

Близько 20 години музики без підзарядки, хоч і на середній гучності. Це сама автономна JBL колонка, яка за розміром навіть менша за пляшку газування. Підсвічування немає, проте є захист від води IP67. З нею можна навіть плавати, не боячись зашкодити.

Звучання чисте, об'ємне та гучне. За рахунок 2-х звукових смуг стереоефект тут чудовий. А якщо поєднати між собою кілька колонок – взагалі бомба. До речі, під капотом портативної колонки – 40 Вт потужності. Для галасливих вечірок – те, що потрібне.

Портативну JBL колонку можна використовувати як павербанк. Для цього є окремий порт, а акумулятора вистачає на дві зарядки стандартного телефону. Корисна штука під час подорожей або відпочинку далеко від розеток)

 

найкраща автономність 20 годин;
потужний стереоефект колонки;
функція Power Bank;
можливість створення стереопари;
вологозахищений корпус – IP67.
|
немає підсвічування.
на максимальній гучності відчуваються невеликі шуми.

 

JBL Pulse 5

 

Ця колонка зараз дуже популярна. Вона компактна, потужна, має багато функцій. Але найбільше її люблять за яскраве звучання та незвичайне підсвічування.

JBL колонка працює у стандартному звуковому діапазоні (58 Гц – 20 кГц) та має потужність 40 Вт. А це вже на рівні гучної автомобільної акустики, яку часто включають на природі. Гучності в ній хоч відбавляти, навіть якщо викрутити її на повну, висока якість звуку зберігається – жодних хрипів та деренчень. Звучання басисте і об'ємне. Позитивні відгуки на різних майданчиках підтверджують це.

За допомогою функції PartyBoost можна об'єднати JBL колонки між собою для створення потужного стереоефекту. Ідеальний варіант для вечірок. А якщо ще включити підсвічування... ммм. Адже вона тут дуже класна: здається ніби всередині знаходиться рідина, що світиться. Подивіться самі

JBL колонка досить компактна, легко вміщується у невелику сумку. Є захист від пилу та вологи IP67. Дощ чи падіння у воду їй не зашкодять. Автономної роботи вистачає на 12:00. Але якщо слухати JBL колонку на максимальній гучності, вона розрядиться швидше на кілька годин.

 

найкращий JBL-івський звук;
висока потужність колонки;
гарнt підсвічування корпусу;
можливість створення стереопари;
водонепроникна конструкція.
|
дорога;
хочеться трохи більше автономності за таку ціну.

 

JBL Xtreme 3

 

А ось вам майже рекордна потужність у компактному корпусі.

100 Вт потужності достатньо, щоб вас з головою накрило звуком як у великому приміщенні, так і на відкритому повітрі. Колонка передає навіть найдрібніші деталі музичної композиції та має глибокі баси. Якщо стояти біля динаміків, можна фізично відчути невелику вібрацію тіла. Стерео трохи кульгає, але можна синхронізувати кілька пристроїв, тоді стереоефект буде відмінним.

Колонку можна використовувати як Power Bank. Місткості акумулятора вистачить на 2 зарядки смартфона. Слухати музику можна до 15 години на невеликій гучності.

Завдяки стандартним габаритам та вазі, колонка легко поміщається у невеликій сумці. Ще є зручний ремінець для перенесення та вологозахист ступеня IP67.

 

100 Вт потужності;
пронизливі баси;
функція Power Bank;
до 15 години автономності;
вологозахист IP67;
створення стереопари.
|
не вистачає стерео;
не підходить для рок-музики.

 

JBL Partybox Encore

 

Ця портативна колонка вже серйозніша і гучніша. З нею буде весело на будь-якій вечірці.

100 Вт потужності вистачає для великих приміщень та танців просто неба. Має потужні баси і відмінне стерео. Тримаємо парі, ви не знайдете по звуку, де заховані 2 синхронізовані JBL колонки. Яскраве динамічне підсвічування додасть вашій вечірці трохи вогника.

У комплекті з портативною колонкою йде бездротовий мікрофон із кількома ефектами. Він працює майже без затримки, тому ідеально підходить для караоке.

Корпус JBL колонки трохи більший за середній, а вага близько 6 кг. У кишеню чи сумку вона не поміститься, натомість є ручки для транспортування. Завдяки вологозахисту IPx4 моделі не страшні водяні бризки. Хоча, наприклад, пролитий напій може пошкодити конструкцію.

Батарея розрахована на 10 годин відтворення музики, але на низькій гучності без використання мікрофона. Час заряджання портативної JBL колонки – 3,5 години.

 

100 Вт потужності;
хороший стереоефект;
синхронізація з іншими JBL колонками;
мікрофон у комплекті;
захист від бризок IPx4.
|
габаритна;
хочеться більше часу автономної роботи.

 

JBL Boombox 3

 

А ось і найпотужніша колонка нашої добірки. Тільки будьте обережні, тривале прослуховування гучної музики може призвести до непоправного підвищення настрою)

Під капотом 180 Вт, 3-х смугові динаміки та бас такий, що аж тіло пробирає. Колонка JBL Boombox 3 точно сподобається шанувальникам вечірок на свіжому повітрі. На максимальній гучності її чути за кілометр. Стерео у цієї JBL колонки шикарне, точно сподобається любителям якогось Pink Floyd. Ще додатково можна створити стереопару. До речі, в мобільному додатку можна регулювати баси, грати з частотами або підібрати готові налаштування.

Але у портативної колонки і зворотний бік – великий розмір та 7 кг ваги. У сумку вона не поміститься, проте є зручна металева ручка для перенесення. Корпус захищений від води та пилу за найвищим стандартом – IP67. Навіть падіння у воду не зашкодять портативній акустиці.

