Розділи

Технології vs враження: що подарувати на День матері

Технології vs враження: що подарувати на День матері

Олена Калинчук
05.05.2021
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
2779 лайків
Кількість
перeглядів
8316 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

Найзворушливіший день весни настане вже за декілька днів. Саме час запастися крутими ідеями для  привітань та подарунків. День матері цьогоріч відзначатимуть у неділю, 9 травня і це свято – відмінний привід для того, щоб подарувати дорогим мамам зі всього Всесвіту теплі слова, нагадати, як ми цінуємо їхню любов і турботу.

Турботливій та заклопотаній матусі частенько не вистачає часу потішити себе потрібними і давно бажаними девайсами. Зробіть їй корисний технологічний подарунок:

Смарт-годинник на День матері

Smart Watch отримав таку назву не лише тому що він поєднує в собі функції смартфона та годинника. Варто подарувати стильний і незвичайний аксесуар, що має потужний функціонал і надає йому величезну кількість переваг серед інших гаджетів. 

Здійснення дзвінків, робота з телефонною книгою, голосові повідомлення, фото, GPS-навігація – класичний набір опцій переважної більшості моделей. Завдяки цьому гаджету зручно контролювати вхідні повідомлення. 

Годинник Amazfit GTS2  має вбудований пульсометр, калькулятор калорій, крокомір, лічильник активності… 

Оптичний датчик BioTracker TM PPG забезпечує повнофункціональний моніторинг серцевого ритму: 

  • цілодобовий високоточний контроль пульсу,
  • сповіщення про надто високу частоту серцевих скорочень,
  • контроль за навантаженням,
  • функція автоматичної ідентифікації аритмії,
  • нагадування про регулярну активність,
  • облік споживання калорій,
  • аналіз сну.

Все це допоможе вашій мамі контролювати та якісно покращувати самопочуття.

Електронна книга

Такий презент оцінять мами, які люблять проводити час за читанням. Девайс дуже компактний і здатний вмістити в собі десятки звичайних книг. Електронна книга не потребує додаткового освітлення і дає можливість зберігати кулінарні рецепти, створювати електронні закладки, залишати коментарі та вбудовувати медіаматеріали.

 

Додатково гаджет оснащений календарем, калькулятором, іграми тощо. А колір його екрану не відрізняється від звичайного паперу, тож навіть тривале читання не втомлює зір – неочікувана ідея, що подарувати на День матері.

Випрямляч для волосся

Стайлером (випрямлячем) можна гарненько вирівняти волосся, зробити локони, зробити його блискучим, слухняним та ефектним. Варто для подарунка найдорожчій людини обирати професійні стайлери – вони більш безпечні, ніж дешевші аналоги.

Електронні ваги 

Помічник у питанні догляду за тілом. Підлогові електронні ваги від відомого бренду допомагають комплексно аналізувати стан організму, надають деталізований звіт, для вибору необхідного  фізичного навантаження, індивідуальної дієти тощо.

А після синхронізації зі смартфоном, можна додатково відслідковувати більш детальні показники – IMT (індекс маси тіла), відсоток жиру, води та білку в організмі, масу кісток, м’язів, вік тіла тощо. Спеціальний мобільний додаток дозволяє стежити за історією зважувань, коригувати харчування та рівень активності.

Блендер

Корисний пристрій для затишної маминої кухні. Він призначений для подрібнення, натирання, перемішування, збивання. Блендер є чудовою альтернативою стаціонарній габаритній техніці та має три основні типи моделей: занурювальні, стаціонарні, комбіновані.

Фен

Жінка у будь-якому віці прагне залишатися красивою. А гарно вкласти волосся стане значно простіше, якщо під рукою буде новий та якісний фен. У сучасних моделях використовуються технології, які не пошкоджують волосся через вплив температур. Крім цього, щоб обрати такий подарунок, варто звернути увагу на потужність, розмір, вагу пристрою тощо. Адже фен для волосся має бути зручним та легким, щоб не створювати зайвого дискомфорту під час використання.

Електрична зубна щітка

Професійна зубна щітка оснащена високочастотним двигуном для найбільш дбайливого і якісного догляду за зубами. А завдяки насадці для обличчя, що поставляється в комплекті, можна здійснити догляд і за шкірою обличчя – масаж та базову очистку. Частота вібраційного обертання ефективно працює, заощаджуючи енергію та час. Чудово захищений корпус, який не пропускає вологу, дозволяє застосовувати його навіть у душі. 

Комплектація пристрою ретельно продумана – окрім зубної щітки, ви знайдете тут зарядний кабель, 2 додаткові насадки і гаджет для догляду за обличчям. Все це упаковане в стильну коробку, яка може бути представлена ​​у вигляді крутого подарунка.

Робот-пилосос для мами

Такий помічник забезпечить необхідну чистоту вдома, тоді як мама може займатися приємнішими справами. Залежно від моделі, робот-пилосос допоможе із сухим або вологим прибиранням та зможе дістатися до “найпотаємніших” місць у квартирі. 

Масажер для обличчя

Подарувати простий у використанні гаджет для ефективного масажу шкіри та м’язів обличчя. СПА-салон просто вдома – неочікувана і приємна ідея.

Тому масажер для обличчя може стати тим самим ідеальним сюрпризом до Дня матері. Пристрій якісно очищує пори, підсилює дію доглядової косметики, дозволяє активізувати генерацію колагену у шкірі, вирівняти дрібні зморшки, надати обличчю гладенької і пружної фактури.

З МТА здійснити бажання – легко й приємно. У нас вже готова спеціальна святкова підбірка ідей

Матусі люблять красу і затишок. Дбайливі та гостинні, вони завжди мають напоготові улюблені смаколики, обійми і цінні поради. Обирати подарунок такій особливій людині треба дуже відповідально. Важливо, щоб річ не лише візуально подобалась, але й була корисною та асоціювалась із найтеплішими емоціями. 

Яким би неймовірний не був ваш подарунок, пам’ятайте, що найцінніше для мами – ваша увага. Тому доповніть його теплими емоціями та часом проведеним разом.

Було
цікаво?
2779 лайків
Кількість
перeглядів
8316 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2779 лайків
Кількість
перeглядів
8316 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Amazfit GTS 2 Desert Gold

    3999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Електронна книга Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen Black

    3255 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Випрямляч для волосся BaByliss PRO BAB3100EPE Silver

    3899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ваги підлогові Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 White

    1199 ₴ 999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Блендер Gorenje HBC804QW White занурювальний

    1399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фен BaByliss PRO BAB6510IRE Black

    1999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фен Philips HP8281/00 Pink

    3499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Електрична зубна щітка SOOCAS Sonic Electric Toothbrush X3U White

    1999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос MiJia Mi Robot Vacuum Mop 1C White

    9799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Масажер Xiaomi Sonic Facial Device MS-2000 Dark Gray

    640 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!