Виробник заявляє, що автономності JBL колонки вистачає на 24 години. Але відтворювати музику на максимальній гучності можна приблизно 8-9 годин. Проте колонка підтримує функцію Power Bank, що дуже корисно під час відпочинку на природі. Повна зарядка триває близько 6 годин

 

180 Вт потужності колонки;
насичені баси;
3-х смугові динаміки із шикарним стерео;
найкращий захист від вологи IP67;
мобільний додаток з еквалайзером;
функція Power Bank.
|
великий розмір та вага;
час роботи нижче за заявлений.

 

JBL Partybox 110

 

Бездротова блютуз-колонка має меншу потужність, ніж попередня. Зате має кілька цікавих козирів.

Звук – гучний, чистий, насичений, коротший, як усі ми любимо. Вона перетворює будь-які посиденьки з друзями на справжній концерт. Як і в попередній моделі – баси пробивні. Коли ми втрутили портативну JBL колонку на повну, здавалося, ніби вібрує не динамік, а все тіло.

Доповнюється вся ця звукова міць динамічним підсвічуванням, яке пульсує в ритмі відтворюваних треків. Змінювати кольори та малюнки можна в мобільному додатку. Електропідсвічування настільки яскраве, що у темному приміщенні створює справжнє світлове шоу. Але є в цьому й зворотний бік.

Висота портативної JBL колонки – 56 см, а вага – понад 10 кг. У похід її як і брати, то тільки на машині. Є захист від вологи IPx4, тому можна не переживати, що під час веселощів хтось розіллє напій або дощ.

Автономність у робочому режимі – 12 годин, що непогано з огляду на потужність портативної JBL колонки. До речі, є входи для гітари та мікрофона, якщо захочеться караоке.

 

висока потужність – 160 Вт;
підсвічування колонки, що настроюється;
водонепроникність IPx4;
вхід для мікрофона та гітари;
12 годин музики без заряджання.
|
великі розміри та вага.

 

Яку колонку JBL вибрати

 

Кращі колонки

Потужність

Час роботи

Вологозахист

Підключення

Ціна

1

JBL Charge Essential

20 Вт

до 20 ч

IPх7

Bluetooth 4.1

4 622 грн

2

JBL Link Music

20 Вт

до 8 ч

IPх7

Bluetooth 4.2

4 499 грн

3

JBL Flip 6 

30 Вт

до 12 ч

IP67

Bluetooth 5.1

4 510 грн

4

JBL Xtreme 2

40 Вт

до 10 ч

IP67

Bluetooth 5.1

8 499 грн

5

JBL Charge 5

40 Вт

до 20 ч

IPх7

Bluetooth 4.2

6 899 грн

6

JBL Pulse 5

40 Вт

до 12 ч

IP67

Bluetooth 5.3

10 999 грн

7

JBL Xtreme 3

100 Вт

до 15 ч

IP67

Bluetooth 5.1

10 999 грн

8

JBL Partybox Encore

100 Вт

до 10 ч

IPx4

Bluetooth 5.1

13 999 грн

9

JBL Boombox 3

180 Вт

до 24 ч

IP67

Bluetooth 5.2

19 999 грн

10

JBL Partybox 110

160 Вт

до 12 ч

IPx4

Bluetooth 5.1

16 999 грн

А на цьому все, друзі. Показали вам лише частину крутих пристроїв, які є у МТА. Перейдіть до нашого каталогу портативних JBL колонок, щоб зробити правильний вибір. Тим більше, що менеджери МТА допоможуть розібратися в будь-якій незрозумілій характеристиці й нададуть гарантію.

 

P.S У нашому інтернет-магазині регулярно проводяться акції та розіграші. Нещодавно дівчина виграла колонку абсолютно безкоштовно. Слідкуйте за нашим блогом і ви зможете першими взяти участь у будь-якій активності 👍

 

Більше цікавого – ТОП 7 портативных колонок: Кращі моделі 2023

Було
цікаво?
2496 лайків
Кількість
перeглядів
17266 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2496 лайків
Кількість
перeглядів
17266 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Charge Essential Black

    4799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Link Music Gray (JBLLINKMUSICGRYEU)

    3999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Flip 6 Red Дубль

    4564 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Xtreme 2 Gray Gun Metall

    9999 ₴ 7499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Charge 5 Pink

    7599 ₴ 6799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Pulse 5 Black (JBLPULSE5BLK)

    10999 ₴ 9999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Xtreme 3 Blue

    12999 ₴ 10999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL PartyBox Encore Black (JBLPBENCORE1MICEP) із радіомікрофоном

    15999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Boombox 3 Squad Camouflage (JBLBOOMBOX3SQUADEP)

    19999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Partybox 110 Black (JBLPARTYBOX110EU)

    16999 ₴ 14999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Charge Essential Black

    4799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Link Music Gray (JBLLINKMUSICGRYEU)

    3999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Flip 6 Red Дубль

    4564 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Xtreme 2 Gray Gun Metall

    9999 ₴ 7499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Charge 5 Pink

    7599 ₴ 6799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Pulse 5 Black (JBLPULSE5BLK)

    10999 ₴ 9999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Xtreme 3 Blue

    12999 ₴ 10999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL PartyBox Encore Black (JBLPBENCORE1MICEP) із радіомікрофоном

    15999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Boombox 3 Squad Camouflage (JBLBOOMBOX3SQUADEP)

    19999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Partybox 110 Black (JBLPARTYBOX110EU)

    16999 ₴ 14999 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!